Slider

Blogi siirtyy lukulomalle!

perjantai 7. huhtikuuta 2017

On aika minunkin siirtyä nyt lukulomalle, mutta olen sen verran tehnyt järjestelyjä, että videoita ilmestyy youtubeen joka toinen sunnuntai ja linkkaan ne aina maanantaisin tänne blogin puolelle ja perjantaisin ja joka toinen maanantai tulee tänne blogin puolelle uusia postauksia. 
Jotenkin tuntuu tosi oudolta alkaa lukemaan, kun olen koko vuoden tiennyt, että tää tulee aikanaan, mutta nyt se aika on oikeasti käsillä. Nyt kun kirjoitan tätä, niin on vielä kaksi ja puoli tuntia siihen, että kirjat julkistetaan, ja päivä siihen että saan ne käsiini. Jännittää aika paljon, mutta ei voi muuta kuin odottaa.
Luku inspistä herättääkseni niin täytyi totta kai käydä ostamassa vähän uusia kyniä ja stabiloita. En ollut aikaisemmmin nähnyt pastellinsävyisiä stabiloita, mutta nää on musta ihania! Viime vuonna kun luin yo-kokeisiin niin mulla oli myös pastellisia post-it lappuja, mutta ärsyttää kauheasti, kun en muista mistä ne ostin. Jos joku tietää mistä niitä löytää, niin kertokaa toki!


It's time for me to start preparing for my entrance exams and therefore I won't have time to write any new blogposts, but I've already written some so that there will be new blogposts every friday and every other monday.
I'm a bit nervous about the exam and studying for it, but to raise my enthusiasm to study I bought some new stationary! I love stationary and I fell in love with these pastel stabilo markers! Last year I bought these pastel post it stickers which I loved but I can't remember where I got them from and now I'm really bummed...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan