Slider

Nämä meikit omistan aina

maanantai 6. marraskuuta 2017

Mulla on muutama tuote, jotka ostan aina uudelleen ja uudelleen. Vaikka kokeilisinkin välissä muitakin tuotteita, niin nämä ovat sellaisia, jotka löytyvät  aina meikkipussistani.  Ajattelin, että täältä voisi löytyä teillekin vaikka uusia tuttavuuksia. Siirrytäänpä siis pidemmittä puheitta asiaan!

Estee Lauder Double Wear

Tämä meikkivoide on kyllä aikamoiseen maineeseen noussut. Se on kyllä aivan maineensa arvoinen! Meikkivoide on todella peittävä ja riittoisa. Ainoa ongelma tässä on se, ettei sävyjä löydy mielestäni tarpeeksi. Vaaleinkin sävy on hiukan turhan keltainen ja tumma iholleni. Muuten  tämä olisi aivan täydellinen. Meikkivoide on tosiaan todella peittävä ja käytän tätä erityisesti juhlissa tai silloin kun olen menossa kuvaamaan. Arkena jos tahdon tuohon alempaan meikkivoiteeseen hiukan lisää peittävyyttä, niin saatan sekoittaa hitusen tätä sen sekaan. 

Lancôme Teint Miracle

Toinen kehuttu meikkivoide, joka on myös kehujensa arvoinen. Tämä on mun arkimeikkivoiteiden ykkönen. Kovinkaan peittävä tämä ei ole ja siksi saatan siihen toisinaan tuota Double Wearia sekoittaa. Tämä on todella kevyen tuntuinen kasvoilla, eikä jätä ihoa turhan mattapintaiseksi vaan mukavan kirkkaaksi. Tästä löytyy vaaleampia sävyjä paremmin kuin tuosta Double Wearista, mutta kyllä voisin talvella käyttää tästä vieläkin vaaleampaa sävyä. Itselläni on tästä sävy 010, mutta olen kuullut huhuja vaaleammastakin sävystä. Sen olemassa olosta en ole varma, ja sitä on kait vaikeampi mistään löytää. En kuitenkaan tähän mennessä ole löytänyt ihoni sävyä paremmin vastaavaa meikkivoidetta. 

MAC Pro Longwear Concealer

Mun ehdoton suosikki, jota olen käyttänyt jo monen purkin verran! Kuulemma MACillakin on näistä joku kierrätysohjelma. Eli kun näitä tarpeeksi palauttaa, niin saa huulipunan lahjaksi. Kuulin tästä tietenkin sen jälkeen, kun oli juuri heittänyt roskiin meikkilaatikostani kaksi tai kolme tyhjää purkkia.. Tämä peiteaine mulla on sävyssä NC15, joka taitaakin olla se kylmin ja vaalein sävy. Se sopii todella hyvin mun käyttämiini meikkivoiteisiin, vaikka jälleen voisin vaaleampaakin käyttää. Urban Decaylta löytyy vaaleampaa, mutta se on aina loppu, joten sitä en ole päässyt vielä testaamaan. Tuleeko siitä vielä tämän voittaja? En tiedä. Toistaiseksi ainakin tämä on lempparini kaikista mitä olen kokeillut ja niitä on monta. Tämä on mukavan kevyt iholla, mutta peittää silti hyvin. Itse tykkään nestemäisistä peiteaineista enemmän kuin semmoisista kiinteämmistä ja tämä on kyllä aika juoksevaa. Kasvoilla se pysyy kuitenkin erittäin hyvin paikoillaan. Käytän tätä myös silmien alla, joita se kirkastaa sopivasti. Ainoa miinus tuotteessa on se, että tämä tulee pumppupullossa. Pumpusta tahtoo aina tulla liikaa kerralla, joten tätä menee kyllä hukkaan paljon. Myös siinä vaiheessa kun pullo on miltei tyhjä, on lopun aineen ulos saaminen mahdotonta. Oisi kiva jos tästä tulisi vaikka ihan sama tuote, mutta semmoisella sudilla varustetussa pullossa.

Benefit They're Real

Peiteaine ja maskara ovat varmasti meikkini tärkeimmät osat. Tästä maskarasta en luopuisi! Tämäkin on aikamoisen kulttimaineen itselleen saanut, mutten taaskaan ihmettele. Harjalla saa ehkä siisteintä jälkeä ikinä. Tässä on todella hauska harja, sillä se on suora muoviharja, jonka päässä on ikään kuin piikkipallo. Tuolla pallo-päällä on helppo saada sitä ripsaria sutaistua myös silmien nurkkiin. Tämä on aika pidentävä ja erotteleva, muttei todellakaan tee semmoisia hämähäkki-ripsiä. Itse ripsiväri on puolestaan todella paakutonta ja aivan mustaa.

Lancôme Grandiôse Extreme

Olin ostamassa ihan vaan tuttua Lancômen Grandiôsea, kun myyjä suosittelinkin mulle tätä. Samanlainen harjahan näissä kahdessa on, mutta tämä on vielä mustempi ja voimakkaampi. En nyt enää tietenkään osaa ajatella millaista jälkeä sillä normaalilla Grandiôsella sai aikaiseksi. Muistan kuitenkin kokeilleeni tätä ensimmäisen kerran ja ajatelleeni "wow". Sillon olin käyttänyt vaan toista Grandiôsea, eli ero myös siihen oli selkeä. Tämä harja puolestaan saa aikaan ihanan tuuheat ja tummat ripset. Käytänkin tätä ja Benefitin ripsaria usein yhdistellen. Ensin setvin ripseni tuolla They're Real ja sen jälkeen tuon niihin tuuheutta ja tummuutta tällä.




MAC Mehr

Viimeisimpänä, muttei todellakaan vähäisimpänä on siis MACin Mehr-huulipuna. Mun huuleni ovat luonnolliselta väriltään ehkä vaaleimmat ikinä ja talvella ne näyttävät entistä vaaleammilta. Juuri selailin asukuvia tuohon pilalle menneiden postaukseen ja esimerkiksi näissä kuvissa mulla ei ole lainkaan huulipunaa. Eli kuten näette, huuleni ovat todella vaaleat. Jos huulipuna on kuvauspäivänä unohtunut, niin olen usein jopa muokannut huuliani punaisemmiksi, jotta ne eivät olisi ihoni sävyiset, kuten normaalisti. Tämä huulipuna on kuitenkin kaiken pelastaja. Tällä saan nimittäin minäkin terveen, mutta hyvin luonnollisen punaiset huulet. Kyseessä on matta huulipuna, eli se voi olla hyvin kuivattava. Mulla on kuitenkin arkikäytössä tapana laittaa ensin huulirasvaa ja sitten ihan vain taputella tätä kevyesti huulille. Tällöin huuleni saavat tarvittavan määrän väriä, mutta ne pysyvät myös kosteina ja huulipunakin riittää pidempään.

Oliko postauksessa vanhoja tuttuva, vai kenties uusia tuttavuuksia?
Mitkä tuotteet löytyvät aina teidän meikkipusseistanne?

14 kommenttia:

  1. Nuo MACin punat on kyllä hyviä! <3 Mulla löytyy niitä muutama ja eniten käytössä taitaa olla sävy Faux ! Mehr on myös tosi kaunis ja oonkin miettinyt sen hankkimista! :)

    Mun lempparimeikkivoide alkaa loppua joten pitääkin muistaa nää sun suositukset kun menen hakemaan uutta! Molemmista oon kuullut paljon hyvää, joten valinta tulee olemaan hankala! :D

    Mun meikkipussista on aina pakko löytyä ainakin kulmaväri ja ripsari, koska mulla löytyy olematon määrä kulmakarvoja ja ripset ovat ihan värittömät! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ovat! Mäkin oon sitä Fauxia silmäillyt, mutta itse tykkään eniten mattaisista huulipunista :) Mehr on mun aivan lemppari!
      Näitä meikkivoidetta tosiaan suosittelisin ehdottomasti. Vähän riippuu kuinka paljon peittävyyttä haluat, et kumpi kannattaa ostaa. Vaikka itse toki ostaisin molemmat 🙈
      Ripsari on kyllä mullekin pakollinen ja kulmatkin ehdottomasti mielelläni teen. Meikkivoide ja peiteaine on mulle kuitenkin kulmia tärkeämmät!

      Poista
  2. Tässähän olisi ideaa tehdä itsekin postaus omista vakkari- ja luottomeikeistä. MACin peiteaine alkoi kiinnostaa, aika ihana tuo kierrätys nuiden purkkien kohdalla! :) mulla loppuu pian oma vakkari peiteaineeni, pakko käyttää kyllä yksi toinen peiteaine loppuun ennen uuden ostamista, hankalaa olla ostamatta kun vakio kyseessä mutta haluan nykyään käyttää kaiken pois ennen uuden ostoa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vapaasti saa tätä ideaa toteuttaa :) Se on tosi hyvä peiteaine ja tuo kierrätys on mustakin kiva! Toi on kyllä ihan hyvä ettei osta uusia tuotteita ennen kuin saa vanhat käytettyä. Muuten niitä keräytyy helposti niin paljon puolikäytettyjä tuotteita meikkupussin pohjalle... :D

      Poista
  3. Teint Miracle on kyllä aivan huipputuote! Oon käyttänyt sitä ainakin viimeiset kolme vuotta enkä varmaan ihan hevillä vaihda toiseen meikkivoiteeseen. Tykkään juuri tuosta, että se on niin ihanan kevyt eikä tee ihosta ylimeikattua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on! Mäkin oon tainnut tätä ainakin sen kolme vuotta käyttää. Muitakin on tullut kokeiltua, mutta tämä on ja pysyy :) Juurikin näin!

      Poista
  4. Tuo Estee Lauderin meikkivoide on aivan paras! Minulla on siinä tosin harmiksi sama ongelma, kun vaalein sävy on liian tumma. Macin huulipunat ovat minulla itsellänikin kovassa kulutuksessa ja tuota peitevoidetta on varmaan pakko koittaa, kunhan olen aikaisemmat putelini käyttänyt loppuun. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin onkin! Mä niin toivon, että tästä meikkivoiteesta tulisi lisää sävyjä. Tätä peitevoidetta tosiaan suosittelen! :)

      Poista
  5. Oi miten kauniit kuvat😍 Mulla on käytössä Lancomen Teint Idole Ultra Wear, joka on tota sun Lancomea vähän peittävämpi ja voin suositella! Siitä myös onnistuin (ainakin viimeksi) löytämään sen vaaleimman sävyn 005 ja se on ihan täydellinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elli! 😍 Tuota voisin kyllä ehdottomasti seuraavaks kokeilla! Etenkin jos siitä tosiaan löytyy tuota vaaleinta sävyä :)

      Poista
  6. TOi Estee Lauderin double wear = <3 <3 <3 Paras ikinä. Tosin, toisena hyvänä kakkosena on Diorin meikkivoide, suosittelen sitäkin lämmöllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on niin huippu! Diorilta olen kans muutamia meikkivoiteita kokeillut, mutta viimeksi vuosia sitten. Diorskin Forever taisi olla sellainen, josta aikoinaan tykkäsin :)

      Poista
  7. Täällä on myös yksi, joka on ihan hurahtanut Macin huulipuniin! Niissä vaan on kaikki kohdallaan. Tämä postaus oli tosi kivaa luettavaa. Mielenkiintoista kuulla, mitkä ovat toisilla vakiosisältöä meikkipussissa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat kyllä niin huippuja! Kiitos Ilona, tosi kiva kuulla :)

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan