Slider

Lush Citycenter ja ihana ihokonsultaatio

maanantai 2. huhtikuuta 2018

Lush Helsinki city center-14 Lushin Citycenterin myymälä oli vastikään rempassa ja pääsin tutustumaan uusittuun liikkeeseen. Olin paikalla ensimmäisenä avajaispäivänä eli Lautantaina vähän puolenpäivän jälkeen ja aikamoinen hälinä siellä kyllä kävi. Olin päässyt kuitenkin varmaan itselleni etukäteen ihokonsultaation, joten hälinä ei estänyt ihailemasta tuotteita. Mua avusti tällä kertaa Juho, joka kuunteli ja kertoi kaikesta mikä mua kiinnosti.
  Lush Helsinki city center-7Lush Helsinki city center Lush Helsinki city center-8 Aloitettiin ihastelemalla kaikkia kylpytuotteita. Kylpyammetta mulla ei harmi vaan kotoa löydy, mutta Lontoossa tulee aina kylvettyä! Sainkin täältä ehdottomasti muutamia vinkkejä siihen, mitä kokeilla nyt Lontoossa. Tuossa viimeisessä kuvassa on näitä Lushin kylpyöljyjä. Kylpyöljyä en olekaan koskaan kokeillut, joten näitä täytyy käydä Oxford Streetin valtavassa myymälässä ihastelemassa vielä enempi. Myöskin pääsiäisen sesonkituotteet olivat saapuneet myymälään ja nuo porkkana kylpyvaahdot tuoksuivat niin herkulliselta, että se on ehkä ihan must.
  Lush Helsinki city center-11 Lush Helsinki city center-12 Lush Helsinki city center-13 Koska kylpytuotteita en pääse Suomessa käyttämään, niin tältä seinältä löytyi enempi tuotteita, jotka ovat käytössä tai kokeiltavien listalla. Tämä osio oli muuten ihan samanlainen kuin siellä Oxford Streetin äitiliikkeessä, tosin pienemmässä mittakaavassa. Materiaalit ja muut olivat aivan samat ja tää lookki on mielestäni tosi freesin näköinen. Ja oispa siellä muuten aina näitä ihania kukkia! Tämä nurkka kannattaa siis ehdottomasti käydä checkkaamassa. Sieltä löytyy myös mun henkilökohtainen holy grail tuote eli Angels on bareskin.
  Lush Helsinki city center-2 Lush Helsinki city center-10 Tykkäsin tuotteiden esillepanosta todella paljon. Yllä näkee esimerkiksi tuon tuorekasvonaamio-pöydän. On ihanaa kun siinä todella on sitä pöytätilaa, niin tuotteita voi siinä tutkia ja kokeilla, kun etsitään sitä itselle sopivaa. Alempana on puolestaan suihkugeelejä ja siinä näkee liikkeessä uuden elementin, eli nuo tuoreet yrtit. Tuotteiden viereen on aseteltu tuoreita yrttejä tuotteiden ainesosien mukaan. Tämä on minusta todella kiva idea, sillä se piristää myymälän yleisilmettä ja muistuttaa myös siitä, mistä tuotteet tulevat.
  Lush Helsinki city center-5 Lush Helsinki city center-9 Lush Helsinki city center-3 Lush Helsinki city center-4 Oltiin tosiaan sovittu tästä ihokonsultaatiosta, joten sen jälkeen kun oltiin rauhassa kierrelty myymälää, niin päästiin istumaan pöydän ääreen ja vähän juttelemaan ihonhoidosta. Tämä pöytäkin oli kierrätysmateriaalista valmistettu ja jos en aivan väärässä ole, niin siinä oli käytetty muovipulloja. Käytiin siinä teen ja keksien äärellä läpi mitä mun ihonhoitorutiineihin kuuluu, mistä tykkään ihossani ja mitä siltä toivoisin. Sain sitten siinä istuskella rauhassa teen kanssa, kun Juho kävi keräämässä myymälästä minulle sopivia tuotteita. Pääsin kokeilemaan lautasellisen verran kaikkia ihanuuksia ja kauhea valinnanvaikeushan siinä tuli kun kolme tuotetta sain mukaani valita. Mun kolme tuotettani paljastan tuossa alla, mutta näistä täytyy kyllä muutama muukin mainita. 

Lautasella kello kolmessa oli Feeling Younger värivoide, joka toimii highlighterin tapaan ja heijastaa valoa. Tätä voi levittää iholle meikin alle, käyttää korostuksessa tai vaikka sekoittaa päivävoiteeseen kun ei tahdo meikata, mutta tahtoo vähän jotain piristystä iholleen. Sitten taas tuossa vanulapun alla on tuo pienoinen tabletti. Kyseessä on Dream Steam -höyrytabletti. Se siis tiputetaan kiehuvaan veteen ja kasvoja pidetään pyyhkeen alla lähellä kattilaa tai kulhoa. Höyry puhdistaa ihoa ja avaa ihohuokkosia. Jäähtyneen veden voi sitten säilyttää ja käyttää kasvovetenä! Tämä on mielestäni aivan mieletön idea, joten tämän tuotteen käyn kyllä ensi kerralla nappaamassa mukaan. Pääsin myös ensimmäistä kertaa kokeilemaan noita Lushin hajuvesiä. Lemppariksi nousi Amelie Mae, joka tuoksui ihanalta puutarhalta. Mulla on tällä hetkellä kuitenkin semmoinen periaate, etten osta uusia hajuvesiä, ennen kuin saan vanhan kulutettua loppuun. Mulla oli ennen nimittäin hirvittävä määrä niitä ja nytkin vielä ihan tarpeeksi. Sitten kun seuraava kuluu loppuun, niin täytyy ehkä käydä niiskuttelemassa tuota Amelie Maeta uudestaan.

Kurkataanpa sitten mitä mulle tarttui mukaan!

Lush million dollars kiinteä seerumi Ensimmäisenä mun kotiini päätyi tämä Million Dollars kiinteä kasvoöljy. Million Dollars on ollut myöskin Lushin vartalovoide ja tässä on ilmeisesti mukana sen tuoksu. Tämä on vähän kuin joku fuusiotuote, sillä siihen on sekoitettu myös tuota Feeling Younger värivoidetta, josta puhuin yllä. Tämäkin siis heijastaa ihanasti valoa kasvoilla. Kiinteä kasvoöljy toimii ikään kuin seerumi. Palaa hierotaan sormiin, joihin se ikään kuin sulaa aika helposti. Sormilla tuotteen voi levittää kasvoille, ja näin minkäänlaista purkkia tai pakkausta ei tarvita! Tuote kosteuttaa, auttaa muita voiteita imeytymään ihoon paremmin ja mikä tärkeintä, jättää ihon ihanan heleäksi. Näitä oli kuulemma nyt vain Helsingin Citycenterissä sekä yhdessä Britannian (uudessa?) Lushissa, eikä lisää kuulemma Helsinkiin ainakaan toistaiseksi ole tulossa. Siitäkin syystä oli pakko saada tämä kokeiluun, kun se on niin eksklusiivinen!

Lush ultrabland facial cleanser, ihonpuhdistus Tätä puolestaan kokeiltiin mun konsultaation aikana ihan ensimmäisenä ja rakastuin siihen kuinka pehmeä ja kosteuttava se oli iholla. Kyseessä on siis Ultrabland kasvojen putsari, joka puhdistaa iholta kaiken meikin pois! Tuotteessa on  manteliöljyä, hunajaa ja ruusua . Se tuokin heti ensimmäisenä mieleen hunajaisen mehiläiskennon. Tämä on todella öljyinen tuote, joten sen poistamiseen kasvoilta suositellaan vanulappua. Hieron siis tätä kasvoihin ja pyyhin sitten tuotteen vanulapulla pois. Olen blogissakin aiemmin hypettänyt Angels on bareskiniä, ja käytän sitä tämän parina. Se on vähän kuorivampi ja syväpuhdistavampi, joten hieron sitä iholleni Ultrablandin jälkeen. Silloin kasvoilta lähtee se ylimääräinen öljyisyys ja muu ylimääräinen tuote. Yhdessä nämä ovat kyllä todella hyvä pari! Tämän Ultrablandin jälkeen kasvot jäävät ihanan pehmeiksi ja kosteutuneen tuntuisiksi, kiitos manteliöljyn ja hunajan.
Lush Roots Hiusnaamio Mulla ei ole hetkeen ollut oikein mitään hiusnaamiota, vaikka silloin kun hiukseni olivat vielä pitkät, tuppasin käyttää naamioita todella paljon. Nyt siis lähdin kyselemään hiusnaamioista, sillä hiustenhoito on mulle yhtä tärkeää kuin ihonhoito. Päädyttiin tähän Roots -hiusnaamioon. Tässä tuotteessa on niin valloittava mintun tuoksu! Tämä naamio lupaa hoitaa niin hiuksia kuin päänahkaa. Nettisivujen mukaan tätä suositellaan erityisesti ohuille hiuksille. Omani ovat todellisuudessa paksut, mutta ne ovat todella suorat ja sileät, joten niiden muotoilu on välillä hiukan hankalaa. Naamio lupaa ravitsevansa, pehmentävänsä ja vahvistavan hiuksia sekä hellivän myös päänahkaa. Tämä kaikki kuulostaa todella lupaavalle, joten toivotaan että se myös pitää sanansa! Tämä muuten levitetään kuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa noin 20 minuuttia, ennen suihkuun menoa. Ihanaa, että tätä voi levittää hiuksiin tosiaan ennen suihkua, eikä tarvitse sitten istuskella suihkussa/saunassa koko iltaa. Olen tätä kerra ehtinyt kokeilla, ja vaikuitti kyllä sen perusteella lupaavalta. Multa oli silloin itseasiassa hoitoaine päässyt loppumaan, joten levitin tämän tukkaan ja pesin hiukset shampoolla. Yleensä jos hoitoaine jää välistä, niin hiukset tuntuvat karheammalta ja takkuisemmalta kuin normaalisti. Nyt ne kuitenkin tuntuivat tyypilliseen tapaansa pehmeiltä ja ilmavilta, joten tämä on varmasti naamion ansiota. Uskon kovasti tämän tuotteet toimivan myös pidemmällä aikavälillä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan