Slider

Pelkkää pastellia - asu blogimiitistä

sunnuntai 1. huhtikuuta 2018

Vaaleanpunainen midihame, vaaleansininen ja -punainen laukku, pastellinen asu-3 Vaaleanpunainen midihame, vaaleansininen ja -punainen laukku, pastellinen asu-15 Vaaleanpunainen midihame, vaaleansininen ja -punainen laukku, pastellinen asu-13 Vaaleanpunainen midihame, vaaleansininen ja -punainen laukku, pastellinen asu-10 Vaaleanpunainen midihame, vaaleansininen ja -punainen laukku, pastellinen asu-5 Vaaleanpunainen midihame, vaaleansininen ja -punainen laukku, pastellinen asu-16 Vaaleanpunainen midihame, vaaleansininen ja -punainen laukku, pastellinen asu-12 Vaaleanpunainen midihame, vaaleansininen ja -punainen laukku, pastellinen asu-11 Vaaleanpunainen midihame, vaaleansininen ja -punainen laukku, pastellinen asu-4 Vaaleanpunainen midihame, vaaleansininen ja -punainen laukku, pastellinen asu-9 Vaaleanpunainen midihame, vaaleansininen ja -punainen laukku, pastellinen asu-14
Coat - Jack Wills I Jumper - Hollister I Skirt - J. Crew I Beret - Topshop I Sunglasses - Gucci I Earrings - Michael Kors I Scarf - Mulberry I Handbag - Aldo I Bandeau scarf - Louis Vuitton  I Shoes - Dr. Martens

Nämä asukuvat napsi Une Petite Life blogin Niina meidän Tampereen blogimiitissä. Olen täällä blogin puolellakin jo useaan otteeseen ilmaissut inspikseni olevan jo ihan keväässä ja kesässä. Kovin kesäinen tämä asu ei ole, mutta värimaailmaltaan se viittaa jo enempi tuohon lämpimämpään vuodenaikaan. Tahdoin päästä ulkoiluttamaan tätä uutta laukkuani ja sehän sointuu väreiltään paremmin kuin hyvin tähän Jack Willsin ruudulliseen takkiin. Tällä kertaa asu lähti siis liikkeelle ulommaisesta kerroksesta.

Tahdoin asun olevan lämmin (sillä täällä on yhä 30 astetta liian kylmää), sekä mukava. Etenkin kun on menossa viettämään koko päivän jonnekin pois kotoa ja on vähän kylmä, niin se mukavuus on erittäin tärkeää. Tämä hame nousi minulle heti mieleen näistä jo valituista takista sekä laukusta, mutta jostain piti löytää vielä tarpeeksi lämmin yläosa. Tämä Hollisterin villapaita on jo kolme talvea nähnyt, mutta se pääsee yhä ylle uudestaan ja uudestaan. Se on pysynyt hyvin muodossaan ja on ehdottomasti mun aivan lempparivillapaitoja. Siinä on kaunis valkoinen sävy, joka ei ole aivan kirkkaan puhdas, mutta ei turhan kellertäväkään. Lisäksi paidassa kulkee vaaleansinisiä, -punaisia ja -keltaisia lankoja. Siinä on siis ihania pastellisia viboja. Pidän myös pyörökauluksesta sekä paidan erilaisista leteistä, jotka varmistavat, ettei neule ole turhan yksinkertainen. Tämä on mahtava villapaita, sillä se on yksinkertainen ja helppo yhdistää, mutta siinä on silti vähän väriä ja persoonaa.

Ilman päälimmäisiä kerroksia asuhan on aika yksinkertainen - hame ja villapaita. Tässä kuitenkin tarkoituksena oli pelata nimenomaan näillä kaikilla väreillä. Kaikki asun värit esiintyvät villapaidassa - myös baskerin keltainen, joten siksi tuon hatun ehdottomasti asuun tahdoin. Miitattiin eka Sokoksella ja sieltä lähdettiin ottamaan asukuvia. Otin tietenkin baskerin pois päästä siinä Sokoksella istuskellessa, eikä siinä sitten ollut peiliä lähettyvillä. Sen tähden mun otsatukka vähän törröttää tyhmästi sieltä alta, mutta ei voi mitään. Näissä muissa kuvissa puolestaan hiukset - etenkin se otsatukka - ovat "ihanan" littanat. Nää on näitä päähineiden tuomia ongelmia. Kokonaisuutena tykkäsin kuitenkin asusta paljon! Tosin kengät olisin ehdottomasti vaihtanut mikäli lämpötilat vaan sen sallisivat. Mulla on kuitenkin maailman palelevimmat varpaat, niin että ihan chelsea bootseissakin mun jalkoja rupeaa paleltamaan, mikäli lämpötila laskee alle viiden plusasteen.

Mitä tykkäätte tästä kaikesta pastellista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan