Slider

Lontoo kuvina ja videona

keskiviikko 28. helmikuuta 2018

Lontoo Columbia road flower market-2 Lontoo Columbia road flower market Lontoo hot futures aurinkolasit
Tullessani kotiin Lontoosta katsoin tietokoneella kamerani kuvia hyvin hämmentyneenä. Nämä ja pari videokuvauksen aikana otettua huonoa shottia olivat todella ainoat Lontoosta kameralla nappaamani kuvat, jos asukuvia ei siis lasketa. Ensimmäiset asukuvat löytyvätkin täältä! Kännykällä tuli tottakai kuvia napsittua ja niitä kannattaa käydä kurkkaamassa instagramista @sara.oona . Tajusin, etten myös pitkään aikaan ole tehnyt postausta arki- tai puhelinkuvista. Ehkäpä siis nyt keväällä olisi vaihteeksi sellaisen aika? Täytyy pitää tämä mielessä.

Näistä yllä otetuista kuvista kaksi ensimmäistä on otettu Columbia Roadin flower marketilta. Esillä oli ihania kukkia, mutta rehellisesti sanoen eniten tuli nähtyä muiden ihmisten selkiä. Marketilla oli nimittäin sellainen ryysis, että ihmismassan mukana oli vain pakko kulkea eteenpäin. Tämä yllä oleva kuva onkin napattu marketin viimeisestä kojusta, sillä siinä pääsi viimein pysähtymään. Columbia Roadilla sijaitsee kuitenkin myös paljon kivoja pieniä puoteja, jotka myyvät niin vintagea kuin kaikkea uuttakin tavaraa usein vähän tuntemattomilta tai paikallisilta merkeiltä. Näissä puodeissa sitten pyörittiin ja yhdestä niistä myös tuo ylin otos. Jos tuommoinen kastelukannu tai kukille tarkoitettu pieni suihkepullo löytyisi jostain kullan tai messingin värisenä, niin semmoisen ehdottomasti tahtoisin! Columbia Roadilta jatkettiin kohti Brick Lanea ja sen vintagen täyteisiä kellareita, mutta matkalla törmättiin myös tähän Hot Futures kauppaan. Heillä oli myynnissä mitä erikoisimpia aurinko- silmä- ja asustelaseja. Yhdet lasit tuolta myös mukaani tarttuivat ja niistä lisää maanantaina.

Vähän lisää ideaa mun reissusta saa kuitenkin katsomalla mun uusimman vlogin! Puhuin edellisessä vlogissa siitä, kuinka rakastan semmoisia pälättely vlogeja, mutta olisitte oikeasti kuulleet mun äänen. Ensimmäisenä päivänä en oikeastaan kuvannut mitään, sillä vointi oli vielä sen verran heikko ja ääntä ei juuri kulkenut. Ääneni oli tosi käheä sekä hiljainen ja omat korvani olivat lukossa, joten en kuullut omaa puhettani juuri lainkaan. Jouduin todella kysymään mun frendiltä, kuuleeko hän mun puhetta, sillä itse en saanut siitä selvää. Onneksi olo kuitenkin helpotti reissun aikana, joten jaksettiin vähän shoppailla ja kävellä kaupungilla. Kävin myös Rat Boyn keikalla, joka oli super hyvä, muttei videolla näy. Ostoksiakin tuli tehtyä ja niistä ensimmäinen osa on toteutettu videolla, joka löytyy täältä. Asusteisiin olisi tosiaan tarkoitus palata maanantaina, joten kannattaa pysyä kuulolla.

8 kommenttia:

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan