Slider

Kodin uutuus: Block-lamppu

keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Oon jo vuosia ihastellut Harri Koskisen Design House Stockholmille suunnittelemia Block valaisimia ja viimein sellaisen tilasin! Block valaisimessa lamppu näyttää jääneen jääpalan sisään. Valaisimia on saatavilla eri väreissä ja eri värisin johdoin. Itse kuitenkin pidän kaikista eniten tästä yksintkertaisesta kirkkaasta Block-lampusta valkoisella johdolla. Nämä olivat Stockkalla tarjouksessa, mikä sai minut sitten viimein tämän hankkimaan. Aloin jo kaipailla yöpöydälle sopivaa lamppua, sillä ennen jouduin lukemaan fairy lights'ien valossa. Tämä valaisee juuri sopivasti yöpöydän lamppuna ja valo on sopivan tunnelmallinen eikä loisteputkisen kirkas. Lämpösävyltään lamppua parhaiten vastaa toinen kuva. Tää on mun mielestä aivan ihana ja sopii moneen eri tyyliin!

6 kommenttia:

 1. Vautsi, tuo on kyllä niin hieno ja tyylikäs!

  VastaaPoista
 2. Toi on upee!! Oon itekkin kuolaillut näitä ja omakin lemppari on ehdottomasti toi kirkas versio :) paljonko tälle tuli hintaa tarjouksen kanssa?

  Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tää on kyllä näistä ihanin. Tarjouksen kanssa tää makso 150€ :)

   Poista
 3. mä haluan tän myös! Oon päättänyt että sitten seuraavaan isompaan kotiin niin toi lamppu pääsee oikeuksiinsa :) kiva blogi sulla muutenkin, jäin lukijaksi :)

  http://taruanuelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää on tosi ihana! Ja kiva kuulla, tervetuloa mukaan! :)

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan