Slider

Mustaa ja vaaleanpunaista - sekä pinkit 60-luvun lasit!

sunnuntai 6. toukokuuta 2018

Musta pitsinen paita, vaaleanpunainen ruutuhame, 60-luvun aurinkolasit-9 Musta pitsinen paita, vaaleanpunainen ruutuhame, 60-luvun aurinkolasit-3 Musta pitsinen paita, vaaleanpunainen ruutuhame, 60-luvun aurinkolasit-6 Musta pitsinen paita, vaaleanpunainen ruutuhame, 60-luvun aurinkolasit Musta pitsinen paita, vaaleanpunainen ruutuhame, 60-luvun aurinkolasit-5 Musta pitsinen paita, vaaleanpunainen ruutuhame, 60-luvun aurinkolasit-2 Musta pitsinen paita, vaaleanpunainen ruutuhame, 60-luvun aurinkolasit-11 Musta pitsinen paita, vaaleanpunainen ruutuhame, 60-luvun aurinkolasit-8 Musta pitsinen paita, vaaleanpunainen ruutuhame, 60-luvun aurinkolasit-5 Musta pitsinen paita, vaaleanpunainen ruutuhame, 60-luvun aurinkolasit-2 Musta pitsinen paita, vaaleanpunainen ruutuhame, 60-luvun aurinkolasit-12 Musta pitsinen paita, vaaleanpunainen ruutuhame, 60-luvun aurinkolasit-7 Musta pitsinen paita, vaaleanpunainen ruutuhame, 60-luvun aurinkolasit-13
Blouse - Sister Jane I Skirt - Topshop I Sunglasses & Brooch - Brick Lane Vintage I Earrings - Michael Kors I Handbag - Mulberry I Boots - Primark (borrowed from a friend)


Tässä on mun toinen helmikuussa Lontoossa kuvattu asu ja mun täytyy sanoa, että nämä olivat mun lemppari asukuvat pitkään aikaan! Olin jo muutaman viikon ajan tällä blogissa valitellut sitä, kuinka inspiraationi talvipukeutumiseen on jo täysin loppu. Olin niin innoissani keväästä ja hameista ja kaikesta vaaleanpunaisesta sekä valkoisesta. Täytyy kyllä myöntää, ettei Lontoossa ollut ihan näin lämmin kuin kuvat ehkä antaisivat ymmärtää. Mun mielestä astetta lämpimämpi sävy vaan sopi tähän lookkiin ja toi kuviin vähän lisää retrohtavaa henkeä. Nämä kuvat otettiin tosiaan jo edellisellä Lontoon keikalla helmikuussa, mutta säästelin näitä kun kelit Suomessa olivat vielä kaukana Lontoon plusasteista.

Mikäli katsoitte mun "Mitä tarttui mukaan Lontoosta?" videon ja lukaisitte myöskin uusia asusteita käsittelevän postauksen, niin siinä tapauksessa tässähän on tuttuja juttuja mukana. Ensinnäkin asuun löysi tiensä tämä Sister Janen aivan upea puuvillainen pitsipaita. Vaikka musta ei olekaan lempivärini, kaukana siitä, niin tässä paidassa oli niin upeat yksityiskohdat, etten voinut sitä vastustaa. Tajusin, ettei tullut otettua paidasta kuvaa takaapäin. Mikäli kuitenkin katsotte tuon videon, niin siinä näkyy kuinka pitsiyksityiskohta jatkuu myöskin paidan selkäpuolelle. Paita on tosiaan 100% puuvillaa, joten se on ihanan hengittävä päällä ja tuntuu miellyttävältä iholla. Siinä kulkee napit edessä ja alareunassa on myös kuminauha. Tässä hameessa vaan tuo napitus vyötäröllä tulee hiukan alareunan pitsin tielle. Esittelin tämän rintaneulan täällä ja vinkkasinkin silloin jo hiukan tästä postauksesta. Downton Abbeyssa monilla palvelijoilla on rintaneula ylimmän napin päällä ja joku tähän tarkoitukseen sopiva koru on ollut mulla etsinnässä jo pidemmän aikaa. Tämän rintaneulan sitten löysin Lontoosta ja se sopii tehtävään hyvin.

Tämä hame on mun mielestäni todella suloinen ja sen villalankamaisessa ruutukankaassa on ihanaa retrotyyliä. Hameessa on lisäksi vetoketju, jonka vedin on pyöreä rengas. Kyseessä on hyvin pieni yksityiskohta, mutta ring-pull vetoketjut ovat olleet yksi talven minitrendeistä. Kaupoissa on näkynyt hyvin paljon vaatteita, joissa toisinaan myös tyypillisesti pieni ja piilotettu vetoketju on korvattu tällä näkyviin jäävällä vetoketjulla ja pyöreällä vetimellä. Tämän tyylin uskoisin kantavan myös kevääseen, sillä uusissakin mallistoissa olen näitä vetoketjuja bongannut. Tämä on aika pieni ja funktionaalinen yksityiskohta, mutta aina se tuo vähän ilmettä. Jos tässä hameessa ei tuota vetoketjua olisi, niin silloin siinä ei olisi mitään rikkomassa välillä tuota kuviota.

Entä nämä lasit sitten? Nämä on todennäköisesti semmoiset mielipiteitä jakavat lasit, joista joko tykkää tai sitten ei. Itse kuulun (yllätys yllätys kun nämä päässäni ovat) tuohon ensimmäiseen kastiin ja mielestäni nämä lasit ovat yksinkertaisesti super coolit, vaikkei välttämättä kovin käytännölliset. Näissähän ei sinänsä mitään aurinkolasien ominaisuuksia ole, vaan näiden läpi katsottuna maailma on kivan vaaleanpunainen. Mitään funktionaalista pointtia näille ei ole, mutta jos käytän silmälaseja ihan vaan "koska ne ovat kivoja", niin miksen käyttäisi näitäkin. Ostin nämä Brick Lanen vintagemarketista, mutta kyseessä ei ole aidot vintage lasit. Sanoisin tyylin jäljittelevän 60-luvun mod tyyliin sopivia aurinkolaseja, mutta ilmeisesti tämän jälkeen nämä on tunnettu Kurt Cobain laseina ja nyt viimeisin nimitys niille on clout goggles.

Koska vaaleanpunainen oli asussa kulkeva elementti, niin lisäsin vielä korviin nämä Korsin korvikset ja tein kerrankin vaaleanpunaisen silmämeikin. Mulla on tyypillisesti aina ruskea tai punainen/oranssi silmämeikki, joten on todella outoa katsoa silmiäni jotenkin noin "vaaleina". Mukaan asuun vielä mukanani ollut laukku ja ystävältä lainatut kengät. Vaikka mekko ja maiharit onkin ihana yhdistelmä, niin Dr. Martensit vaan eivät olisi toimineet sen mun visioni kanssa. Onneksi siis löytyi samankokoinen jalka!

Itse tykkäsin tästä asusta hurjasti - entä te?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan