Slider

Läpinäkyvässä mekossa

sunnuntai 13. toukokuuta 2018

Kevät-kesä 2018 trendit, läpinäkyvä mekko-14 Kevät-kesä 2018 trendit, läpinäkyvä mekko-23 Kevät-kesä 2018 trendit, läpinäkyvä mekko-7 Kevät-kesä 2018 trendit, läpinäkyvä mekko-17 Kevät-kesä 2018 trendit, läpinäkyvä mekko-20 Kevät-kesä 2018 trendit, läpinäkyvä mekko-3 Kevät-kesä 2018 trendit, läpinäkyvä mekko-26 Kevät-kesä 2018 trendit, läpinäkyvä mekko-15 Kevät-kesä 2018 trendit, läpinäkyvä mekko-10 Kevät-kesä 2018 trendit, läpinäkyvä mekko-21 Kevät-kesä 2018 trendit, läpinäkyvä mekko-28Pink dress - Monki I Blue dress - Abercrombie & Fitch I Hair accessories - Asos I Earrings - Topshop I Belt - Ted Baker I  Shoes - Clarks

Kirjoittelin täällä kevään ja kesän trendeistä ja yksi niistä on läpinäkyvyys. Vinkkasinkin tuolloin, että mulla on tähän trendiin liittyvä asu suunnitteilla. Tässä siis yksi kätevä tapa yhdistää asuun läpinäkyvä elementti. Läpinäkyvän kerroksen pukee helposti toisen päälle ja parhaimman efektin saa, jos läpinäkyvä elementti jatkuu myös peittävän kerroksen ulkopuolelle. Jos läpinäkyvää mekkoa etsit, niin kannattaa valita vähän pidempi malli kuten tämä. Päällimmäinen mekko jatkuu lähes nilkkoihin asti, vaikka peittävä mekko päättyy jo ennen polvea.

 Tämä läpinäkyvä Monkin mekko, on ollut vaatekaapissani jo kaksi kesää, samoin kuin sen alla oleva sininen mekko. Molempia olen kuitenkin tainnut käyttää vaan kerran. Mun alkuperäinen idea tätä läpinäkyvää mekkoa ostaessa oli pukea se sellaisen slip mekon päälle, mutta en ole toistaiseksi löytänyt oikean väristä - tahtoisin sen nimittäin olevan mahdollisimman lähellä mekon väriä. Tämä sininen mekko ei puolestaan ole päässyt käyttöön, sillä sen väri ja materiaali sekä leikkaus on pienessä konfliktissa. Vaaleansininen on tyypillisesti mun kesäinen väri, mutta tämä ei ole kovin hengittävää materiaalia ja siinä on pitkät hihat - ei siis paras hellemekko. Lisäksi se on yksinään niin yksinkertainen, että se vaatii paljon muuta toimiakseen.

Tämä on siis sikäli aika hauska asu, että siinä on päällekkäin kaksi mekkoa, joita tyypillisesti en osaa yhdistää minkään kanssa. Jotenkin ne kuitenkin mielestäni toimivat toistensa kanssa. Sinisen mekon päälle puettuna ohuen mekon puuterinen sävy nousee paremmin esille, etenkin vyötäröllä, johon kerääntyy enemmän kangasta. Abercrombien mekko on swing dress, joka raskaan kankaan tähden lähinnä roikkuu yllä. Monkin mekko on puolestaan todella yli-iso, sillä minullakin on päällä koko xs. Vaikka tämän Monkin mekon onkin tarkoitus olla telttamainen, niin tykkään siitä vähän enemmän kun siihen lisää vyön. Vyö lisää mekkoon hitusen ryhtiä ja erottelee ylä- sekä alaosan.

Kun mekot olivat valikoituneet, niin muistin nämä Asoksen koristepinnit. Niissä yhdistyy ihanasti molempien mekkojen värit, joten ne sopivat oivasti asuun. Koska pinnit veivät hiukset pois korvieni edestä, niin tahdoin lisätä asuun vähän näyttävämmät korvakorut. Valitsin siis nämä vuosia vanhat yksilöt Topshopista. Koska mustat sukkahousut olisivat pilanneet koko asun, niin valkoiset olivat luonnollinen valinta mulle. Kesä-kesällä  asua voisi tosin käyttää ihan ilman sukkahousuja! Vielä ei kuitenkaan ollut ihan vielä sen tai sandaalien aika, joten valitsin jalkaani nämä Clarksin siniset kävelykengät, joissa on ihanat valkoiset pohjat.

Toimiiko kaksi mekkoa päällekkäin? 
Onko läpinäkyvä-trendi jotain, mihin te aiotte tänä keväänä ja kesänä pukeutua?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan