Slider

Warner Bros Studio Tour

torstai 13. heinäkuuta 2017Tässä teille muutamia kuvia Warner Bros Studio kierrokselta! Olen käynyt studioilla kerran aiemmin vain muutama viikko niiden avautumisen jälkeen, mutta siitä onkin jo useampi vuosi. Oli mukava käydä studioilla uudestaan, nyt kun sinne oli lisättykin paljon uusia osia. Esimerkiksi Hogwarts Express junaa ei aikaisemmalla visiitilläni ollut eikä koko junalaituri osiota, ei kiellettyä metsää, ei huispausta käsittelevää osiota ja Likusteritie neloseen ei ennen päässyt sisään, mutta nyt oli hauska päästä kurkkaamaan sielläkin olohuoneeseen. Suosikkejani olivat uutuudet juna ja kiellettymetsä, sekä tietenkin Tylypahkan pienoismalli ja Rohkelikon common room. 
Mun mielestä studiot ovat ehdoton vierailukohde kaikille Potterin faneille. Harry Potter on mielestäni ehkä mahtavinta mitä ihmiskunnalle on tapahtunut, joten on ihanan nostalgista nähdä kaikki aidot propsit ja vaatteet ja lavasteet ja muut. Kuinkas moni teistä on vieraillut studioilla?

Ps. Osaako joku teistä sanoa miksi osaan noista kuvista tulee isompi väli kuin toisiin?
Edit. Nyt kun tämän julkaisin niin isot välit ovat kadonneet, mutta tuo Hiinokka kuva on kyllä pari milliä kapeampi kuin se todellisuudessa on.. Joutuvatko kaikki muutkin taistelemaan kuvien kanssa bloggerissa joka päivä?

12 kommenttia:

 1. Mulla on ollut jo pitkään haaveen päästä käymään tuolla studioilla ja jonain päivänä mä kyllä ihan oikeasti meen! :D

  Mullakin käy välillä niin, että noista väleistä tulee suurempia.. En tiiä onko se joku bloggerin vika vai mitä D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan mahtava paikka, toivottavasti pääset pian! :) Ja en tiiä mikä tää ongelma on :(

   Poista
 2. Voi tuolla olis ihana päästä käymään! <3 Kuvien väliin en osaa auttaa, ei kai siellä oo vaan vahingossa tullut rivinvaihto tuonne väliin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo tullut, jostain syystä ihan vaan kun laitan kuvat bloggeriin ja laitan vasen reuna + alkuperänen koko, niin toisinaan se heittelee niihin tommosia isompia välejä :(
   EDIT: Tää postaus oli muuten mulla ajastuksella ja nyt kun tulin kattelemaan niin eihän tässä ookkaan niitä välejä! Ihme juttu miten nekin sitten itsestään katosivat 😳

   Poista
 3. En oo itse mikään Harry Potter fani, mutta onhan tuo siistin näköinen paikka! :) Ja hienoa kun tuommoinen paikka on olemassa!

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! Itse en ole vielä päässyt noille studioille käymään, vaikka Harry Potter -faniksi olen tunnistautunut suunilleen seitsemän vuotiaasta asti :D Ehkäpä vielä joku päivä!

  http://fiiaelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti pääset säkin joku kerta siellä käymään :)

   Poista
 5. Miten musta tuntuu että melkeinpä kaikki muut on nyt tän vuoden puolella käyny tuolla studiossa paitsi mä :D Kateus iskee! Mutta aivan ihania kuvia oot räpsiny.
  Kuvien väliin, jos et oo jättäny teksti osisossa väliä liian suureksi niin ongelma saattaa olla koodauksessa tai blogin teemassa, not so sure

  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, toivottavasti säkin sinne pääsisit! Kiitos Paula :)

   Poista
 6. Niin ihanasti sanottu että noi on parasta mitä ihmiskunnalle on tapahtunut! :D upeita kuvia oot napsinut<3

  VastaaPoista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan