Slider

Katsaus kevään tyyliin Trendealilla

maanantai 26. helmikuuta 2018

Trendeal pr showroom Trendeal pr showroom-8
Ellin käydessä Helsingissä sunnattiin yhdessä myös vierailulle Trendeal pr-toimistolle. Toimistolla päästiin tutustumaan heidän edustamien merkkien kevät ja kesämallistoihin. Trendealilla oli näytteillä vaatteita ja asusteita muun muassa seuraavilta merkeiltä: Kari Traa, Klingel, MAC, Femme Seven, ja Blue.

Trendeal pr showroom-4
Trendeal pr showroom-5
Trendealin edustamat merkit olivat pääasiassa minulle tuntemattomia Kari Traata lukuunottamatta. MAC kuulosti myöskin etäisesti tutulta, mutta kyllä nuo kolme kirjainta on mulle tutumpia kosmetiikan ja tekniikan piireistä. Kari Traan treenivaatteet ovat mun mielestä todella tyylikkäitä. Itse tykkään persoonallisista ja värikkäistä treenivaatteista, joten ne todella ovat itselleni mielekkäitä. Parina talvena olen haaveillut Kari Traan merinovillakerrostosta, mutta en pysty oikeuttamaan itselleni 160€ maksavaa settiä, jolle käyttöä tulisi ehkä muutama kerta vuodessa. Näillä pakkasilla semmoiseen olisi kyllä ihana sukeltaa sisään, ihan vaan oloasunakin... Tänä keväänä Kari Traan vaatteissa nähtiin paljon pinkkiä ja persikkaa yhdistettynä siniseen sekä turkoosiin.

Trendeal pr showroom-10 Trendeal pr showroom-12 Trendeal pr showroom-2
Muissa kuin urheiluvaatteissa väreinä suosittiin paljon vaaleanpunaista, khakinvihreää, laivastonsinistä, tummempaa punaista sekä valkoista, harmaata ja beigeä vähän neutraalimpina väreinä. Muhun iski eniten tietysti kaikki vaaleanpunaiset ja punaiset sekä valkoinen ja laivastonsininen. Esillä olevissa mallistoissa suosittiin selvästi rentoutta ja mukavuutta. Monet vaatteista olivat aika sporttisia, mutta myös sellaisia, joita voisin itse tyyliini yhdistää. Tykästyttiin Ellin kanssa molemmat kaikista eniten MACin ja Bluen mallistoihin. Näissä kuvissa näette Bluen malliston ensimmäisenä ja myös Elli ihailee juuri Bluen collegehousuja. College olikin materiaali, jota esiintyi aika paljon niin Bluen kun myös muidenkin mallistoissa. Itselläni on pieni heikkous collegepaitoihin ja niitä on kaapissa aikamoiset kasat. Viime kesänä bongasin pariin otteeseen collegehameita blogeista tai ihmisten yltä ja siitä tuli vaate, joka alkoi yllättäen hiukan kiinnostamaan. Myös Bluen mallistoista bongattiin collegehame, johon me molemmat ihastuttiin. Se näyttäisi niin tyylikkäältä ihan vaan t-paidan, neuleen tai matchaavan collegepuseron kanssa.

Trendeal pr showroom-9 Trendeal pr showroom-3
Bluen sekä muidenkin mallistoissa nähtiin paljon sivuraitaa, joka on ehdottomasti yksi tämän kevään trendeistä. Raidat ovat tyypillisiä etenkin housujen lahkeissa, mutta myös yläosissa. Erityisen suosittua sivuraidan käyttö on kuitenkin löysissa, suorissa housuissa, jotka ovat tyyliltään todella siistit, mutta myös hiukan sporttiset. Juuri tällaiset yksilöt bongattiin MACilta, jolta löytyi kyllä myös paljon muita kiinnostavia housuja. MACin idea on, että heiltä löytyy housut jokaiselle vartalolle ja ilmeisesti heidän kokojen skaala on melko suuri. Heillä oli myös esillä farkkuja ja housuja kaikissa mahdollisissa väreissä. Löytyi niin tyypillistä farkkua, kuin punaista, pilkkua ja palmukuviotakin. Erityisesti kuitenkin ihastuin niihin sivuraitoihin sekä valko/harmaa pilkullisiin pöksyihin.

Trendeal pr showroom-11
Trendeal pr showroom-6 Vielä kolmas mieleen jäänyt kiinnostava merkki oli tämä Femme Seven, joka valmistaa erityisesti näitä toppeja, mutta myös muutamia muita vaatteita kuten t-paitoja, bodyja sekä collegehousuja. Heidän vaatteensa näyttävät ja tuntuvat ihanilta oloasuilta tai helposti kerrostettavilta vaatteilta. Nuo kuvassa pöydällä näkyvät topit sopisivat esimerkiksi erinomaisesti jonkun hiukan avonaisemman tai läpinäkyvän paidan alla pidettäviksi. Jokainen toppi ja vaate on nimetty jonkun kaupungin tai maan mukaan ja hauskasti tuo kaikista yksinkertaisin toppi ilman mitään pitsiä tai vastaavia yksityiskohtia, oli sitten nimeltään Helsinki. Topit ovat materiaaliltaan 70% silkkiä ja 30% puuvillaa ja ne tuntuvatkin niin ihanilta. Tutkin heidän nettisivujaan ja kaikki heidän vaatteensa on valmistettu joko silkistä tai puuvillasta taikka näiden kahden materiaalin yhdistelmästä. Itse olen kohtuullisen tarkka materiaalien suhteen, joten nämä kyllä pistivät silmääni. Femme Sevenin vaatteet olisivat varmasti aivan ihania laadukkaan tuntuisia "perus vaatteita", joiden ylle voisi tosiaan koota hyvin kiinnostaviakin asuja.

Mites iskikö joku tyyli täältä teidän silmäänne? Mikä teitä tämän kevään tyylissä eniten kiehtoo?

Luitko jo nämä? Tuulisen päivän asua Lontoosta, Mitä tarttui mukaan Lontoosta?

Blogin synttäri arvonta on päättynyt! 
Arvontaan osallistuneiden määrä yllätti mut aivan täysin ja oli ihana lukea teidän onniteluja sekä kommentteja! 
Tällä kertaa arvonnan voitti kuitenkin: Mama Lina!
Olen ottanut sinuun yhteyttä sähköpostilla, jotta voidaan laittaa paketti tulemaan :)
Jos tällä kertaa ei onnetar suosinut, niin multa on kohta tulossa arvonta Instagramin puolella, joten kannattaa seurailla mua siellä! Mut löydätte tutusti @Sara.Oona

8 kommenttia:

  1. Tosi kattava postaus! Noi yhessä kuvassa näkyneet ananaskengät ovat niin söpöt :D♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että oli kattava postaus! Ja joo itsekin ihastelin noita kenkiä 😄

      Poista
  2. Ihanilta näyttää nuo kaikki värit ja kuosit! <3 Nämä alimman kuvan topit olis just ihanat tuossa sun kuvailemassa asussa! Ja nuo hapsukorvikset sopis niin hyvin kevääseen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taru, joo mulla on yks paita johon tuommoinen toppi sopisi niin hyvin! Kiva että tykkäät ❤️

      Poista
  3. Ihanan värikkäitä vaatteita! <3 Hapsukorvikset olis kyllä kivat ja pitsitopit kans! Ananaskengät olis kyllä mageet! <3 :D

    Ihanaa viikkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, värit on niin ihania kesällä ❤️ Ja joo itekki tykkäsin just noista kaikista! 😄

      Kiitos Terhi ja samoin sulle❤️

      Poista
  4. olipa kiva tämä postaus, söpöt noi ananas kengät ja hapsukorvikset!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saara, itsekin ihastelin just noita kaikkia! 😊

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan