Slider

Onko tämä se maailmanloppu?

maanantai 4. joulukuuta 2017

Heips. Arvatkaa kenellä alko viimein töiden kanssa vähän rauhallisempi periodi ja avoimen kurssikin tuli päätökseen, niin että aikaa jäisi taas blogillekin enemmän. Ja arvatkaa kenen asuinkunnan netti lakkasi toimimasta viikonloppuna ja arvioitu päivämäärä korjauksen valmistumiselle on 7.12. kello 18.00? Kyllä, arvasitte oikein. Vastaus molempiin on minä. 
Alkuun ajattelin, että ei nyt yhden postauksen myöhästyminen niinkään haittaa. Mutta perjantai kun jäi vielä kiireiden tähden välistä ja ongelman on sanottu kestävän näin pitkään, niin pakko tässä on jotain keksiä. Kännykässä netti toimii jotenkuten, vaikka 4G:stä saa lähinnä unelmoida ja 3G toisinaan myös takkuilee. Se on nyt kuitenkin ainoa mikä on käytössä ja yritän sen avuin nyt sitten tietokonetta ja iPadia pyörittää. En ihan tiedä mitä siitä tulee, kuvien muokkaus ainakin vaikuttaa toimivan, mutta niiden lataamisesta tai vaikkapa polyvoren toiminnasta en vielä osaa sanoa. Tää iski kyllä nyt blogin kannalta pahimpaan mahdolliseen aikaan. Oon tällä hetkellä niin kiukkunen, kun kuukauden oon taistellut ajankäytön kanssa ja nyt kun aikaa riittäisi niin miten voi käydä niin pahasti että netti lakkaa toimimasta? Tää on varmasti niin kiva kaikille, jotka netin kautta leipätyötään hoitaa.  Toivottavasti palailen siis postaamisen pariin jo huomenna, mutta pahimmassa tapauksessa vasta sitten tuolloin 7. päivä. Kiitos kaikille jotka ootte jaksaneet lukea ja kommentoida marraskuunkin ajan, vaikka postaukset ilmestyivät vähän milloin sattui. Mulla on muutamia ainakin omasta mielestäni tosi kivoja postauksia suunnitteilla ja toivottavasti pääsen pian niitä toteuttamaan. Kuvausseuraa oisin taas vailla, joten jos olet pk-seudulta, niin pistä ihmeessä viestiä jos kuvaileminen kiinnostaisi!

4 kommenttia:

 1. Jos asuisin lähempänä niin lähtisin heti kuvaamaan! <3 Oon kans kuvaajaa vailla! Toivottavasti toi netti korjaantuu äkkiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiän pitää kyllä joskus päästä miittaamaan! 😍 Onneksi se on nyt taas toiminnassa!

   Poista
 2. Voi eiii, voin vaan kuvitella miltä toi tuntuu :( Mutta mä ainakin jaksan ootella siihen asti että noi ongelmat väistyy, no worries!<3

  VastaaPoista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan