Slider

Inspiroivimmat Instagram-tilit

maanantai 7. toukokuuta 2018

Multa kysellään aika usein, että mistä saan inspiraatiota tyyliini. Yksi vastauksista onkin Instagram ja nyt päätin esitellä teille mun suosikki käyttäjät. Mä itseasiassa jakaisin nämä innoittajat ikään kuin kahteen ryhmään, jotka edustavat erilaista tyyliä. Ryhmässä yksi on vanhoista vuosikymmenistä inspiroituneita, mutta moderneja tyylejä. Näiden naisten pukeutumisessa on paljon yhteisiä elementtejä, vaikka jokainen on selkeästi omanlaisensa. Toinen ryhmä on vähän pienempi ja ykkösryhmän arkityylin sijaan kakkoseen kuuluvat tyylit ovat vähän tyylikkäämpiä, glamimpia ja aikuisempia. Itse nään tyylini kahtena suurena vaikuttajana Blair Waldorfin sekä kuuntelemani musiikin eli 60-80 -luvut ja indie musan. Tähänkin postaukseen valitsemissani bloggaajissa pystyn näkemään, miten nämä minun suurimmat vaikutteeni jakautuvat. Ryhmä 1 edustaa musikkia ja ryhmä 2 Blair Waldorffia. On hassua, miten kaksi niin erilaista tyyliä inspiroi mua vuodesta toiseen. Olen seilannut näiden kahden tyylin väliä ja käynyt niiden äärirajoillakin koko sen ajan, kun olen itse itseäni pukenut. Seilaan oikeastaan osin vieläkin näiden välillä ja tyylini muuttuu jonkin verran päivästä ja vuodenajasta riippuen. Nyt kuitenkin siirrytään jo inspiraation pariin! Niin sanottuun ryhmä ykköseen kuuluvat siis kaikki paitsi kaksi viimeistä. Bloggaajia ei ole sijoitettu mihinkään suosikkijärjestykseen, mutta ryhmä ykkösessä kuljetaan ikään kuin yksinkertaisempaa tyyliä kohti. 

Megan Ellaby (@MeganEllaby)

Inspiroivimmat Instagramit Megan Ellaby
Megan Ellaby on mun style-babe! Hänellä on niin upea ja inspiroiva tyyli. Meganille tyypillistä ovat kreisit kuosit, printit ja väriyhdistelmät. Hänen tyylinsä saa tyypillisesti vaikutteita 60-luvun mod-tyylistä, 70-luvusta ja jonkin verran myös 80- ja 90-luvuista. Vaikka Meganin tyyli ei olekaan täysin samanlainen kuin omani, niin poimin siitä paljon elementtejä ja ideoita myös omiin asuihini. Meitä inspiroi myös samat vuosikymmenet, joten tyyliämme yhdistää juurikin noiden 60- ja 70-lukujen elementit. Megan on oikeasti maailman paras yhdistelemään hulluimpia värejä ja printtejä, mikä on aivan mahtavaa.

Olivia Purvis (@LivPurvis)

Inspiroivimmat Instagramit Olivia Purvis Olivia Purvis blogista What Olivia did on  ehdottomasti mun some-suosikkeja koko tältä vuodelta. Luen hänen blogiaan, katson hänen videoitaan, seuraan häntä instassa ja katson aina hänen stoorinsa sekä nyt myös kuuntelen hänen ja Charlotte Jacklinin podcastia. Olivia inspiroi muutakin kuin vain mun pukeutumista, nimittäin häneltä saa myös ideoita sisustukseen ja toisinaan hänen kauttaan löytää myös uutta musiikkia tai musiikkia, josta oli unohtanut täysin. Hänen vaatekaapistaan löytyy ihania haalareita, jakkuja, röyhelöpaitoja, mekkoja sekä villapaitoja ja asusteita. Tahtoisin vaan kaikki hänen vaatteensa heti kiitos.

Sophia Rosemary (@Sophia_Rosemary)

Inspiroivimmat Instagramit Sophia Rosemary Hänelläkin on ihanan vintage inspired tyyli, jossa näkee paljon 60- ja 70-lukujen tyylivaikutteita. Sophian tyyli on hitusen yksinkertaisempi kuin Olivian? Vaikea sanoa sillä hyvin monet samat elementit toistuvat hänenkin tyylissänsä. Vertaillessani heidän instagram kuviaan edelliseltä kesältä, niin Sophian tyylissä on hitunen lisää 60-luvun boho/hippi vaikutteita. Hippityyli (etenkään moderni sellainen) ei todellakaan iske omaan silmääni, mutta Sophian kaikki asut ovat vaan niin söpöjä ja tyylikkäitä. Hänen tyylinsä on myös kivan värikäs ja siinä yhdistyy ihanasti raitaa, pilkkua, ruuutua ja muita printtejä.

Alice Cathrine (@Alicecathrine)

Inspiroivimmat Instagramit Alice Catherine Tämä vintage tyyli yhdistää myös Alice Cathrinea, mutta hänen tyylinsä värimaailma on tummempi ja hillitympi kuin edellisten. Alicea en ole seurannut vielä puoltavuotta pidempään, joten hänen kesätyylinsä on minulle vielä uusi juttu. Hänen tyylinsä sopii kuitenkin todella hyvin mun syksyiseen tummempaa tyyliin, joten silloin ainakin hän inspiroi paljon. Alicen asuissa on usein mukana jokin printti kuten ruudut, raidat tai pallot, joten yksinkertaisetkaan asut eivät ole koskaan tylsiä. Hänellä on myös ihania asusteita ja tahtoisin osata yhdistellä koruja yhtä hyvin kuin hän. Hänen instagraminsa on mielettömän esteettinen ja harmoninen kokonaisuus ja Alice on myös kaunis kuin mikä.

Mikäli katselee näiden neljän kuvia, niin ai taida olla mikään suuri ihme, että leikkasin syksyllä otsatukan - haha. Tosin Olivia Purvis ei silloin vielä kuulunut otsatukkakerhoon. Minun puolustuksekseni olin miettinyt otsatukkaa jo pitkään, mutten ollut tahtonut leikauttaa sitä, kun hiukseni olivat vielä pitkät. Otsatukan lisäksi näissä neljässä on pari muutakin hauskaa yhteyttä. En tiedä/muista mistä Olivia Purvis on alunperin kotoisin, mutta kaikki kolme muuta ovat kotoisin ja/tai asuvat Manchesterissä. Nämä naiset edustavat sitä minun musiikista inspiroitunutta estetiikkaani ja huvittavasti Sophia Rosemary seurustelee Blossoms bändin rumparin Joe Donovanin kanssa (on muuten hyvä bändi), Megan Ellaby seurustelee George Craigin kanssa, joka on viime vuosina hiljaiseloa viettäneen One Night Only bändin laulaja, mutta joka myöskin omistaa muusikko veljensä kanssa live musiikille omistetun baarin Manchesterissä. Olivia tai hänen poikaystävänsä eivät ole muusikkoja, mutta Olivia jakaa joka kuukausi soittolistansa blogissaan sekä toisinaan suosituksia tulee myös videoilla tai instagramissa, eli musiikki vaikuttaa olevan myös iso osa hänen elämäänsä.  Myös musikkimakumme on paljolti saman tyyppinen. Selvästi musiikilla ja tyylillä siis on yhteys! Mutta vielä on kaksi super tyylikästä instagramia esiteltävänä, joten jatketaan vielä niihin.

Rose Thomas (@Rosielondoner)

Inspiroivimmat Instagramit Rosie The Londoner Rose Thomas tunnetaan somessa tyypillisesti nimellä Rosie the Londonder ja hänen instasta saa puolestaan vähän enempi glam inspiraatiota. Hänen kuvissaan vilisee luksus laukkuja, klassisia takkeja, kauniita mekkoja ja upeita maisemia. Rosen blogia en niinkään lue, mutta hänen instagramiaan kyllä selailen kateudesta vihreänä. Tätä postausta varten häntä tutkiessani, ilmeni että hänen bloginsa aiheuttaa myös aika monille närästystä, koska sitä pidetään epäaitona. En usko, että kenelläkään on niin täydellinen elämä, kuin se ehkä instagramin välityksellä vaikuttaa. Välillä on kuitenkin ihana uppoutua näihin unelma-instagrameihin ja niiden upeisiin kuviin. Jos mun pitäisi kuvailla Rosen tyyliä kolmella sanalla, se olisi klassinen, glamorous, ja put-together

Julia Engel (@juliahengel)


Inspiroivimmat Instagramit Julia Engel Porukan ainoa ei brittiläinen bloggaaja on Gal Meets Glam blogia kirjoittava Julia Engel. Hänenkään blogia en oikeastaan lue, mutta instagramia kyllä ihailen. Googlasin Engelinkin tätä blogitekstiä varten ja ilmeisesti hän on yksi top viidestä maailmassa eniten tienaavista Instagram käyttäjiä, mikä oli aikamoinen yllätys. Kyllähän ne kuvat ovatkin upeita ja hyvin saman tyyppisiä kuin Rose Thomasin. Kaksikko onkin ainakin instagramissa hyviä ystäviä ja kuvista saa ihailla heidän upeita matkakuviaan. Engelin tyyli on erittäin klassinen ja naisellinen. Toisaalta häneltä saan ehkä vähiten inspiraatiota asuihini, mutta hänen instagramissaan on toisinaan aivan todella kauniita vaatteita ja erityisesti yksittäisiä tuotteita ottaisin kaappiini vaikka heti. Julian instagramista saan kuitenkin myös paljon inspiraatiota sisustukseen, sillä siinä meidän makumme todella kohtaavat. Hän on myös lanseeraamassa omaa vaatemallistoaan ja toivottavasti se ei olisi semmoinen mallisto, joka myy loppuun kolmessa minuutissa. Odotan vaatteiden olevan upeita, vaikka tuskin pääsenkään niihin käsiksi.

Löytyikö täältä teille tuttuja tilejä vai kenties uutta seurattavaa?
Ketkä on teidän suosikki käyttäjät instagramissa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan