Slider

LOCATION: London, England

keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Viimein vähän kuvia myös Lontoosta! Ensimmäisenä päivänä tapasin Lontoossa astuvaa ystävääni ja pyörimme Notting Hillissä vieraillen myös Sister Janen liikkeessä. Olen kirjoittanut Sister Janesta aikaisemmin ja pääset postaukseen tästä. Tein myös videon ostoksistani, ja videoon pääsette tästä
Vierailin myös ensimmäistä kertaa Bicester Villagessa, joka on outlet kylä Lontoon ja Oxfordin välillä. Kylään pääsee helposti junalla Marylebonen metroasemalta ja matka kestää n. 45 minuuttia. Sieltäkin muutaman tuotteen löysin ja niistä enemmän videolla. 
Lontoossa vieraileville suosittelen ehdottomasti käyntiä Fortnum & Masonin teekaupassa. Ostamme nykyään sieltä kaiken juomamme teen ja se on huomattavasti parempaa kuin esim. Lipton tai Twinings merkkien teet. Fortnum & Masonin vierestä löytyy Hatchardin kirjakauppa, joka on suosikki kirjakauppani koko maailmassa! Kirjakauppa on historiallisen kaunis ja kirjoja riittää usean kerroksen verran. Lisäksi sieltä löytyy erittäin kauniita kirjoja! 
Viimeiseksi tahtoisin vielä mainita Piccolinon ravintolan. Piccolino sijaitsee Heddon Streetillä, joka poikkeaa Regent Streetiltä. Regent Street on yleinen shoppailukatu ja Heddon Streetillä sijaitsee useita ravintoloita, jotka ovat yleensä yllättävän hiljaisia päiväaikaan sijainnistaan huolimatta. Piccolinossa kävimme ensimmäistä kertaa, ja ruoka oli erittäin hyvää, palvelu nopeaa ja miellyttävää ja hinta-laatusuhde oli paikoillaan. Tila oli erittäin miellyttävän näköinen, ja ulkoisen ilmeen perusteella odotimme paikan olevan kalliimpi kuin se olikaan.

Finally some photos from my trip to London! On my first day in London I visited a friend of mine and we walked around Notting Hill and visited Sister Jane. I've written about Sister Jane before and you can read my post here. I also visited Bicester Village for the first time and I bought a few things which are featured on my most recent video (video is in Finnish).
When visiting London I suggest popping by the Fortnum & Mason teashop. We buy all of our tea from there and it's the best in the world! Right next to it is the Hatchard bookshop which is my favourite bookshop ever. 
I would also like to mention Piccolino restaurant which is located in Heddon Street. There are many lovely restaurants in the Heddon Street area and it's the perfect place to have lunch on a shopping day, since it's next to Regent Street. This was the first time we ate at Piccolino and I was pleasantly surprised. The food was excellent, the restaurant was aesthetically pleasant and the staff was very nice and helpful.
TallennaTallenna

2 kommenttia:

  1. Love the beautiful images! Makes me ready to take a trip somewhere =)

    https://blog.nobasisinreality.com/

    VastaaPoista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan