Slider

Enkeleitä ihollani ja muita kosmetiikka ostoksia

perjantai 21. huhtikuuta 2017


Tässä muutamia uusimpia kosmetiikka ostoksistani. Lushin Angels on Bare Skin puhdistusaineen ostin siskoni suosituksesta. Olen nyt käyttänyt sitä päivittäin noin kuukauden ajan, ja sillä on ollut huomattava vaikutus mun ihooni! Ihoni on kirkastunut, ja tuntuu ihanan pehmeältä. Minulla on aina ollut jonkinverran epäpuhtauksia (suurimpana ongelmana on se, että näprään niitä ja aiheutan arpia), mutta nyt nekin ovat pääasiassa mennyttä. En enää näprääkään ihoani, koska se on puhtaampi, ja kun en sitä näprää niin en aiheuta lisää epäpuhtauksiakaan. Tätä tuotetta suositellaan erityisesti kuivalle ja  herkälle iholle, eli tuote on erittäin sopiva suomalaiselle ihotyypille. 
Lumenelta olen ostanut Lähde Matte Hydration voiteen. Mulla oli ensin kokeilussa se Lähde voiteista  vielä kosteuttavampi, mutta se ei koskaan tuntunut imeytyvän kunnolla ja jätti iholleni tahmaisen tunteen. Tämä sen sijaan imeytyy todella hyvin, mutta toisinaan tuntuu, että tarttisin vielä hiukan lisää kosteutusta iholleni. Stokkalla suositeltiin yhdistämään nämä kaksi, niin että käyttää sitä kosteuttavampaa yövoiteena ja kevyempää päivällä. Taidan kokeilla tätä, sillä se saattaisi olla sopiva tasapaino.
Estelle & Thild tuotteet ovat niin nätin näköisiä, että olen ihastellut niiden pakkauksia muun muassa Kicksissä, mutta en ole koskaan tiennyt mitä kokeilla. Päätin aloittaa vartalovoista, ja tähän olen ollut hyvin tyytyväinen. Tämä tuoksuu todella hyvältä ja imeytyy nopeasti. Kosteuttaa sopivasti, mutta en tiedä riittäisikö tämä talvikäyttöön, mutta nyt keväällä tämä on juuri sopivan kosteuttava.
Viimeisenä ostin vielä Mavalan Sapporo 186 kynsilakan. Kynsilakkoja en ole pitkään aikaan ostanut, mutta tämä oli niin täydellinen nuden sävy, että oli pakko lisätä se kokoelmaani!

I bought the Angels on Bare Skin cleanser from Lush because it was recommended to me by my sister. It really has worked magic on my skin! My skin has cleared completely and it's so much brighter now. 
I had used the heavier Lähde cream from Lumene, but I felt like it was too heavy for my skin since it left my skin feeling a bit sticky as if it never quite absorbed properly. I've been using the lighter cream for few weeks now, and it does seem to work better on my skin, but I could use a little bit of extra hydration, so I might try using the heavier one as a night cream and the lighter one as a day cream.
Estelle & Thild products always look really pretty but I've never quite known which product to try. I decided to try the body butter and so far I've really liked it. It's hydrating enough at least now in the spring time and it absorbs quickly.
I also bought a nail vanish from Mavala in the shade 186 Sapporo. I haven't bought nail vanishes in a long time but this was such a perfect shade of nude that I had to get it!

2 kommenttia:

  1. Haluisin niiiin testaa tota Angels on bare skiniä! Ihanan värinen lakka myös :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä niiiiin suosittelen, se on toiminut kuin joku ihme! Sen unohdin just mainita mun kommentissa sun Lontoo postaukseen, että Lushin Oxford Streetin liikkeessä kannattaa poiketa, se on valtava!

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan