Slider

Kesän viimeinen asu

perjantai 25. elokuuta 2017










Top - Topshop / Trousers - J.Crew / Sunglasses - Zara / Handbag - Ted Baker / Shoes - Clarks

... ainakin toivottavasti! Tällä hetkellä odotan niin kärsimättömänä syksyn villapaitoja ja takkeja. Oon super takki-ihminen, joten en todella malta oottaa saavani kaivaa kaikki takkini esiin. 
Tässä kuitenkin kesän viimeisiä asuja, jossa oli mukana tutut J.Crewn raitahousut sekä aikaisemmassa asussa mukana ollut Ted Bakerin laukku ja tämä Topshopin neulepaita joka jälleen kerran päätyy liian harvoin ylleni. Bloggaamisessa yks mahtava asia on se, etten tahdo aina ottaa kuvia samoista vaatteista, joten sitä tulee käytettyä enemmän myös semmosia vaatteita jotka usein unohtuu kaapin perukoille. Tämän neuleen ostin varmaan kaksi tai kolme vuotta sitten ja rakastuin siihen, mutta sitä on vaikea yhdistää sillä noiden kivien päälle ei voi laittaa mitään neuletta tai takkia jollei tahdo siihen miljoonaa langanvetoa, mutta paita on lyhythihainen ja neule. Toisaalta se on neule, joten se ei ole viilein, mutta lyhythihainen joten se ei ole lämpiminkään vaate. Lämpimään kesäiltaan se sopi kuitenkin täydellisesti! 
Todettiin että nämä aurinkolasit ehdottomasti toimivat paremmin livenä kuin kuvissa, sillä kaikki kuvat lasit silmilläni näyttivät vähän naurettavilta. Ne näyttivät jotenkin hyvin kaksiulotteisilta ja nuo eläinkuviotäplät näyttivät enemmän siltä että oisin polttanut sankoja tulitikuilla tai sitten ne näyttävät semmoisilta kalojen täpliltä jotka en tiedä miksi, mutta hirvittävät mua kauheasti. Hyi että, menin katsomaan noita kuvia lasit päällä uudestaan ja nyt nään vaan niitä kalatäplöjä! En oikeasti tiedä tajuaako kukaan mistä puhun, mutta semmonen aukko/täpläfobia on oikeesti a real thing - it's not just me. 
Lisäksi pääsin käyttämään mun Clarksin kenkiä! Nämä ostin Lontoosta keväällä, mutta ne ovat mokkanahkaa, joten sateisten säiden tähden en ole päässyt niitä juuri käyttämään. Lisäksi ne ovat todella jäykät, joten en ole tahtonut laittaa niitä jalkaan jos olen koko päivän menossa, sillä pelkäsin niiden hiertävän ekoilla käyttökerroilla. Toistaseks mulla on ollut ne jalassa vaan lyhyillä käyttökerroilla, mutta eivät ole vielä kertaakaan hiertäneet joten oon tosi tyytyväinen! Nää kengät ovat niin mun tyyliset, sillä ne ovat hiukan vanhojen herrainkenkien tyyliset, mutta söpön pastellinsävyset. Lisäksi rakastan noita valkoisia pohjia, sillä ne ovat niin raikkaan näköiset. 
Yritin tässä siluetissa jäljitellä vähän 60-lukua, korkealle nousevat housut ja ohut lyhythihainen neule. Mun mielestä nää toimivat kivasti yhdessä, vaikka juurikin siluetin lisäksi tässä ei ole 60-lukua niinkään jäljitelty. Mitäs tykkäsitte? 

20 kommenttia:

  1. Hei noi kengät, aivan lovelovelove!<3 Oikeestaan koko asu ja nainen lovelove 8) Kaunokainen!
    Hei apua mää fiilaan tuota sun täpläfobiaa :'DD ahahah!!! en kestä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana ❤️ Nää kengät ovat kyllä munkin suosikit😍 Ja hei ahahah ihanaa etten oo ainut tän fobian kanssa 😂

      Poista
  2. Upeet kuvat taas kerran! Noi housut ois ihan täydelliset myös mun vaatehuoneeseen! <3

    VastaaPoista
  3. Ihana asu! Niin söpö ja kaunis ja raikas :)

    VastaaPoista
  4. Ihanan pastellisävyinen ja raikas asu! Ja nuo kengät on kerrassaan upeat - vau! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ilona! Nää kengät on kyllä ihan mun lempparit :)

      Poista
  5. Oot kyllä upea! Ihana asu jälleen kerran, noi housut on ihan mielettömän kauniit! <3

    VastaaPoista
  6. Kauniita kuvia ja ihana asu ♥ Etenkin paita on aivan ihana ♥

    VastaaPoista
  7. Söpöt viimeiset kesän vaatteet. Raitahousuista pidin erityisesti. Mukavaa syksyn alkua sinulle.

    VastaaPoista
  8. Upea asu, toi paita on niin ihana!<3 hahah mullakin on toi ongelma, että aurinkolasit ei vaan istu mun silmille kuvissa vaikka luonnossa näyttäisivätkin ihan hyvältä. Mikä ihme siinä oikein on että se menee noin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elli! ❤️ Höh, en tiedä mikä siinä sit on! Ehkä se kamera jotenkin pelleilee niiden kasvojen ja lasien ulottuvuuksien kanssa tai jotain? En tiedä 😅

      Poista
  9. tosikiva asu! Kaikki sopii kivasti yhteen ja kivat yksityiskohdat tuossa paidassa ja nuo kengät, ihanat!:)

    VastaaPoista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan