Slider

Punaisessa paitamekossa

lauantai 25. marraskuuta 2017















Yksi mun kaikkien aikojen lempivaatteita on yksi Jack Willsin paitamekoista ja tänä talvena he toivat jälleen paitamekon, mutta tällä kertaa hiukan erimallisena. Ihastuin tähän malliin todella paljon. Tää on mielestäni ihanan rento ja löysä malli, mutta samalla siisti. Tämän kaltaiset mekot ovat mun aivan suosikkeja, sillä ne ovat niin helpppoja vaatteita arkeen. Mekko kun ei tarvitse ylä- tai alaosaa kaverikseen ja se on tarpeeksi siisti töihin tai kouluun, mutta samalla siinä on niin mukava olla kun se ei mistään kiristä tai purista. Kuinka moni on muuten lukenut tuon mun blogin kuvauksen? Se alkaa sanoilla "röyhelöitä, mekkoja, ruutukuosia ja villapaitoja." Kirjottelin ja pohdin tätä kesällä veljeni tyttöystävän kanssa ja hän heitti tuon ruutukuosin litaniaan mukaan. Mietin siinä vaiheessa, että omistankohan nyt oikeasti niin paljon ruutua, että sen voi tuossa mainita. Noh, sillon toki elettiin kesää, jolloin ruutuja on mun vaatekaapissa vähän vähemmän. Nyt syksyllä oon välillä naureskellut tuolle kesäiselle pohdinnalle, ruutua kyllä löytyy kaapista ja runsaasti. Toisinaan sitä on itsekin sokea tällaisille oman tyylinsä kulmakiville!

Mulla ei oo pariin talveen ollut Uggien lisäksi mitään muita talvikenkiä. Uggit ovat toki maailman rennoimmat kengät, mutteivat ne aivan siisteimmät tai loskakelejä pitävimmät kengät. En vaan oo tykännyt mistään talvikengistä ja tää Timberland trendi ei oo yhtään ollut mun juttu. Nämä viimeisimmät talvet ovat nyt muutenkin vähän olleet mitä ovat olleet, mutta varpaani olen onnistunut jäädyttämään turhan ohutpohjaisissa kengissä. Siitä ei kuitenkaan enää huolta, sillä tänä syksynä koin valaistuksen! Kävin kesällä Dr. Martensin liikkeessä Lontoossa ja katsoin jotain söpöjä tennareita siellä, mutten niitä sillä kertaa päätynyt ostamaan. Ehkä se sitten kuitenkin jäi jotenkin mielen takaosaan kutkuttelemaan, kun tänä syksynä keksin ostavani Dr. Martensit talvelle. Päädyin Serena nimiseen malliin, joka on mattapintaista nahkaa ja sen sisässä on ihanan pehmoinen karvavuori. Oon näillä nyt pari viikkoa tallustanut, ja oon super tyytyväinen! Nämä pitävät jalat kuivina ja lämpiminä, eivätkä muuten ole hiertäneet lainkaan. Mun kengänkoko on tyypillisesti 37, mutta joskus harvoin myös 38. Näistä päädyin tuohon 38 kokoon, sillä pienemmässä koossa nuo saumat hiukan painoivat. Ne varmasti mukautuisivat käytössä, mutta ajattelin, että eihän siitä haittaa ole, jos kenkiin mahtuu tarvittaessa paksumpikin sukka. Suosittelen näitä kenkiä kyllä kovasti!
Näistä asukuvista saan kiittää jälleen ihanaa Elliä, jonka kanssa miitattiin Lontoossa ja käytiin ävhän kuvailemassa! 

Mikä on teidän arjen luotettavin asu tai yhdistelmä?

16 kommenttia:

  1. Toi paitamekko on aivan ihana, voisin hyvin itsekin pukea sen päälleni! *.* Mun luotettavin asu on iha perus farkut ja ruutupaita, toimii aina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sini! ☺️ Ruutupaita on kyllä ehdottomasti yks mun lemppareita myös!

      Poista
  2. Vau, mitkä kengät :). Itselläni on parin vuoden takaiset talvikengät vielä käytössä, mutta uudet pitäisi hankkia, kun vanhoista kengistä on kaikki pehmikkeet kuluneet littanoiksi ja kengät rakoilevat kantapäistä. En vaan vielä ole osannut päättää minkälaiset kengät nyt hankkisin, kun viimeisimmät olivat Timberlandien näköiset ja nyt ehkä kaipaisin jotain muuta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura! :) Joo olin ite kanssa tuossa samassa tilanteessa, enkä kahteen talveen löytänyt kenkiä joista tykkään, kun nuo Timberlandit eivät olleet mun makuun 😂 Nyt onneksi löysin nämä, toivottavasti säkin löydät jotkut uudet kengät tälle talvelle :)

      Poista
  3. Taas kerran niin kaunis asu! <3

    Noi Martensit on tosi nätit, ihana kun tuota karvavuorta näkyy vähän! Kiva yksityiskohta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taru ❤️ Mäkin tykkään siitä, ne on musta ihanat :)

      Poista
  4. Täällä toinen ruutupaitamekkoon rakastuja! :D Ostin omani aika alussa tätä vaihtoa ja siitä tuli kyllä kans heti yks mun luottovaatteista. Muutoin mun arjen luotettavimpia vaatteita on varmaankin neuleet :D Mutta damn oot taas niin upea näissä kuvissa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruudulliset paitamekot ovat vaan niin ihania 😄 Neuleet on kyllä kans yhtiä käytetyimpiä vaatteita! Mekot on vaan niin helppoja kun ei tarvii erikseen alaosaa 😄 Hahaha, kiitos kuuluu kuvaajalle! 😍❤️

      Poista
  5. Vau, sopii sulle tuo asu ihan älyttömän hyvin <3 mun arjen pelastaja on ollut pitkään kamelin ruskea pitkä villakangastakki yhdistettynä mustiin farkkuihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenny! ❤️ Toi kuulostaa kyllä tosi tyylikkäältä ja klassiselta yhdistelmältä 😊

      Poista
  6. Ihana asu <3 Kyllä mullakin on vaatekaapissa ne muutamat perusmekot, jotka on aina varmoja valintoja niin eipähän tarvitse asukriiseillä aamuisin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maria ❤️ Mekot on aina helppo valinta asukriisissä!

      Poista
  7. Oi miten ihana asu! <3 Ruutukuosi ja paitamekot on superkivoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Piia! ❤️ Ne on kyllä molemmat ihan mun lemppareita ☺️

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan