Slider

NEW IN: Louis Vuitton Tahitienne Bandeau

tiistai 23. toukokuuta 2017Tällä hetkellä istun stressaantuneena keittiönpöydän ääressä ja näppäilen tätä tekstiä, jotta saisin ajatuksia muualle huomenna koittavasta valintakokeesta... Stressi on aika korkeella, varsinkin kun onnistuin saamaan korkean kuumeen juuri viimeisinä kertauspäivinä, eikä kertauksesta ole sitten tullut enää oikein mitään. Nyt on olo jo terveempi, mutta tällä hetkellä se kirjojen katsominen aiheuttaa vaan enemmän stressiä. Joten eiköhän keskitytä kivempiin asioihin?
Olen jo pidempään hakenut silkkihuivia jota voisin pitää niin kaulassa kuin laukkujenkin koristeena. Alunperin tarkoituksena oli kerrankin ostaa jotain muuta kuin Vuittonia, katselin esimerkiksi Lontoossa ollessani myös kauniita Guccin huiveja. Sittemmin näin instagramissani kun joku bloggaaja oli laittanut sneek peak kuvan näistä Tahitienne kokoelman tuotteista ja ihastuin printtiin sillä silmäyksellä! Harvoin limited edition tuotteet herättävät minussa näin suuria tunteita, mutta tästä koin heti, että pakko on siitä saada jotain. Olen viime aikoina mieltynyt damier azur printtiin yhä enemmän ja tässä yhdistyy damier azur ja suosikki värini valkoinen, harmaa ja vaaleanpunainen. Kun näin että tästä printistä oli tarjolla bandeau-huivi, niin koin heti vahvasti, että tuo on se huivi jota olen hakenut. 
Kokoelma sattui ilmestymään juuri viikkoa ennen syntymäpäivääni, mutta ilmestymis päivä meni minulta kokeisiin lukiessa ohi. Onneksi en joutunut olemaan jonotus listalla kuin noin viikon, kun jo sain huivin käsiini! Tässä oli siis oma 20-vuotis syntymäpäivälahjani itselleni, sekä samalla 5-vuotis lahja Vuittonin Neverfull laukulleni!

I saw this Louis Vuitton Tahitienne Bandeau scarf on Instagram before the collection was released and I instantly fell in love with it! The collection was released a week before my birthday and I was put on the waiting list for this scarf. Luckily I got it quite fast for it was my birthday present for myself and for my LV Neverfull, which turned five the same day I turned 20!

8 kommenttia:

 1. Oi miten söpö tää!😍 Sopii niin kuin nenä päähän tohon Neverfulliin. Tsemppiä myös tosi paljon kokeeseen!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin ja eikö sovikin 😍 Kiitos tosi paljon!!

   Poista
 2. Oi vau mikä huivi 😍 Täältä myös isot tsempit kokeeseen, hyvin se menee 😊

  VastaaPoista
 3. Niin suloinen huivi! ❤ Tsemppiä kokeseen! :)
  Jäin seurailemaan sun blogia, tosi kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tosi paljon! Ja kiva kuulla, kiitos!☺️

   Poista
 4. Toivottavasti tuo stressi on jo alkanut helpottaa. Niin söpö huivi, sopii hyvin tuon laukun kanssa!

  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se tässä rupeaa jo helpottamaan :) Kiitos paljon!

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan