Slider

GET THE LOOK FOR LESS: Chloé Drew bag

sunnuntai 19. maaliskuuta 2017
Chloén laukut ovat olleet nyt parin vuoden ajan erittäin trendikkäitä, erityisesti brändin Drew ja Faye laukut ovat näkyneet monien monien bloggaajien ja julkkisten kuvissa. Henkilökohtaisesti en oikeastaan Chloén laukuista pidä, mutta päätin kuitenkin tehdä tämän postauksen sillä tiedän monien muiden haikailevan näiden laukkujen perään.

Kyseessä siis on Chloén Drew olkalaukku, joka on hehkuvan punainen kultaisine metalliosineen. Vaihtoehtona sille olen löytänyt tämän Folli Follien ihanan punaisen laukun joka muistuttaa muodoltaan ja kultaisilta yksityiskohdiltaan huomattavasti Drewta. Totta kai erona näissä on materiaali, mikä näkyy myös hinnassa. Drew laukku on valmistettu lampaannahasta kun taas Folli Follien laukun materiaaliksi on listattu PU (polyuretaani), eli laukku ei ole nahasta vaan muovista valmistettu. 

Jos haet Drewn kaltaista laukkua, mutta et ole valmis siihen satoja euroja satsaamaan, niin Folli Follien versio on ihan käypä vaihtoehto. Aivan sama asia se ei ole, mutta itse bongasin sen Inthefrown instagramista ja nopeasti luulin sen olevan Drew!

Chloé bags have been very trendy for the past few years and especially the Drew and the Faye have been seen swinging in the arms of bloggers and celebrities. Personally I don't really like any of the Chloé bags, but I decided to make this post anyway, since I know so many people drooling after these bags.

So I've found an alternative for the Chloé Drew Shoulder Bag in this fiery red colour with gold hardware. The alternative is this lovely bag from Folli Follie, very similar to the Drew in shape and gold hardware. The great difference in these two bags is the material, which also correlates to the great difference in price. The Drew bag is made of lambskin, where as the Folli Follie one is made of PU (polyurethane) which means - plastic. 

But if you're looking for a bag like the Drew one, but you're not willing to spend hundreds and hundreds of euros on it, the Folli Follie one is a fine alternative. It's not exactly the sam, but when I first saw it in an instagram post by Inthefrow, I accidentally took it for the Chloé Drew bag!

TallennaTallenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan