Slider

Miten pukea kevään trendit?

maanantai 16. huhtikuuta 2018

Blogissani esiteltiin jo muutamia kevään ja kesän trendejä tässä in ja out postauksessa. Nyt olisi tarjolla ehdotuksia miten pukeutua noihin trendeihin ja yhdistää niitä omaan tyyliin. Tässä postauksessa on luvassa osittain samoja trendejä kuin aiemmassa postauksessa, mutta mukana myös muutamia, jotka eivät edellisellä kerralla päässeet esittelyyn.

Ice-cream pastels
Miten yhdistää kevään trendit, pastellit
Aina on pakko aloittaa näistä pastelleista. Ne vaan kuuluvat kevääseen ja kesään. Tänä vuonna suositaan tosiaan muitakin sävyjä kuin vaaleanpunaista ja -sinistä. Suosituimpia sävyjä ovat laventeli, pistaasi ja myös vaaleaa keltaista on näkynyt. 

KOKEILE: Ole rohkea ja valitse väriksesi joku itsellesi vieraampi sävy, kuten vaikka tuo pistaasi. Kokeile päästä varpaisiin yhtä tai kahta eri pastellisävyä. 

TOTUTTELE: Pieni pala pastellia onnistuu vaikkapa lisäämällä asuun pastellinsävyinen asuste. Kokeile vaikkapa laventelin värisiä korvakoruja tai vyötä. Jos olet jo hiukan rohkeampi, niin vaihda yksi vaate asussasi johonkin pastelliseen.

Summer check(s)
Miten yhdistää kevään trendit ruutu
Ruudut ovat mulle syksyn ja talven peruspilari, mutta kesäisin niitä tulee käytettyä huomattavasti vähemmän. Viime kesän isoimpia trendejä oli gingham, johon en kuitenkaan itse päässyt ihan mukaan. Multa löytyi tämä mekko gingham-ruudussa, mutta siinä kaikki. Se oli itselleni sellainen trendi, jota ikään kuin näki liikaa, enkä voinut itse siihen enää pukeutua. Muutenkin parhaimmalta gingham-ruutu näyttää ehkä mustavalkoisena, mutta mun pukeutuminen on tyypillisesti kaikkea muuta kuin mustavalkoista. Saa nähdä pääseekö ruutu tänä vuonna omaan kaappiini kesälläkin, ideana se kyllä kiinnostaa.

KOKEILE: Yhdistele rohkeasti eri ruutuja samassa asussa. Voit myös lisätä asuusi toisen trendin, eli väriliitujen sävyt. Yhdistele samassa asussa erikokoisia ja erivärisiä ruutuja.

TOTUTTELE: Helppo tapa pukeutua ruutuun, on kaivaa viime kesän gingham vaatteet esille, olettaen että niitä löytyy. Jos ei, niin entäpä vanha flanellipaita? Ruudullisen flanellipaidan voi kietaista vyötärölle, eikä ruutua täydy edes käytännössä pukea päälle.

Double denim
Miten yhdistää kevään trendit denim
Farkku on materiaali, jota olen tyypillisesti inhonnut, mutta viimeaikoina se on alkanut viehättämään enemmän. Olen oppinut, ettei farkun aina tarvitse olla tiukkaa ja tukalaa. Etenkin Jack Willsin farkkuhaalari päätyy hyvin usein ylleni ihan kotonakin ja se jo sanoo jotain asun mukavuudesta. Tänä keväänä muotilavoja hallitsi tumma farkku, jossa oli kontrastina vaaleat ompeleet. Denimistä oli myös tehty jakkuja ja pukuja, eli jotain vähän kiinnostavampaa, kuin jokapäiväiset jalkaan vedettävät pillifarkut.

KOKEILE: Head to toe denim, kokeile tätä joko yhdistelemällä erilaisia denim vaatteita keskenään tai valitse samasta farkusta valmistetut yhteensopivat ylä- ja alaosa.

TOTUTTELE: Kokeile denimiä vaikkapa farkkuhaalarin muodossa tai sitten ihan vaan perinteisinä farkkuina tai farkkutakkina. Jos päädyt jälkimmäiseen, niin nappaa yllesi tumma denim vaalealla ompeleella, niin pääset mukaan trendiin.

Crayon brights
Miten yhdistää kevään trendit värit
Mun mielestäni elämä on aivan turhan lyhyt mustalle tai muille tylsille väreille. Talvena munkin vaatekaappi tosin tummenee aika paljon ja nyt tahdon vaan kakistaa tämän synkkyyden pois. Siksi tämä trendi onkin oikein tervetullut. Tänä keväänä ja kesänä vaatekaapissasi saa vapaasti loistaa kaikki väriliitujen ja sateenkaaren värit, eikä niiden yhdistelemiseen ole sääntöjä. 

KOKEILE: Oikeastaan ihan mitä vaan. Valitse vaatekaapistasi niin monta väriä ja niin kirkasta sävyä kuin vain tahdot ja yhdistele vapaasti.

TOTUTTELE: Lisää asuusi yksi kirkas väri, vaikkapa paidan muodossa. Jos tyylisi on hyvin monokramaattinen ja yksikin kirkas väri tuntuu hurjalta, niin kokeile taas yhtä asustetta tai edes kirkkaan väristä huulipunaa.

Transparency
Miten yhdistää kevään trendit läpinäkyvä
Ehkä helposti ajateltuna hankalin muotilavojen isoista trendeistä on tänä keväänä ja kesänä läpinäkyvyys. Suunnittelijat ovat käyttäneet niin muovia kuin tylliä ja organsaa saavuttaakseen läpinäkyvän tai lähes läpinäkyvän efektin. Moni meistä ei ehkä tahdo kävellä ympäriinsä aivan kaikkea paljastaen, joten tähän trendiin pukeutuminen vaatii vähän enempi ideoita. Paras tapa on kuitenkin kerroksittain pukeutuminen, jolloin päällimmäinen kerros voi olla läpinäkyvä. Kannattaa suosia vaikka tylliä. Hyvä vaihtoehto on myös vaate, jossa ylempi kangas on läpinäkyvä ja pidempi kuin aluskangas. Esimerkiksi yllä olevassa kollaasissa valkoisessa hameessa nudekangas päättyy ennen valkoista kangasta. Ajatuksena ei ole näyttää ihoa crop-topin tapaan, vaan pukeutua läpinäkyviin kankaisiin.

KOKEILE: Kokonaan läpinäkyvä päälikerros, esimerkiksi tyllistä tai mesh-kankaasta valmistettu mekko, jonka alle voi pukea joko slip dressin tai ihan "normaalit" vaatteet kuten shortsit ja t-paidan. Tämän tyylinen asu minulla onkin suunnitteilla.

TOTUTTELE: Pieni läpinäkyvä yksityiskohta, esimerkiksi vaatteessa voi olla jokin mesh-kankaalla tai muovilla täytetty kuvio. Toinen vaihtoehto on vaikka läpinäkyvät sukat, kuten nämä tai nämä.

Kollaasit ja niissä käytetyt tuotteet löydätte mun polyvoresta klikkaamalla tästä. Toivottavasti saitte tästä postauksesta ideoita kevään ja kesän pukeutumiseen!


Mitkä kevään ja kesän trendeistä aiotte napata omaan vaatekkaappiinne?
Entä miten itse ne pukisitte yllenne?
TallennaTallenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan