Slider

Farkkuhameessa lehtipuun alla

perjantai 20. lokakuuta 2017

















Coat - Jack Wills / Jumper - Tommy Hilfiger / Skirt - Jack Wills / Shawl - Louis Vuitton / Boots - Dinsko

Ihana Riikka suuntasi yksi perjantai muutama viikko sitten tänne mun kotikulmille mun kanssa kuvailemaan. Haluttiin saada kuvia kauniista ruskasta ja löydettiinkin aika sopiva paikka kuvailuun. Tahdoin kovasti pistää päälle tämän uuden farkkuhameen jonka ostin Lontoosta. Ajattelin yhdistää siihen jotain yksinkertaista, missä olisi kuitenkin hiukan 60- tai 70-luvun tunnelmaa ja joka sopisi tuohon ruskaan. Niinpä nappasin hameen kaveriksi tämän Tommy Hilfigerin villapaidan. Tämä on hyvä esimerkki siitä, kuinka laadukas neule todella kestää aikaa. Ostin tämän nimittäin Lontoosta Hilfigerin alennusmyynneistä ehkäpä 5 vuotta sitten. Villapaita on todennäköisesti mun käytetyin villapaita näiden kaikkien vuosien ajalta, mutta se on yhä ihan priimakunnossa. Tämä paita on 100% lampaanvillaa ja tuntuu mukavalta iholla. 
Tahdoin pitää asun aika yksinkertaisena, jotta hameen denim ja paidan raidat pääsisivät esiin. Yhdistin siis asuun vain luotetut saappaat, lemppari takin ja rakkaan huivin. Tämä on mielestäni oikein kelpo arkinen asu syksyyn.
Huh, tällä viikolla on pitänyt kiirettä! Postauksetkin ovat venyneet myöhään iltaan, mutta oonpahan ainakin saanut ne toteutettua. Mulla  kantaa kalenterin postaussuunnitelmat tällä hetkellä kuukauden päähän, mutta mulla alkaa ens viikolla taas päivittäiset työt ja teen kans yhtä avoimen kurssia nyt. Toivotaan, että aikaa jää kuitenkin myös neljälle postaukselle viikossa! Nyt viikonloppuna olis tarkoitus chekata niin valokarnevaalit kuin I love me -messutkin. Tulkaa kaikki moikkaamaan jos mut bongaatte!

Mitä teidän viikonloppuun kuuluu?


20 kommenttia:

  1. Ihanan syksyisiä kuvia ja tykkään tuosta asusta tosi paljon! :) ♥ Munkin oli aluksi tarkoitus tulla tuonne I love me -messuille, mutta suunnitelmat meni ihan uusiksi ja jouduin jättämään ne väliin tänä vuonna :/ Ehkä ensi vuonna sitten.. Huomenna olisi tarkoitus viettää aikaa kavereiden kanssa mm. syömisen ja keilaamisen parissa. Kivaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sofia! ☺️ Voi harmi :( Toivottavasti ensi vuonna pääset tulemaan! Kuulostaa kyllä mukavalta sunkin viikonloppu :)

      Poista
  2. Oii toi hame on aivan ihana! *.* Tosi hyvin oot kyllä suunnitellu, kun on kuukaiden päähän postausideat valmiina! Ei tekisi kyllä itsellekään pahaa, jos olisi blogin kanssa noin järjestelmällinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sini! ☺️ Juu ideat on, mutta toteuttaminen on sitten toinen asia! Vai oliko se niin että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty? 🤔 Mua kyllä ainakin auttaa suunnitella eteenpäin, niin tiedän hyvissä ajoin mitä pitää saada tehdyksi ja jos sitten ei joku enää niin kiinnostakaan niin ainahan voi suunnitelmiaan muuttaa :)

      Poista
  3. Upean syksyiset kuvat ja tuo takki on aivan ihanan näköinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura! Tuo takki on kyllä aivan mun lemppari :)

      Poista
  4. Sulla on niin ihanan sulonen tyyli!! ♡

    VastaaPoista
  5. Voi miten ihanat kuvat ja söpö asu :) Viininpunainen sopii sulle hyvin!

    VastaaPoista
  6. Sulle käy värit niin hyvin! <3 Oot upea! :)

    VastaaPoista
  7. Vauuu mä rakastuin tähän asuun ihan täysin!😍 Tää on tosi mun tyylinen ja voisin nähdä itselläni täysin saman asun päällä, kun samoja elementtejäkin löytyy kaapista :) Tosi upeat syksyiset kuvat tässä myös!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla Elli 😍 Ajattelinkin että tää on tämmönen vähän kasuaalimpi asu, joka varmasti uppoisi moneen :) Kiitos!❤️

      Poista
  8. Vitsit nää kuvat onnistu kyllä niin hyvin! :) Heii onnea paljon töiden aloittamisesta - mahtavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kyllä onnistu! Kiitos vielä kuvausavusta 😄 Ja kiitos!

      Poista
  9. Upea asu! Sopii sulle tosi hyvin! :) Ja tuo kuvauspaikka, ja kuvien tunnelma!! <3

    www.hennam.fi

    VastaaPoista
  10. Todella ihastuttavia kuvia! <3 Tuo sun asu on myös kiva! Syksyisin on kyllä ihana kuvata on niin kaunista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina ☺️ Toi on aivan totta, syksyisin on kyllä niin nättiä 😍

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan