Slider

Asuidea ystävänpäivään X 5

maanantai 5. helmikuuta 2018

Yhteistyössä Esprit kanssa

Ystävänpäivä lähestyy, joten olitpa viettämässä päivää ystävien seurassa tai seurustelukumppanin kanssa, niin asukriisistä ei tarvitse stressailla, sillä tässä teille 5 ideaa ystävänpäivän asuksi. Esprit on merkki, jota käytin aikoinaan hyvinkin paljon. Nykyään kun tulee lähinnä shopattua Lontoossa, niin Espritillä ei ole hetkeen tullut pyörittyä. Nyt kun selasin heidän nettikauppaansa, niin jäin miettimään, että oonkohan mä jäänyt jostain isosta paitsi? Espritillä oli tällä hetkellä mun mielestä aivan mielettömän hyvä valikoima ja sieltä löytyi todella paljon tuotteita, jotka vastasivat tuotteita mun toivelistaltani. Nämä asut ovat kaikki sellaisia, jotka voisin pukea ylleni hetkenä minä hyvänsä. Vaikka asut ovatkin ystävänpäivää mielessä pitäen, niin näistä saa kyllä ihanaa inspistä myös pidemmälle kevääseen ja kesään.








DRINKEILLE

Mainitsinkin mun kysymyspostauksessa, että mun osto-listalta löytyy esimerkiksi slogan t-paita, mieluiten valkoisella pohjalla ja punaisella tekstillä. Tässä onkin juuri toivomani värit ja mun mielestä toi "Honey" printti on ihana, sillä sitä tulee usein käytettyä ehkä hiukan sarkastisesti. Tämä punainen jakku on myös aivan upea. Sovittelun vastaavaa Mangossa syksyllä, mutta siinä oli vähän hassusti levenevät hihat. Tämä on kuitenkin super tyylikäs ja alkoi kyllä himottamaan itseäni jo aikalailla. Asu kokonaisuudessaan edustaa mielestäni viimeaikoina aika trendikästä tyyliä, jossa yhdistellään hyvin tailoroituja vaatteita sporttisiin tai casuaaleihin vaatteisiin kuten tennareihin tai verkkareihin. Asut ovat samaan aikaan mukavia, mutta myös kelpoja vaikka töihin. Nuo housut ovat mun mielestä ihana välimuoto siisteistä housuista, vaarin housuista sekä verkkareista. Tähän asuun kun lisätään vielä kello, aurinkolasit, ja värikkäät tennarit ja kontrasti laukku, niin olet valmis tilaisuuteen kuin tilaisuuteen vaikka suoraan toimistolta.




Neulepusero Esprit I Hame Esprit I Kengät Esprit I Laukku Michael Kors I Rintaneula Ted Baker

KAHVITTELUUN

70-luku on yksi tämän kevään trendeistä ja olenkin nähnyt todella paljon raitoja ja samettia. Molemmat pääsevät esille tässä asussa, mutta vaikka 70-luku ei olisikaan se oma juttu, niin nämä tuotteet ovat silti varmasti monien mieleen. Tuommoisen samettisen vaaleanpunaisen A-linjaisen hameen ottaisin vaatekaappini vaikka samantien, sillä siinä on ihanaa 60/70-lukujen tyyliä. Sama hame oli saatavilla myös esimerkiksi harmaana. Isot hihat jatkavat menestystään tänäkin keväänä, joten tämän hempeän raitapaidan kanssa ei voi mennä pieleen. Näissä samettisissa kengissä on puolestaan aivan ihana, aika 40-luvun sininen sävy. Näitä kenkiä on myöskin saatavilla erilaisissa väreissä, mutta nämä siniset kyllä vei mun sydämeni. Kengät ovat ehdottomasti mun omalla harkintalistallani tälle kesälle. En pitkään aikaan ole huokaillut Michel Korsin laukkujen edessä, mutta vierailin ennen joulua heidän liikkeessään ja ihastuin tämän laukun malliin. Sillon ei ollut tätä väriä siitä vielä saatavilla, mutta voisin kyllä mennä vastoin mun Kors-laukkujen kieltoa tämän tähden. Itse tykkään tosi paljon rintaneuloista, joten yhdistäisin ystävänpäivän kunniaksi asuun vielä nätin sydämenmuotoisen rintaneulan ja asu olisi valmis.







Mekko Esprit I Laukku Topshop I Kengät Topshop I Korvakorut Topshop I Hiuspanta Asos

TEATTERIIN

Kukkakirjailut olivat etenkin viime kesänä aika iso juttu, mutta semmoiset perinteiset rock-henkiset kukat eivät mulle oikein nappaa. Folk-henkisemmät kukat ovat paljon enempi mun juttu ja tämä musta kirjailtu mekko onkin aivan upea ja sopisi helposti myös vähän hienompaan tilaisuuteen. Mekko on kukkineen jo niin upea, ettei se edes kaipaa paljoa kaverikseen. Klassiset mustat korot, kirjailuja korostavat punainen laukku sekä trendikkäät hapsukorvakorut ja halutessa päähän vielä kukallinen hiuspanta, niin mitä muuta tarvitaan? Todella tyylikäs, mutta hauska asu, jotka sopisi vaikka teatteriin tai vastaavaan tapahtumaan. Espritin sivuilla  oli tarjolla myös mekkoa vastaava paita, jonka voisi yhdistää suoriin housuihin tai farkkuihin vähän casuaalimman asun luomiseksi.

Paita Esprit I Housut Esprit I Laukku Ted Baker I Korvakorut Topshop I Kengät Esprit

KONSERTTIIN

Mun kevään ja kesän tyypillisin väriyhdistelmä on vaaleanpunainen, valkoinen ja vaaleansininen. Tämä asu on siis mun mielestä aivan ihanan hattarainen. Viime kesään gingham-ruutu on ihanan raikkaan näköinen vaaleanpunaisessa hörhelö-paidassa. Kun paita yhdistetään yksinkertaisiin valkoisiin housuihin, jää asussa tilaa vielä hauskoille asusteille. Kitten heels kenkiä olen etsinyt pitkään, mutta koskaan en ole löytänyt sopivan värisiä tai kenkiä kivoilla yksityiskohdilla. Espritiltä kuitenkin löytyi nuo ihanan vaaleat pinkit kengät. Suosittujen hapsukorvakorujen vaihtoehdoksi kelpaavat hyvin nämä Topshopin pom pom-korvakorut. Oon suuntaamassa viikonloppuna Lontooseen ja täytyy kyllä käydä Topshopissa tutkimassa, josko sieltä näitä pom pom-korvauksia löytyisi. Lisäisin asuun vielä tuon Bakerin todella söpön rusettilaukun. Koskaan ei voi olla liikaa vaaleanpunaista tai sen eri sävyjä!




MUSEOON

Toinen hame jossa on ihanaa 60- ja 70-lukujen tyyliä on a-linjainen farkkuhame, nappiyksityiskohdalla. Yhden farkkuhameen syksyllä ostin, mutta tämmöinen napillinen on mulla vielä hakusessa. Siihen yhdistäisin siistin kauluspaidan, jossa silmäänpistävänä yksityiskohtana jälleen kaunista kirjailua. Koska kirjailussa esiintyy vihreän ja punaisen sävyjä, niin päätin jatkaa niiden kanssa myös asusteissa. Sametti on ollut aika iso trendi talvella ja tänä vuonna se tulee kantamaan myös kevääseen. Espritillä oli tarjota nämä ihanat samettiset korot intian punaisessa, joka on upea ja aika harvinainen punaisen sävy. Mulberryllä oli syksyllä tarjolla hyvin samankaltaiset kengät, joita kuolasin kovasti, mutta hintansa puolesta jäivät tällä kertaa ostamatta. Lähdin sitten tässä asussa metsästämää kenkiin sopivia korvakoruja, ja löysin nämä kukalliset korvikset, jotka kivasti sopivat paidan kukkiin. Tahdoin asuun vielä vähän jotain muuta väriä, ja valitsin värikseni mintun. Tähän asuun kaivattiin mielestäni selvästi cross-body laukkua ja senkin jälkeen jotain vielä jäi uupumaan. Niinpä onnekseni löysin laukkuun sopivan mintunvihreän baskerin. Topshopilla on tällä hetkellä todella hyvä valikoima baskereita eri väreissä, joten nämä valikoimat täytyy kyllä käydä hyödyntämässä. 

Kuten sanoin, niin mielestäni Espritillä on tällä hetkellä todella hyvä valikoima. Näistäkin monta tuotetta päätyi mun toivelistalle, mutta täytyy ensin checkata miten Lontoon ostosten kanssa käy. Kollaasien tuotteet löydätte linkeistä, ja Espritin etusivulle pääsette tästä. Topshop on ehdottomasti mun lemppari paikka eritoten trendikkäiden korujen sekä asusteiden etsintään, joten aika paljon Topshoppiakin tähän kollaasiin päätyi. Toivottavasti saitte näistä asukokonaisuuksista vähän inspistä teidän ystävänpäivän asuihin tai ihan arjen pukeutumiseen!
TallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallenna

8 kommenttia:

  1. Tosikivoja kollaaseja:) tuo kukkamekko on nii UPEA, mä ihastuin siihe täysin se on täydellinen just sivistyneesti korkojen kanssa niiku sun kollaasissa mutta vois myös soveltaa arkeen vaikka juhlava onki! Tuo museo asu voisin vetää heti päälle, meinasin tehdä ihan samanlaisen asuyhdistelmän tuon paidan ja hamee kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saara! Tuo kukkamekko on kyllä todella kaunis! Ja joo arkena sen voisi yhdistä vaikka maihareihin ja hattuun 😊 Haha ihana kuulla että asu oli mieleinen!

      Poista
  2. Uuu ihania asukokonaisuuksia! <3 Tuo ihan eka kollaasi olis mulle ihan täydellinen! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taru! ❤️ Joo itsekin kyllä rakastan ton ekan kollaasin asua tosi paljon, ihana että säkin tykkäsit 😍

      Poista
  3. Ihania asuja! Jotenkin näin nää kaikki silmissäni sun päällä, kun katoin näitä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Noora! Hahah hauska kuulla 😄 Pukisin kyllä nämä kaikki oikein mielelläni!

      Poista
  4. Apua ihastuin ihan täysin tuohon kahvitteluasuun!!😍 Mun on pakko koittaa kelien lämmetessä yhdistää jotain vastaavaa! Muutkin asut ovat aivan ihania ja voisin varmasti pukea näistä minkö tahansa päälleni. Tosi hyvin toteutettu postaus Sara!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana kuulla!!😍 Joo lämpimiä kelejä odotellessa..! Kiitos paljon Elli! 😍❤️

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan