Slider

Punaista ja pilkkua

keskiviikko 6. syyskuuta 2017

Heippa kaikki! Onnistuin viikonloppuna sairastumaan jonkin sortin vatsatautiin, joten viimeisimmät päivät ovatkin vietetty sängynpohjalla. Sunnuntain postaus mulla oli onneksi ajastettuna, mutta maanantai jäi välistä. Tänään olo on kuitenkin ollut jo parempi ja yritän päästä jo takaisin normaaliin aikatauluun. Nyt kuitenkin asukuvien pariin!






Trench Coat - Ted Baker / Playsuit - Jack Wills / Headband - Anthropologie / Handbag - Louis Vuitton / Shoes - Primark

Ensinnäkin, myönnän - laitoin nämä kengät jalkaan ihan vain kuvia varten. Alle kympin kengiksi ne ovat olleet kuitenkin yllättävän mukavat. Sisäkäyttöön ne sopivat hyvin, mutta Helsingin epätasaisilla kaduilla tyydyn mieluummin vähän matalampiin korkoihin. Olin vuosia unelmoinut korkokengistä, jotka olisivat punaiset ja joissa olisi nilkkaremmi tai tällainen "t-remmi". Nämä kengät tulivat vuosien selauksen jälkeen vastaan ja ne vastasivat ajatustani niin hyvin. Nykyään ehkä tykkäisin kyllä vähän matalammista kengistä ja olen etsinyt toisia vastaavia kenkiä, mutta tuloksetta. Yllättävän hyvin ovat nämäkin työnsä ajaneet, vaikka lähitutkailussa niistä löytääkin vähän kulumaa.
Toisekseen, myönnän - laitoin tämän hiuspannan päähäni ihan vaan lisätäkseni asuun vielä hitusen Blair Waldorfin estetiikkaa. Tämä asu oli myös ensimmäisiä otsatukalla kuvattuja asujani, joten myönnän kolmanneksi vielä olleeni vähän eksyksissä tän tukan kanssa. En ollut vielä ihan varma miten sitä stailata tai kuka minä olen nyt, sillä näytin yhtäkkiä niin erilaiselta. Pidän kyllä otsiksestani, mutta se muutti ulkonäköäni niin paljon, että totuttelua tarvitaan.
Näihin kuviin valikoitui mukaan myös Ted Bakerin luottotrenssi. Tämä on minulla tainnut olla kasin keväästä saakka eli nyt noin 5,5 vuotta. Tässä siis takki joka kestää aikaa! Takin klassinen leikkaus ei vanhene ja se on pysynyt erittäin hyvässä kunnossa. Siinä on kaunis violetti sisäkangas, joka on ehkä hiukan nukkaantunut, mutta sekin yllättävän vähän. Päällikangas on yhä aivan erinomaisessa kunnossa eikä värikään ole juuri haalentunut. Sanoisin sen vastaavan yhä 98% alkuperäistä väriä, eikä varmasti vastaantulija osaisi sanoa sen lainkaan haalistuneen. Erittäin onnistunut ostos tämä trenssi siis aikoinaan ollut! Kangas on laadukasta, mutta täytyy mainita sen olevan myös melko painavaa. Olen todennut aika monien Bakerin takkien olevan painavia, ja tämä taitaakin olla yksi painavimpia takkejani.
Playsuit on tietenkin luottomerkiltäni Jack Willsiltä. Se on aivan ihana Peter Pan -kauluksineen ja liehuvine hihoineen. Ainoa miinus tässä shortsipuvussa on sen lyhyt mitta. Ei sinänsä siis lahkeenpituus vaan koko vaatteen pituus! Itse olen vielä melkoisen lyhyt ihminen ja vaikka leveytensä puolesta puvussa on tilaa niin pituudeltaan se jää tiukaksi. Kyllä siinä kävellä ja istuskella kelpaa, mutta en ryhtyisi siinä sen enempää akrobatiaa harrastamaan. Tää pituus on kyllä omituinen juttu, sillä eivät muut Willsin tuotteet liian lyhyitä ole olleet.
Valitinko mä nyt jotain jokaisesta ylläni olleesta tuotteesta? Hah. Oikeasti tykkään todella paljon  jokaisesta tämän asun vaatteesta ja asusteesta, mutta tahdon vain tuoda esille täyden ja rehellisen mielipiteeni. Vaikka ylläni on todella kivat vaatteet ja paljon lempiväriäni, niin ei näköjään kuitenkaan hymyilyttänyt kauheasti! Pistetään se tuon otsatukan piikkiin. 

TallennaTallenna

36 kommenttia:

  1. Niin tyylikäs asukokonaisuus! Ja noi kengät, ihanat, vaikken itse korkkareilla osaakaan kävellä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Milla! Se vaatii kyllä hiukan harjoittelua :D

      Poista
  2. Huhhuh että on upeat nuo ensimmäiset kuvat! Tosi kauniisti oot stailannut tuon punaisen trenssin ja lyhyt tumma tukka kruunaa kokonaisuuden! Yleensä en asuja kommentoi, mutta nyt oli pakko :)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana asu! Tosi tyylikäs ja klassinen, ihanat kuvatkin :)

    VastaaPoista
  4. Siis APUA, noi kengät!! Ne on ihan supertyylikkäät, kauniit ja ihanat, niinkuin kantajansakin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo kengät ovat kyllä upeat, kiitos Saga❤️

      Poista
  5. Vautsi mikä asu! <3 Punainen sopii sulle kyllä todella hyvin :) Tuo takki on ihana kuten kaikki muukin tässä asussa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Niina!❤️ Tuo takki on kyllä aivan paras!

      Poista
  6. Vautsi miten tyylikäs asu! Punainen sopii sulle upeasti ja kengät on aivan ihanat :)

    VastaaPoista
  7. No onpas tyylikäs, sun pukeutuminen on niin kaunista! <3 ja kaikki punainen miellyttää mun silmää kovasti, meinaan on mun lemppari värejä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Viivi! ☺️ Punanen on niin ihana väri!

      Poista
  8. Oi onpas aivan ihana asu <3 Toi takki on upea!

    VastaaPoista
  9. Wau miten ihana asu ja tottapuhuen, mulla tulee kuin tuleekin tästä mieleen ihan Blair!♥ Toi tukka sopii sulle ihan äärettömän hyvin :-*

    VastaaPoista
  10. Vau, siis aivan ihana asu! Varsinki nuo ekat kuvat on kyllä niin upeita♥ Nuo kengätkin on niin nätit! En kyllä yhtään ihmettele, miksi Helsingin kaduilla kävely noilla kengillä ei houkuttele :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sini! Juu Helsingin mukulakivet ei ehkä ole paras paikka näille kengille 😅

      Poista
  11. Tosi kiva asu! Ja hyvin sopii tuo hiustyylikin :)

    VastaaPoista
  12. Aivan upea asu ja toi sun uus hiustyyli sopii sulle niin hyvin! ♥ Punainen väri sopii sulle myös tosi hyvin :)

    VastaaPoista
  13. Noi kengät on aivan ihana! Ja tykkään tosta takistakin aivan hurjasti! ♥

    VastaaPoista
  14. Herranjestas sä olet upea!!<3 Noi kengät on ihan täydelliset, kunpa itsekin bongaisin jostain vastaavat :) ja takki! Ted ei kyllä näköjään petä koskaan, ja punainen takki on sulta ihan nappivalinta. Siis tässä sun asussa vaan toimii ihan kaikki😍

    Ja miten hyvältä noi sun uudet hiukset näyttääkään! Itseänikin houkuttelee lyhyemmät hiukset ja nää sun kuvat ei ainakaan helpota sitä houkutusta ;D<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Elli! ❤️ Ted ei kyllä ikinä petä! 'In Ted We Trust' kuten niissä pesulapuissakin sanotaan 😂

      Kiitos! Lyhyet hiukset tuntuu vaihteeks ihanan raikkailta!

      Poista
  15. Ihana asu! <3 Sulle käy punainen niin hyvin! Ja tykkään myös sun otsatukasta! :)

    VastaaPoista
  16. Oho vau!!<3 Herranjestas mikä asu! Sulle sopii myös kivasti lyhkäsempi tukka. :)

    VastaaPoista
  17. Todella hyvin sopii sinulle uusi tukka! Klassisen kaunis malli, joka pukee sinua. :) Ja siis apua tuota trenssiä - miten voikaan olla niin ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ilona! 😊 Tää on kyllä ehkä kaunein trenssi minkä oon nähny!

      Poista
  18. Tuo tukka sopii sulle ihan älyttömän hyvin!!:) muutenkin tää koko asu on upea, punainen sopii sulle tosi hyvin!

    VastaaPoista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan