Slider

Valkeaa ja vaaleansinistä

sunnuntai 26. maaliskuuta 2017Tara Jarmon/coat
Sister Jane/blouse
River Island/skirt
Michael Kors/shoes
Gucci/sunglasses
Kate Spade/earrings
Louis Vuitton/bag & shawl

Viimein olin sen verran terve, että pääsin lähtemään ystäväni kanssa Helsinkiin ja ottamaan asukuvia! Täytyy kyllä myöntää, että olin jäätyä näin keväisessä asussa.. Kesken kuvaussessiomme alkoi nimittäin tuulla oikein kunnolla ja satamaan luntakin!
Tämä Tara Jarmonin takki on aivan unelma! Näin sen ensimmäisen kerran noin vuosi sitten, mutten kehdannut sitä täysihintaisena ostaa, ja arvatkaa kuka löysi sen kesän lopulla ale-rekistä omassa koossaan! Ehdottomasti paras löytöni ikinä. Tämä River Islandin vaaleansininen tekonahkahame on myös yksi löytö alennuksista. Ostin sen oikeastaan jo muutama vuosi sitten, mutta tämä oli ensimmäinen kerta kun se pääsi käyttöön. Aina tuntuu, että on sille joko liian kylmä ja kuuma. Niin oli toki nytkin, meinasin nimittäin jäätyä, mutta tulipahan kuitenkin käytettyä sitä. Toivottavasti piditte kuvista!

I was finally well enough to venture outside to take some outfit photos! Although I was freezing to death since it began to snow on us..
This Tara Jarmon coat is an absolute dream! I fell in love with it when it was full priced last spring but found it on the sale at the end of summer when the price was reduced by 60%! The River Island skirt was also a bargain from few summers back, but I hadn't worn it before this day. I always feel like it's either too hot or too cold to wear it. To be honest it was too cold to wear it now but at least I finally wore it after having it for almost two years. I hope you liked the photos!
TallennaTallennaTallennaTallenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan