Slider

Double Denim ja Fanipaita

sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

Rat Boy pink t-shirt, musta farkkuhame-14 Rat Boy pink t-shirt, musta farkkuhame-2 Rat Boy pink t-shirt, musta farkkuhame-9 Rat Boy pink t-shirt, musta farkkuhame-10 Rat Boy pink t-shirt, musta farkkuhame-6 Rat Boy pink t-shirt, musta farkkuhame-5 Rat Boy pink t-shirt, musta farkkuhame-12 Rat Boy pink t-shirt, musta farkkuhame-11 Rat Boy pink t-shirt, musta farkkuhame-4 Rat Boy pink t-shirt, musta farkkuhame-13 Rat Boy pink t-shirt, musta farkkuhame-3 Rat Boy pink t-shirt, musta farkkuhame-8 Rat Boy pink t-shirt, musta farkkuhame-7 Rat Boy pink t-shirt, musta farkkuhame-15
Denim jacket - Levi's I T-shirt - Rat Boy (merch) I Skirt &  Beret - Topshop

Ovatko fanituotteet vaan sellaisia, jotka pitäisi nolostellen piilottaa kaapin pohjalle, tai korkeintaan käyttää yöpukuna? Ehkä joskus tapasin ajatella näin, mutta nykyään oon kyllä eri mieltä. Jos jostain tykkää, niin miksei sitä saisi edustaa ja kannattaa? Tosin okei, tähän vaikuttaa myös se, miltä ne fanituotteet näyttää. En ole sellaisten paitojen suurin fani, missä on valokuvankaltainen kuva artistista tai bändistä, tai mitä nyt sitten tahtookaan fanittaa. Onneksi nämä tuntuva olevan laskussa ja artistien näkee usein panostavan heidän merchiinsä aivan eri tavalla, kuin esimerkiksi vielä kymmenen vuotta sitten, kun aloin käymään keikoilla. Nykyään monet tekevätkin vaatteistaan ja muista tuotteistaan mahdollisimman "normaalin" näköisiä, niin ettei niistä heti keksi mitä ne edustaa - varsinkin jos tekijä taustalla on vieras. Toinen asia josta en fanituotteissa niin välitä on kiertuepäivämäärät. Jotenkin se on vaan mun mielestä aika tylsää printata paitaan kasa päivämääriä ja paikkojen nimiä. Vaikka paidassa olisi muuten vaikka kuinka kiva design, niin tämmöiset kiertuepaidat jää tyypillisesti yöpaidoiksi tai kaapin pohjalle vaan muistona. Onneksi nykyään monilla bändeillä ja artisteilla on ihan totta kivoja merch tuotteita, joita viitsii käyttää ihan ihmisten ilmoilla.

Tällä kertaa ylleni pääsi siis Rat Boyn fanipaita. Rat Boy on ehdottomasti mun suosikki muusikkoja tällä hetkellä, joten tätä paitaa on syytäkin käyttää. Sitä paitsi tykkään tästä paidasta paljon; ensinnäkin paita on ihanan värinen ja toisekseen, moni tunnistaa siinä esiintyvän kuvion, muttei silti ymmärrä sitä. Paidassahan esiintyy Haribo-karkeista tuttu poika, mutta Haribon tilalla lukee Rat Boy ja pojalla on yllään Rat Boyn aka Jordan Cardyn korvis ja sormuksia. Ostin tämän paidan Rat Boyn keikalta Lontoossa helmikuussa. Tiesin heti tämän vielä päätyvän blogin asukuviin ja nähdessäni sen matkalaukussa tuon Topshopin hameen vieressä, tiesin myös miten sen yhdistää. Koska double denim on yksi tämän sesongin trendeistä, niin päätin yhdistää t-paidan farkkuhameeseen sekä farkkutakkiin. Harvoin ylläni nähdään vapaaehtoisesti näin paljon mustaa, mutta tämän pinkin kaverina musta on ihan ok. Kuvista saa taas kiittää Elliä - ja iso kiitos, sillä tämä oli mielestäni todella onnistunut erä asukuvia!

Mitä mieltä te olette, jääkö fanituotteet vaan kaapin pohjalle pölyttymään vai saako niitä käyttää ihan kaupungillakin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan