Slider

Farm Girl Cafe London

torstai 17. elokuuta 2017Oon ollut vähän huonovointinen, meillä on ollut vieraita ja oon itse ollut Helsingissä kavereiden luona, joten tiistain postaus jäi tällä viikolla välistä. 
Nyt kuitenkin päästään viimeisimmän Lontooseen sijoittuvan postauksen pariin. Käytiin siis yhtenä aamuna Farm Girl cafe kahvilassa aamupalla, ja voi että kuinka herkullista se olikaan! Oon useamman kerran kävellyt paikan ohitse mennessäni Sister Janelle, sillä liikkeeseen pääsee vain portaita pitkin jotka lähtevät kahvilan sisäpihalta. Kahvila on vaan erittäin suosittu ja aina täynnä. Meillä kävikin hyvä tuuri, sillä jouduimme jonottamaan vain noin 15 minuuttia ja itse kipaisin Sister Janelle ystäväni pitäessä meille paikkaa jonossa. Meidän saapuessamme jonossa oli siis ehkä yksi tai kaksi seuruetta, mutta pian koko käytävä sisäpihalle täyttyi ihmisistä ja jonoa oli kadulle asti. 
Tilattiin molemmat omat avocado toastit ja jaettiin acai kulho sekä annos turkkilaisia aamiaismunia. Ja oh. my. god. en voi painottaa kuinka hyvää se avokado leipä oli! Ihan nousee nyt vesikielelle pelkästä ajatuksesta! Turkkilaiset munat myös yllättivät ja acai kulhon söin ensimmäistä kertaa. Annos oli todella herkullinen, vaikka mulla ei olekaan aikaisempaa kokemusta johon verrata. Kaiken kaikkiaan aamiainen oli erinomaista! Suosittelen kokeilemaan, jos etsitte Lontoosta herkullista aamupalaa. Farm Girl cafe sijaitsee viehättävässä Notting Hillissä Portobello Roadin varrella. Mikäli kahvilassa käytte, niin ehdottomasti kannattaa kurkata myös Sister Janen liikkeeseen!

12 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen sisustus ja niin herkullisen kuuloista ruokaa! Varsinkin tuo avokadotoast kuulostaa hyvältä *.*

  VastaaPoista
 2. Mä aina ihastelen sun kuvia! <3 Näissä on ihana tunnelma! <3

  VastaaPoista
 3. Oon kuullut niin paljon hyvää tästä paikasta! Pakko testata kun suuntaan Lontooseen marraskuusa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannattaa! Tää on ihan huippu! :)

   Poista
 4. Hei aivan ihanan näkönen kahvila ja herkullisen näkönen breku!<3 Tommosia tarvittais suomeenkin enemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tarvittaisiin! Tämmöset paikat on aivan ihania :)

   Poista
 5. Näyttää ja kuulostaa niin hyvältä!<3 Ehkäpä pitäisi käydä testaamassa nyt syksyllä kun tulee Lontoossa varmasti pariin otteeseen käytyä! :)

  VastaaPoista
 6. oi miten kivan näköinen paikka ! =)

  VastaaPoista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan