Slider

Farkut, mekko ja t-paita

sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

Jack Wills kukallinen mekko, levis vaaleat pillifarkut-10 Jack Wills kukallinen mekko, levis vaaleat pillifarkut-15 Jack Wills kukallinen mekko, levis vaaleat pillifarkut-12 Jack Wills kukallinen mekko, levis vaaleat pillifarkut-2 Jack Wills kukallinen mekko, levis vaaleat pillifarkut-17 Jack Wills kukallinen mekko, levis vaaleat pillifarkut-6 Jack Wills kukallinen mekko, levis vaaleat pillifarkut-14 Jack Wills kukallinen mekko, levis vaaleat pillifarkut-5 Jack Wills kukallinen mekko, levis vaaleat pillifarkut-19 Jack Wills kukallinen mekko, levis vaaleat pillifarkut-3 Jack Wills kukallinen mekko, levis vaaleat pillifarkut-18 Jack Wills kukallinen mekko, levis vaaleat pillifarkut-7 Jack Wills kukallinen mekko, levis vaaleat pillifarkut-13Denim Jacket - Paul McCartney (merch) I Dress - Jack Wills I T-shirt - Jack Wills I Jeans - Levi's I Earrings - Ted Baker I Shoes - Michael Kors

Kerrospukeutumisen parasta aikaa on mielestäni kevät ja syksy. Kerroksia voi yleensä tällöin pukea sen takia, että ne näyttävät kivalta, eikä sen takia että on pakko. Talvisin muutenkin tuppaa kaikkien kerrosten takia vaan näyttämään Michelin mieheltä. Näin keväällä kerrokset saavatkin olla paljon ohuempia ja raikkaampia. 

Tämä t-paita on todella yli-iso, joten ajattelin sen olevan täydellinen myös muiden vaatteiden alla. Siitä lähti tämä idea yhdistää se mekkoon. Alkuun mietin, ärsyttääkö minua, kun paita ja mekko ovat erisävyisiä valkoisia. Päädyin kuitenkin siihen, ettei se häirinnyt. Minua oli jo pitkään kiinnostanut ajatus farkuista mekon alla. Se on yhdistelmä, jota ei ole tullut käytettyä vuosiin. Katseeni hakeutui näihin Leviksen vaaleisiin pillifarkkuihin ja päätin ryhtyä kokeilemaan. Ne eivät näyttäneet puoliksikaan niin pahalta kuin olin ajatellut ja oikeastaan pienen hetken jälkeen aloin jo aikalailla tykkäämään tästä yhdistelmästä. Farkkujen sävy sopii todella hyvin mekon pehmeisiin väreihin, joten tämä oli itseasiassa ihanan freesiä vaihtelua ainaisiin sukkahousuihin. Tosin eihän niitä sukkahousuja ihan päästä pakoon ja sieltä ne pilkottavat lahkeiden alta - muutoin olisin valinnut tähän asuun valkoiset tai värikkäät sukat.

Tämä asu syntyi todella sattumalta,  mutta kaikista yllättävin oli tämä takin valinta. Menin tutkimaan mun takkikaappiani, kun spottasin tämän farkkutakin. Tämä on ostettu Paul McCartneyn keikalta Lontoosta ehkä kolme vuotta sitten? Olen käyttänyt tätä ihan ehkä kerran tai kaksi, sillä ennen farkku ei tosiaan kuulunut omiin lemppareihini. Tämä oli kuitenkin niin cool keikkatuote, että se oli pakko ostaa. Eteen on tosiaan ommeltu Paul McCartneyn nimikirjoitus ja selässä lukee sitten ihan vaan "McCARTNEY". Olen ollut pienestä pitäen Beatles fani, ja Paul on ollut suosikkini, joten onhan tämä takki aika pakollinen. Vaikka takki onkin eri sävyä kuin jalassa olevat farkut, niin oikeastaan tykkäsin siitä aika paljon. Mielestäni takki ja housut molemmat sointuvat yhteen mekon kanssa, yhdessä ja erikseen.

Onko farkut mekon alla yay or nay?
Entä saako kahta erilaista farkkua yhdistää samassa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan