Slider

Yksisarvisia mekollani

sunnuntai 22. huhtikuuta 2018

Jack Wills yksisarvinen mekko, sininen jakku-4 Jack Wills yksisarvinen mekko, sininen jakku-8 Jack Wills yksisarvinen mekko, sininen jakku-17 Jack Wills yksisarvinen mekko, sininen jakku-11 Jack Wills yksisarvinen mekko, sininen jakku-6 Jack Wills yksisarvinen mekko, sininen jakku-7 Jack Wills yksisarvinen mekko, sininen jakku-2 Jack Wills yksisarvinen mekko, sininen jakku-10 Jack Wills yksisarvinen mekko, sininen jakku-3 Jack Wills yksisarvinen mekko, sininen jakku Jack Wills yksisarvinen mekko, sininen jakku-9 Jack Wills yksisarvinen mekko, sininen jakku-12Polo neck - French Connection I Dress - Jack Wills I Blazer - French Connection I Sunglasses - Gucci I Earrings - Michael Kors I Handbag - Mulberry I Shoes - Clarks

Tämä  mekko on yksi minun kaikken aikojen lempivaatteitani. Se on vaan yksinkertaisesti niin täydellinen - täydellisen suloinen. Kummasta edes aloittaa, printistä vai mallista? Malli on aivan ihana, vähän 20-luvun siluetin kaltainen; pudotettu vyötärö ja lyhyt helma. Mekon leikkauksen kruunaa tämä peter pan kaulus. Tällaiset kaulukset ovat suuria suosikkejani, mutta viime aikoina niitä ei ole valikoimissa näkynyt. Pari vuotta sitten ne olivat aika suosittujakin, mutta ei enää hetkeen. Mun mielestä ne on kyllä yhä tosi söpöjä! Printti tässä mekossa on myöskin aivan  ihana. En ole ihan varma onko kyseessä hevonen, jolla on korvat hyvin etunojassa, vai yksisarvinen, jolla on melko tylppä sarvi. Yksisarvisena olen sitä pitänyt, ihan vaan koska silloin elämä on hitusen hauskempaa.

Yhdistin mekkoon tämän tavallisen mustan poolopaidan, sillä ulkona ei vielä mitenkään lämmintä ole. Lisäksi tykkään näiden erilaisten kauluksien yhdistelemisestä, joten se näytti mielestäni aika nätiltä mekon kaulusten kanssa. Arkena käyttäisin mekkoa ihan vaan poolopaidan kanssa, mutta mikäli siitä tahtoo saada vähän "fiksumman" niin siihen voi helposti lisätä yhteensopivan jakun. Tässä asussa on aika paljon mustaa, mutta tämä sininen ja erityisesti tuo printti piristää asua huimasti. Asu ei mielestäni tarvinnut sen kummemmin paljoa asusteita tai muita niksejä, sillä tuo mekon printti ja hauskat kaulukset riittivät. Halusin myös antaa niille tilaa "to do the talking".

Itse tykkäsin asusta todella paljon, mutta entäs te?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan