Slider

Viininpunaista ja vaaleanpunaista

sunnuntai 4. helmikuuta 2018

Samettinen lappuhaalari, läpinäkyvät sukat,-4 Samettinen lappuhaalari, läpinäkyvät sukat,-11 Samettinen lappuhaalari, läpinäkyvät sukat,-7 Samettinen lappuhaalari, läpinäkyvät sukat,-3 Samettinen lappuhaalari, läpinäkyvät sukat,-14 Samettinen lappuhaalari, läpinäkyvät sukat,-5 Samettinen lappuhaalari, läpinäkyvät sukat,-16

Jumper - Jack Wills I Dress - Jack Wills I Bib collar - River Island I Handbag - LV I Socks - Jack Wills I Shoes - Clarks

Ah, onpa ihana katsoa näitä kuvia  ja tietää, että olen käynyt kampaajalla näiden jälkeen. Mun otsatukkani oli päässyt kasvamaan jo aivan liikaa, ja oli vielä harvinaisen littana näissä kuvissa. Kuvat eivät siis ole ehkä niitä omia suosikkejani, mutta asusta tykkäsin kyllä paljon.

Odottelen jo kovasti kevättä ja värikkäämpää värimaailmaa. Olin suuntaamassa ystäväni syntymäpäivän brunssille, joten vaalenpunainen oli värivalintani. Valitsin alkuun ylleni tämän Jack Willsin lappuhaalarimekon. Ostin tämän jo syksyllä, jolloin kuvittelin sen olevan lähinnä syksyinen vaate. Syksyllä ja talvella pukeutumiseni värimaailma on paria astetta tummempi kuin kesäisin. Pidin tätä mekkoa tosiaan semmoisena, jonka yhdistäisin vain talvisiin tummiin paitoihin, mutta onnekseni tajusin, kuinka kivalta se näyttäisi myös vaaleanpunaisen kanssa. Tämä villapaitahan on todellisuudessa cropattu, mutta se on juuri riittävän pitkä tämän mekon kanssa käytettäväksi.

Jotta saisin asuun vähän lisää kerroksia ja kiinnostavuutta, niin lisäsin siihen tuon irrallisen kauluksen. Multa löytyy pari tällaista kaulusta, mutta tämä on lempparini. Toisessa kaulurissa on nimittäin kirjailtuja koristekiviä, joten oikean asun kanssa se toimii, mutta se ei ole yhtä monikäyttöinen kuin tämä. Tämä puolestaan kun on yksinkertainen ja yksivärinen, niin se sopii kaikkiin asuihin. Siinä on kuitenkin ihana röyhelöinen reuna ja kultainen nappi, jotka tekevät siitä kiinnostavan lisän asuun. Käytän paljon kauluspaitoja, mutta tämmöiset irralliset kaulukset ovat myöskin todella kivoja silloin, kun ei tahdo todellisuudessa pukea useaa kerrosta vaatteita päälleen, mutta tahtoo kuitenkin sitä sharppia kauluspaitatyyliä asuunsa.

Toinen hauska yksityiskohta tässä asussa on nuo sukat. Tällaisia ohuita läpinäkyviä sukkia ennustetaan yhdeksi tämän kevään/kesän minitrendeistä. Itseäni ei tämä trendi lainkaan haittaisi, sillä hauskat sukat ovat osa tyyliäni. Vielä paremmalta nämäkin sukat näyttäisivät nimenomaan kesällä, kun niitä voisi käyttää ilman sukkahousuja. Toistaiseksi on kuitenkin niin vilpoisaa, etten sukkahousuistani vielä luovu. Nämä sukat ovat siis aivan ohutta mesh-kankaan kaltaista valkeansävyistä kangasta jossa on viininpunaisia pilkkuja ja reunus.

Onko vaaleanpunaisen ja viininpunaisen yhdistelmä teidän mieleenne? 
Entä läpinäkyvät sukat - yay or nay?

12 kommenttia:

 1. Noi värit sopii kyllä niin hyvin yhteen, tykkään!♡

  VastaaPoista
 2. Todella hyvin toimii vaaleanpunainen ja viininpunainen!! Itselläni on viininpunaiset housut ja oon nimen omaan yhdistänyt ne aina tumman kanssa, mutta vaaleat sävyt toimii kans ainaki tää vaaleanpunainen!:) tää lappuhaalarimekko on kyllä aivan ihana ja sukat taas kiva yksityiskohta<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saara!! Viininpunainen sopii kyllä yllättävän monen kanssa, siitä vaan kokeilemaan :) Kiitos paljon! ❤️

   Poista
 3. Toi lappuhaalarimekko on kyllä ihan unelma!😍 Ja tykkään tosi paljon tosta värimaailmasta, viininpunainen ja vaaleanpunainen todellakin toimii yhdessä :)

  VastaaPoista
 4. Ihana asu! <3 Noi värit sopii tosi hyvin yhteen, jotenkin suloinen yhdistelmä :)

  VastaaPoista
 5. Ihana asu taas! Tykkään tosi kovasti tällaisista eri punaisen sävyjen yhdistelmistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Maria! Ja joo se iskee muhun kanssa :)

   Poista
 6. Voi miten ihana asu! <3 Vaalean- ja viininpunainen on tosi suloinen yhdistelmä.

  VastaaPoista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan