Slider

Uusi ja ihana Fanni K Home Stories

maanantai 9. huhtikuuta 2018

fanni k home stories-35 fanni k home stories-4 fanni k home stories-28
Uusi suomalainen Tammer Tukkuun kuuluva sisustusmerkki Fanni K lanseerattiin viime kuussa ja minä, Elli sekä Inka päästiin osallistumaan brändin lanseeraustilaisuuteen. Kuten Elli ja Inka blogeissaan mainitsivat, niin tilaisuus yllätti meidät todella positiivisesti! Ajateltiin, että kyseessä on semmoinen nopea piipahdus, mutta viihdyttiin siellä pidempäänkin. Päästiin aluksi kilistelemään lehtikuohuvan parissa, sekä tutustumaan tuotteisiin Tammer Tukun myymälässä. Myymälästä siirryttiin sitten showroomille, ja saimme kuulla vähän lisää Fanni K:n tarinasta. Oli ihana huomata, kuinka paljon ajatusta brändiin ja "Fanniin" oli laitettu. Ajatuksena on, että Fanni K on saaristossa asuva yli 30-vuotias nainen, joka myös matkustelee paljon. Näitä elementtejä pystyi todella näkemään tuotteissa, sillä jo ennen tarinan kuulemista mieleeni oli noussut Suomen saaristo, mutta joistain tuotteista myös vähän kansainvälisemmät mielikuvat. Suomalaisuus ja kansainvälisyys ovat sopivassa tasapainossa. Merkin keraamisia astioita kun katselee, ne ovat kaikki vähän eri paria, mutta nekin menevät saumattomasti yhteen ja luovat tasapainoisen kokonaisuuden - etenkin kokoelman muiden niin harkittujen palojen kanssa.

fanni k home stories-30 fanni k home stories-36 fanni k home stories-29
Itse ihastuin erityisesti kokoelmassa käytettyihin materiaaleihin ja värimaailmaan. Materiaaleissa nähtiin paljon villaa, puuvillaa ja juuttia. Värimaailmaltaan kokoelma oli harmooninen ja trendikäs. Pohjalla oli paljon harmaan eri sävyjä, mutta niitä pehmentämässä oli sinistä, vaaleanpunaista ja pistaasia. Tällainen värimaailma on juuri omaan silmään. Omaksi suosikiksi nousi ehkäpä Luoto niminen villamatto vaalensinisenä tai -punaisena. Alan itse olemaan aika kyllästynyt karvamattoihin ja itse fiilistelen paljon enempi näitä villamattoja. Tuo Luoto on ihanan yksinkertainen yksivärisenä, mutta tyylikkäänä aksenttina siinä toimivat nahkaiset reunat. Fanni K:n mallistossa pelataankin juuri tällaisilla yksinkertaisilla arkikäyttöön sopivilla, mutta tyylikkäillä ja viimeiseen asti mietityillä käytännöllisillä tuotteilla. Aivan ihana merkki, joka on täydellinen arkeen! Eikä muuten ole hinnalla pilattu merkki. Selailin hintoja vielä verkkokaupasta ja ne olivat materiaalit sekä designin huomioon ottaen varsin edullisia. Esimerkiksi trendikäs käsinneulottu jättineuleviltti löytyy nettikaupasta alle satasella, kun tyypillisesti niiden hinnat ovat 150€ ja siitä ylöspäin. Mikäli vilttiä tulee jossain vaiheessa vaaleanpunaisena, niin sitten se on kyllä itsellekin pakko saada (vink vink Fanni K, vaaleanpunaiset varmasti revittäisiin kädestä!). Verkkokauppaan ja tuotteisiin pääsette tutustumaan klikkaamalla tästä.

fanni k home stories-19 fanni k home stories-17 fanni k home stories-24 Päästiin Tammer Tukun Showroomilla tutustumaan myös heidän muihin tuotemerkkeihinsä, joita on mm. 4Living, Rento ja Maku Kitchen Life. Maku sekä Rento olivat näistä itselleni entuudestaan tuttuja. Rentoon kuuluu siis saunatuotteita ja muistan ne joulustani toissa vuonna Stockmannilla. Aika monta semmoista saunakiulua annettiin nimittäin sinä vuonna lahjaksi ja niitähän oli hauska paketoida, etenkin jos asiakas ei tahtonut lahjaa sellofaaniin. Tyylikkäitä ne kuitenkin ovat, ja voisin vaikka tuparilahjaksi kuvitella sellaista toivovani! Maku seinältä puolestaan bongasin nuo kuvassakin näkyvät leikkuulaudat. Tuommoinen marmoria ja puuta yhdistävä leikkuulauta olisi muuten aivan ihana! Maku on mielestäni todella käytännöllinen, mutta tyylikäs merkki.

fanni k home stories-34 fanni k home stories-16 Tilaisuudessa oli tarjolla ihana brunssi. Emme olleet varautuneet brunssiin, joten välipalaa oli tullut juuri syötyä. Herkkuja oli kuitenkin tarjolla ja oma lempparini oli tuo ihana mocktail, joka tarjoiltiin vielä söpössä pullossa! Mieleeni ehkä nousi hetkeksi Bridget Jones kolmannessa elokuvassa, kun hän pahoittelee ettei juo smoothieita lasipurkeista tai jotain vastaavaa, mutta ovathan nuo tavattoman söpöjä. Myös puuroa tai marjoja oli tarjolla tuommoisesta pienestä lasipurkista.

fanni k home stories-11Jumper - Tommy Hilfiger I Dress - Jack Wills I Brooch - Jack Wills I Bag - Mulberry (beret - vintage)

Asukuvia ei tällä kertaa tullut erikseen napsittua, mutta tällaisessa asussa olin tilaisuudessa liikeessä. Tykkäisin tästä asusta syksyllä varmasti todella paljon, mutta nyt olen vaan niin kyllästynyt kaikkeen tummaan! Tämä oli kuitenkin vähän semmoinen hätäasu, olin nimittäin ollut töissä ja kotona oli 10 minuuttia aikaa vaihtaa vaatteet, laukku ja vähän siistiytyä. Kyllä mä tosiaan tästä asusta tykkään, mutta tahtoisin jo pukea päälleni vaaleanpunaisia kesämekkoja sekä sandaaleja. Tuossa villapaidan alla on tosiaan Jack Willsin paitamekko, josta parempia kuvia löytää tästä postauksesta. Kaiken kaikkiaan ihana merkki, ihana tilaisuus ja ihana päivä Ellin ja Inkan kanssa.


Oletteko te jo tutustuneet Fanni K merkkiin? 
Iskittekö kenties silmänne jo johonkin tässä postauskessa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan