Slider

Café Rouge London

maanantai 2. lokakuuta 2017










Blazer - Monki / T-shirt - Abercrombie & Fitch / Leggings - River Island / Sunglasses - Gucci / Earrings - Michael Kors / Necklace - COS / Watch - Marc by Marc Jacobs / Socks - Urban Outfitters / Shoes - Nike

Lupailinkin postausta ravintolasta, jossa käytiin mun ystävän kanssa Lontoossa syömässä. Paikan nimi oli Café Rouge ja se sijaitsee Hay's Galleria nimisessä rakennuksessa, jossa sijaitsee niin kauppoja, ravintoloita kuin yritysten toimistojakin. Hay's Galleriaan pääsee helposti metrolla, sillä London Bridgen metroasemalta kävelee paikalle muutamassa minuutissa. Ravintolaan kuljetaan kauniilta sisäpihalta ja tarjolla on myös ravintolan ulkopuolisia pöytiä katetulla sisäpihalla. Googlasin paikkaa hiukan etukäteen ja nettisivuilla sen kerrottiin tulleen kuuluisaksi Bridget Jones Diary -kirjasta, jossa ravintola tunnettiin Bridgetin ja hänen ystäviensä kantapaikkana.
Nettisivujen mukaan ketju onkin Britannian suurin ranskalainen ravintolaketju. Ravintolan sisustus on lämminsävyinen ja viihtyisä. Tila onnistuu hyvin luomaan ranskalaisen bistron tunnelman. Tein parhaani yllä olevien kuvien kanssa, mutta himmeä valaistus ja lämmin sisustus tuotti aika oransseja kuvia. Palvelu oli erittäin mukavaa, enkä kohdannut mitään negatiivista visiitillämme. Rakastan burgereita ja uskon, että missioni on kokeilla Lontoon jokainen burgeri. Ihan ei tavoitteessa olla, mutta ainakin Café Rougen burgeri tuli nyt testattua! Burgerista tuli yksi suosikkejani, sillä pihvi oli erinomainen, sopivan maukas eikä liian kuiva ja sämpylä oli myös erittäin hyvää. Burgeri tarjoiltiin ranskalaisten kanssa, jotka nekin olivat hyviä, mutta eivät legendaarisia. Kaiken kaikkiaan oli annos herkullinen. Hinta/laatu-suhde oli ravintolassa mielestäni hyvä. Molempien meidän annokset olivat noin £20 luokkaa, mikä Lontoossa on juurikin keskihintaisen ravintolan keskihinta yhdelle hengelle. Ruoka oli herkullista ja palvelu toimi, joten mielestäni täältä sai hyvän vastikkeen rahoilleen. Kävisin ehdottomasti toisenkin kerran!
Yllä siis asuni kyseiseltä illalta. Tämä oli ensimmäiseltä illalta Lontoossa, eli shoppailemaan ei oltu vielä ehditty. Tahdoin pakata mukaan vain yhdet vaatteet, joita voisi sitten tarvittaessa yhdistellä tulevien ostosten kanssa. Niinpä aika yksinkertaisilla valinnoilla mentiin. Jalassa oli mun luotto leggingsit - sillä hyvin paksut leggingsit myös ovat housut. Jos joku on tästä toista mieltä, niin aivan vapaasti. Niiden pariksi valitsin tämän Abercrombien yksinkertaisen paidan. Tässä paidassa on kuitenkin kivasti rullautuva alareuna sekä 3/4 pituiset trumpettihihat. Nämä yksityiskohdat eivät toki kuvissa näy, mutta ne tekevät paidasta päällä vähän yksityiskohtaisemman. Lisäksi nappasin mukaan Monkin jakun, josta on tullut aivan suosikkini. Illallakin oli vielä niin lämmintä, ettei sen lämpimämpää takkia tarvinnut, sillä tässäkin asussa meinasi tulla kuuma. 
Asusteina olivat mun vakio kello, korvikset, aurinkolasit ja laukku, mutta tällä kertaa pääsi mukaan myös COS:sin kaunis kaulakoru. En valitettavasti tajunnut ottaa yksityiskohta kuvia ja valoitus on muutenkin huono, joten korua on vaikea nähdä. Siinä on kuitenkin kultainen ketju sekä laatta ja laatan edessä pieni helmi. Tykästyin tähän koruun täysin viime vuonna Berliinissä, mutta se kaipaa tarpeeksi yksinkertaisen paidan ja asun tullakseen oikeuksiinsa. Rakastan myös kengistä pilkottavia kiinnostavia sukkia, vaikka nyt ärsyttää kun korjasin sukkia ennen kuvia ja vedin ne liian korkealle. Näissä sukissa on kuitenkin niin kiva pitsireunus! Jos oisi ollut mahdollista, niin olisin valinnut kyllä asuun ehkä eri kengät, todennäköisesti Chlesea Boots -kengät, mutta olin reissussa vain näillä yksillä kengillä. Anyhow, tämmöinen astetta yksinkertaisempi asu oli vaihteeksi ihan virkistävä!

10 kommenttia:

  1. Oi näyttää kivalta ravintolalta!:) ja nii Kiva asu taas:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli kyllä tosi mukava paikka :) Kiitos Saara! ☺️

      Poista
  2. Ihanan tunnelmallisen näköinen mesta *_*

    VastaaPoista
  3. Ihanan näköinen ravintola! :)

    Ja noi pitsisukat on ihan älyttömän söpöt! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä tosi kiva ravintola! Kiitos paljon Taru 😍

      Poista
  4. Kuulostaa ja näyttää tosi kivalta paikailta! :) Ja hei kuinka söpöt noi sukat😍

    VastaaPoista
  5. Tosi kivannäköinen ravintola ja asu myös, tykkään tuosta bleiseristä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Piia! Toi bleiseri on mun ykköslemppari just nyt :)

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan