Slider

Ympäri ämpäri Helsingin PR-toimistoja

keskiviikko 11. huhtikuuta 2018

marsaana communications-9 marsaana communications-7 marsaana communications-8 marsaana communications-4 marsaana communications-12 marsaana communications-3 marsaana communications

Ellin ja Inkan vieraillessa Helsingissä käytiin myös pikaisella visiitillä Marsaana Communications pr -toimistossa. Tämä oli nyt kolmas toimisto, jossa tulin käyneeksi. Valikoimaltaan Marsaana oli itselleni mieluisin toimisto, jossa olen käynyt. Valikoimaan kuului esimerkiksi Gant, Tommy Hilfiger ja SuperDry, jotka kaikki kuuluvat myös omiin vaatevalikoimiini. Itse kun shoppaan paljolti Britanniassa, niin Suomesta on toisinaan vaikeampi löytää merkkejä, joita myös itse käytän. Tai ainakin suomalainen high street ei ole se, mitä tyypillisesti shoppaan. Tämä valikoima yllätti kuitenkin positiivisesti! 

SuperDry ei ole mikään ykkösmerkkini, mutta kyllä sieltä aina jotain toisinaan löytyy. Nyt ihastuin tuohon keskimmäisen kuvan farkkutakkiin sekä siihen matchaaviin lappuhaalarishortseihin. En ihan tiedä onko ne shortsit mulle sopivaa mallia, mutta kokeilemaan on pakko päästä! Tuo takki kiinnostaisi kyllä kans kovasti, mutta tänä talvena ostin jo kaksi farkkutakkia, kun ennen en niistä tykännyt ollenkaan.. ehkä pitää välillä vähän hidastaa tahtia!

Tommy Hilfigerin värimaailma on mun mielestä aivan täydellinen. Sininen, punainen ja valkoinen on niin klassinen väriyhdistelmä ja aika usein myös mun päällä. Ihastelin siis kovasti tuota värimaailmaa ja etenkin tuo Tommy Jeans nahkatakki oli vaan niin upea. Noihin laukkuihin myös ihastuin ja lempparini oli ehkä tuo oliivinvihreä pieni laukku. 

Vaatteiden lisäksi tarjolla oli myös sisustusta. Mieleeni jäi ainakin Hemtex ja Ellos. Hemtexistä löytyy aina kaikkea kivaa pikkutavaraa, kuten tuommoinen marmoritarjotin, joka on ollut jo pidempään tarkoituksena hankkia. Noissa pyyhkeissä on myöskin aivan ihana värimaailma! Elloksella on mielestäni nykyään myös aika hyvä valinta. Olen sieltä paria rahia vähän silmäilyn tulevaa asuntoa varten. Vähän se vaan jännittää, että millaista on tilata huonekaluja netistä, ilman että niitä pääsee livenä näkemään. Nyt ainakin pääsin näkemään Elloksen nojatuolin ja tukevalta sekä siistiltä se näytti. 
  Polhem communications-6Polhem communications-18 Polhem communications-12 Polhem communications-19 Polhem communications-14 Polhem communications-17 Polhem communications-5
Elli oli myös edellisenä päivänä Helsingissä liikkeellä, joten tällöin käytiin tutustumassa Polhemin pr -studioon. Pohlemista tykkäsin kyllä kanssa paljon. Käyttämiäni vaatemerkkejä ei oikeastaan Polhemilta löytynyt, mutta asusteita kyllä. Ihastelin niin Balmuirin huiveja, Hilfigerin koruja kuin MSGM:män kenkiä. Siis nuo kengät oikeasti niin tahtoisin elämääni, mutta niiden hinta/käyttökerrat suhde saattaisi jäädä vähän turhan korkeaksi, kun ne eivät ihan arkikengät kuitenkaan ole. Vaatteista oikeastaan ainoa merkki joka enempi kiinnosti oli Lexington, tosin Lexingtonin tuotteista lemppareitani yleensä ovat pyyhkeet ja lakanat. 

Kosmetiikka osio oli Polhemilla varsin vaikuttava ja sieltä löyty useita lemppaeitani kuten MAC ja Estee Lauder. Mukana oli myös monia vieraampia merkkejä ja saatiinkin Ellin kanssa mukaan kolme korealaista kasvonaamiota. Korealaista kosmetiikkaa en olekaan aiemmin kokeillut, joten oli kiva saada nuo maskit mukaan. Haluaisin käyttää Lumenen tuotteita toisinaan enenmän, mutta sen uudelleen brändäyksen jälkeen ne menivät myös muuttamaan paria mun aivan lempparituotteita, eivätkä kyllä muuttaneet niitä paremmiksi. Sen jälkeen ei ole tullut oikeastaan Lumenea ostettua, mutta kyllä ne nykyään nätiltä näyttävät! Ihastuin aivan täysin noihin pistaasia, kultaa ja puuta yhdistäviin purkkeihin. Pistaasista on tullut mulle ehkä se kevään laventeli, eli semmoinen yllättävä suosikki. Tykkään puuelementistä niin paljon ja kulta on ikuinen suosikkini. Nuo pakkaukset siis ovat aivan minun makuun. Tuo kynttilä tuoksui ihanasti metsältä, mullalta ja kesämökiltä. En ole niitä kaupoissa nähnyt, mutta ehkä semmoinen on pakko jostain metsästää!

Osuiko teidän silmään mitään erityisesti miellyttävää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan