Slider

Kukkamekko ja ruututakki

sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Sininen kukkamekko, vaaleansininen ruututakki-2 Sininen kukkamekko, vaaleansininen ruututakki-18 Sininen kukkamekko, vaaleansininen ruututakki-19 Sininen kukkamekko, vaaleansininen ruututakki-12 Sininen kukkamekko, vaaleansininen ruututakki-3 Sininen kukkamekko, vaaleansininen ruututakki-8 Sininen kukkamekko, vaaleansininen ruututakki-13 Sininen kukkamekko, vaaleansininen ruututakki-4 Sininen kukkamekko, vaaleansininen ruututakki-17 Sininen kukkamekko, vaaleansininen ruututakki-20 Sininen kukkamekko, vaaleansininen ruututakki-11
Coat, Dress and Jumper - Jack Wills I Earrings - Annie Eleanoora I Shoes - Dr. Martens

Elli tuli käymään Helsingissä ja lähdettiin tietenkin asukuvia ottamaan. Oli erittäin tuulinen päivä, mutta muutamat onnistuneet asukuvat saatiin kuitenkin napsittua. Näistä kuvauksista pääsette kyllä varmasti näkemään aika paljon epäonnistuneita otoksia myöhemmin. Oltiin muuten Ellin kanssa vähän samiksia, sillä meillä oli molemmilla Jack Willsin takit ja myös aika matchaavat värimaailmat!

Mä haikailen jo kevään perään, joten lieventääkseni kaipuuta päätin pukea päälleni Jack Willsin kukkamekon, joka on kuitenkin värimaailmaltaan vielä talvisen tumma. Koska vielä ei ole ihan kesämekko-kelit, niin sen alle piti jonkinlainen paita löytää. Tyypillisesti olisin kenties valinnut kauluspaidan tai poolopaidan, mutta olin menossa kampaajalle, joten kaikenlaiset korkeat kaulukset olivat liian epäkäytännöllisiä. Tahdoin, että paidassa olisi jonkinlainen juju, joten valitsin asuun tämän Jack Willssin kimalteisen ohuen neuleen. Kimalle ei ole mun suurin suosikkini vaatteissa, mutta tässä paidassa se kuitenkin mielestäni toimii. Paita kimaltelee sen verta hillitysti, ettei se ole mielestäni liikaa. 

Mua aina vähän turhauttaa, jos koko asu koostuu yhden merkin vaatteista, mutta nyt kävi näin. Takkini löytyi nimittäin myöskin Jack Willssltä. Ostin tämän takin jo ennen joulua, mutta tuolloin se ei päässyt vielä kovin usein käyttöön, sillä sen värit ovat mielestäni melko keväiset. Oletankin takin saavan enempi käyttöä nyt kevättalvella, kunhan kelit tästä vähän lämpenisivät. Oon aiemminkin maininnut, että käytän usein kaupungilla kahta takkia ja niin oli nytkin. Eli tämä ruututakki on se, jossa ajan autoa ja liikun kaupungilla, mikäli en ole mihinkään kovin kauas autosta menossa. Sitten kun pitää olla ulkona vähän enempi, kuten näitä kuvia ottaessa, niin nappaan autosta tähän päälle vielä toppatakin. Toppatakissa on vaan mun mielestä inhottava ajaa ja sitten sisätiloissa tulee järkyttävän kuuma - siksi mulla kulkee tyypillisesti mukana kaksi takkia. 

Vierailin tosiaan viikonloppuna Lontoossa ja siellä lämpötilat oli +5 ja +10 asteen välillä sekä keväinen aurinko oli taivaalla. Kyllä oon aika kade, sillä kevät on ehdottomasti mun suosikki vuodenaika. Sais jo alkaa kevät täälläkin! No, enää 1,5 viikkoa, niin kevät ainakin kalenterin päiväyksen puolesta alkaa. Se, että koska se alkaa vai alkaako lainkaan on sitten ihan toinen asia. Multa löytyis jo niin paljon inspistä kevään asuihin ja lukuviikkojen asutkin kun pitäisi kuvata ennakkoon, niin ois se nyt kiva jos ulkona olis pikkasen lämpimämpi. Pidetään peukkuja pystyssä! 

Ps. Blogini synttäreiden kunniaksi käynnissä on arvonta! Siihen pääset osallistumaan täällä.

20 kommenttia:

  1. Siis apua kuinka ihana tuo takki on 😍 Täytyy ehdottomasti pitää tuo merkki mielessä, sillä se Ellinkin takki on ihan älyttömän söpö :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ane! ❤️ Joo Jack Wills on mun aivan lemppari merkki, joten sitä suosittelen aina kaikille 😍

      Poista
  2. Jälleen kerran aivan ihania asukuvia!

    VastaaPoista
  3. Ihana asu! <3 Mä rakastan kukkamekkoja enkä malta odottaa, että pääsen taas pukeutumaan niihin. Joten kevät tule jo! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina ❤️ Voi että niin mäkin! Tulispa jo kevät ja semmonen oikeasti lämmittävä aurinko 😩😍

      Poista
  4. Voin Sara, niin kauniita kuvia taas sinusta. <3 Asu on myös aivan mahtava, vitsi mitkä kevät vibat tästä tuli 8) Serkkuni laittoi eilen snäppiä Lontoosta ja siellä oli +8, ei hitto oon niin kade sillä siellä näytti niiiiin keväiseltä <3 Toisaalta vihaan kylmää mut pakko yrittää nauttia vielä näistä upeista aurinkoisista ja kirkkaista päivistä, sillä ei varmana kauaa kun kevät tulee tänne ihan säänsä puolestakin maaliskuussa ;) Tai niin toivon :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Kata ❤️ Joo Lontooseen tulee kevät aina niin paljon aikasemmin kuin tänne 😍 Oon aina niin super kateellinen, kun itse rakastan kevättä... Toivotaan kyllä että kevät tulisi tänä vuonna jo maaliskuussa 🙈

      Poista
  5. Ihana asu! <3 Toi takki on ihanan keväinen! <3

    VastaaPoista
  6. No nyt on kyllä taas kerran niin ihana asu! <3

    VastaaPoista
  7. Ihana sävymaailman tässä asussa:) tuo takki on aivan ihana<3 todella kauniita kuvia sinusta:)

    VastaaPoista
  8. Niin kaunis asu ja kuvat taas kerran! <3 Mä tykkään tuosta takin ja mekon yhdistelmästä tosi paljon! <3

    VastaaPoista
  9. Näitä kuvia katsoessa tuli vaan mieleen että apua minäkö muka oon nämä ottanut!! :D ja siis positiivisesti tietysti, koska nää on tosi upeita kuvia😍 ehkä oli taas vaan hyvä malli niin onnistuu helposti heh<3 toi neljäs kuva on ihan mun lemppari, niin söpö! Ja hahah, se sun toppatakki oli kyllä pelastus tuolloin kuvatessa😂 paras idea koskaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, kyllä se on kuvaaja joka on taas onnistunu, sillä ei aina näytä mun kuvat näin hyviltä 😂😍 Kiitos Elli ❤️ Joo toi neljäs on kyllä tosi hauska! Vastaavan kaltasia mutta todella epäonnistuneita tuli kyllä kans aika lailla 😅 Ja siis kyllä - kuvaustoppatakki kunniaan! 😂

      Poista
  10. Apua miten suloinen takki, aivan ihana <3

    VastaaPoista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan