Slider

13 faktaa tyylistäni

perjantai 28. heinäkuuta 2017

Näin tämmösen postauksen aikaisemmin Millan blogissa ja päätin nyt itsekin toteuttaa. Tässä vähän lisää faktoja tyylistäni sekä minusta, muutamien kännykkälaatuisten asukuvien kera. Toivottavasti tykkäätte postaukesta!

Kaikista vaatemerkeistä ykkössuosikkini on Jack Wills ja sitä on varmasti suhteellisesti eniten vaatekaapissani.

Käytän paljon mieluummin hameita ja mekkoja kuin housuja tai farkkuja.

Mun mielestä musta on aivan liian synkkä väri pukeutumiseen (oikeastaan kaikkeen), joten käytän sitä todella vähän. Mustat farkut ovat ainoa poikkeus!

Rakastan takkeja ja tykkään että niitä on paljon erilaisia. Jos asusteiden sijaan tahdon sijoittaa johonkin vaatteeseen niin sijoitan yleensä takkiin.



En nykyään oikeastaan shoppaile Suomessa. Saatan silloin tällöin ostaa yksittäisen jutun Stokkalta, tai jos tulee kaverien takia käytyä jossain kaupoissa. 90% vaatteistani ostan kuitenkin matkoilta tai ulkomaalaisista nettikaupoista (=Jack Willsin nettisivuilta)

Pidän todella paljon perinteisestä toimistotyylistä. Kotelomekot, kynähameet, kauluspaidat ja jakut saavat minut huokailemaan haikeasti. Erityisesti Brook's Brothers on ihailemani merkki, jonka näyteikkunoiden edessä haikailen.

Muodin vuosikymmenistä suosikkini on 60-luku. 50-luku on vahva kakkonen!

Oon todella huono ostamaan kenkiä ja ostan niitä todella vähän ainakin suhteessa ostamieni vaatteiden määrään. Toivoisin usein omaavani vähän isomman kenkäkokoelman. Kengissä meen kuitenkin mukavuus tyylin edelle ja uusien kenkien sisäänajaminen on aina yks työmaa.



Vähän liittyen edelliseen, jos jostain tykkään ja se mulle sopii, niin saatan ostaa tuotteen monena kappaleena. Tämä liittyy edelliseen siten, että esimerkiksi hyväksi toteamani Michael Korsin Keaton tennarit omistan kahdessa kuosissa ja molemmat ovatkin jo blogissa useaan vilahtaneet (x,x). Myös Jack Willsin villapaitoja ja mekkoja multa löytyy samaa mallia monessa värissä tai printissä.

Ehkä suurin tyyli-ikonini ikinä on Gossip Girlin Blair Walrdorf. Toinen esikuvani on myös Margo & Me blogin Jenny Cipoletti. Muutoin haen paljon inspiraatiota Instagramista, 60-luvusta ja erityisesti 60-luvulle sijoittuvista tv-sarjoista.

Omistan niin paljon vaatteita, että pidän vain puolet kaapissani kerrallaan. Kaksi kertaa vuodessa järjestän niin sanotun "sesongin vaihdoksen" eli laitan kesä- ja kevätvaatteet kaappiin ja syys- sekä talvivaatteet laatikoihin sängyn alle tai toisinpäin.


Mun tyylillä on kaks univormua. Syys-talven univormu on kauluspaita ja villapaita (yleensä Jack Wills) housujen kanssa ja kevät-kesä univormuni on Jack Willsin kesämekko collegen tai villapaidan kanssa.

Saan usein "visioita" jostain vaatteista tai asusteista joita tahtoisin ja metsästän niitä vaikka vuosia kunnes löydän "sen oikean". Haaveilin punaisista T-bar kengistä varmaan nelosluokasta lähtien, kunnes löysin täydelliset ysiluokan jälkeisenä kesänä. Keltasesta sadetakista rupesin haaveilemaan kutosella. Ostin aikoinaan perus Luhdan sadetakin, mutta en oikein käyttänyt sitä. Viimein lukion kakkosella löysin Petit Bateun kauniin takin. Myönnän, että mua hitusen harmittaa kun keltasista sadetakeista on tullut niin suuri ilmiö, ja nyt kaikilta sellainen löytyy!

Mites on, oletteko samoilla linjoilla vai täysin eri mieltä näistä asioista? 
Toivottavasti teillä kaikilla on ihan huippu viikonloppu!

24 kommenttia:

  1. Mä niin tykkään sun tyylistä! Mun lemppari asu noista on toi kaunis ruutumekko! Niin söötti ja sopii sulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emma! Se mekko onkin yks mun kaikkien aikojen suosikki vaatteita 😍

      Poista
  2. Niin symppiksiä faktoja! Ja kaikki sun tähän kokoamat asut on tosi ihania :) Sun tyylistä mä luen mielelläni enemmänkin, joten tää oli enemmän kuin tervetullut postaus😍

    VastaaPoista
  3. Heii kävin kans tutustumassa tuohon Jack Willsiin ja ihastuin noihin vaatteisiin saman tien! Haha! Sun tyyli on aivan ihana, klassinen mutta kaukana tylsästä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla että tykkäsit! Ja kiitos Riikka! ❤️

      Poista
  4. Oi että, sinulla on kyllä tosi Ihana tyyli! Ja kiva postaus muutenkin. :)

    VastaaPoista
  5. Sun tyyli on niin ihana! <3 Se on tosi erilainen kun mun oma mutta ihastelen aina sun asuja! :) Sulla on pari ihanaa laukkua näissä kuvissa, voisitko joskus esitellä niitä blogissa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taru! Ja kiitos ideasta, täytyy ehdottomasti semmoinen postaus toteuttaa :)

      Poista
  6. Tykkään sun tyylistä erittäin paljon! :) ♥ Mä ite teen kans yleensä vähän samalla tavalla vaatekaapin kanssa, että alku keväästä laitan kaapin ylemmille hyllyille kaikki kevät ja kesä vaatteet ja sit syksy ja talvi vaatteet alemmille hyllyille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sofia! :) Vaikkei tilanpuutteesta ole kyse, niin tämmönen järjestelyhän helpottaa niiden käytössäolevien vaatteiden löytämistä kaapista!

      Poista
  7. Olipa mielenkiintoista lukea enemmän sun tyylistä! :) Sulla on kyllä todella kaunis ja persoonallinen tyyli <3 Mekot ja hameet on kyllä munkin mieleeni :)

    VastaaPoista
  8. olipa kiva tämä postaus:) Sulla on kyllä tosikiva tyyli :)

    VastaaPoista
  9. Tosi kiva postaus! :) Olen ihan samanlainen tuossa asiassa, että hyväksi havaitsemani tuotteen ostan usein monessa värissä. Se säästää aikaa ja hermoja!

    VastaaPoista
  10. Mun mielestä sulla on aivan ihana tyyli ♥ Hauska idea toteuttaa tälläinen postaus, oli kiva lukea asiaa sun tyylistä! :)

    VastaaPoista
  11. Kiva postaus! Pitäisi itselläkin toteuttaa tää. :)
    Sulla on kyllä tosi ihana tyyli. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihana kuulla että tykkäsit☺️ Toteutappa ihmeessä!

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan