Slider

Laukkukokoelmani osa1! MM. Guess ja Topshop

maanantai 28. elokuuta 2017

Multa oli pyydetty postausta, jossa esittelisin laukkujani. Tässä siis ensimmäinen osa tätä sarjaa, näitä postauksia tulee ilmestymään vielä kaksi.  Oon jakanut nämä postaukset laukkujen hintaluokan mukaan ja tässä ovat siis kaikista edullisimmat laukkuni ja kaikista sekalaisin kokoelma eri merkkejä.  Mun täytyy kuitenkin heti alkuun myöntää, etten näitä laukkuja juurikaan käytä enää. Suurinosa näistä laukuista on yläasteelta tai lukion ensimmäiseltä luokalta. Tyylini on kehittynyt aika paljon näiden vuosien aikana, ja makunikin on myös muuttunut. Nykyään panostan enemmän laatuun ja tyyliin kuin erilaisten laukkujen määrään. Paljon näistä laukuista olen jo karsinut, mutta tässä vielä ne, jotka olen päättänyt säästää. 


Ensimmäisenä olisi laukku American Apparellista, jonka ostin ehkäpä neljä vuotta sitten. Silloin musta tuntuu, että tämmöiset "pouch" -tyyliset clutch laukut olivat aika suosittuja ja American Apparelin tuotteet olivat silloin mielestäni muutenkin paljon suositumpia. Tätä ei ole tullut viimeaikoina niin paljoa käytettyä, sillä tässä ei ole mitään hihnaa, joten arkikäytössä tämä on vaikea. Juhlapukeutumisessa puolestaan tää on mielestäni turhan arkinen ja iso. Tää ehkä sopi tyyliini paremmin aikaisemmin. Jos tää ois puolet pienempi niin pitäisin sitä ehdottomasti semmosena pussukkana isossa laukussa.

Tämän pikkulaukun ostin GinaTricosta alle kympillä yhteen kevätjuhla-asuun. Lukion kakkosen päättäripäivänä mulla oli aika monet yo-juhlat vierailtavana ja asuna mulla toimi Jack Wilssin valkoinen ja persikkainen mekko sekä New Lookin siniset korkkarit. Mulla ei ollut yhtään asuun sopivaa laukkua, joten paniikissa etsin sopivaa laukkua. Löysin tän tosiaan ginasta halvalla ja se sopi tarkoitukseensa hyvin, vaikka muuten sitä ei ole tullut juuri käytettyä. Ehkä toisessa asussa niiden kenkien kanssa voisin tätä käyttää.

Muistan kuinka pitkään tästä laukusta haaveilin. Viimein tämän Guessin clutch laukun ostin kahdeksannellaluokalla alennuksesta ja silloin sitä käytin paljon. Tykkäsin tosi paljon näistä väreistä ja ne sopivat kyllä hyvin mun estetiikkaan yhä, mutta tää malli ei ole enää suosikkini. Tää on todella litteä sekä pitkulainen, eikä tässä tule tota metallihihnaa pidempää hihnaa, eli tää on semmonen joka jää kainalon alle, mikä ei ole ihan oma suosikki tyylini. Tästä sävymaailmasta tosiaan yhä pidän ja jos laukku olisi vähän eri mallinen niin sille todennäköisesti voisi tulla ihan paljonkin käyttöä.  Metallit ovat tässä muuten kultaiset, vaikka tuo hihna kuvissa näyttääkin hyvin hopeiselta. 

Longchampin pussukka on kanssa kulkenut mukana monen vuoden ajan ja sen kyllä siitä myös näkee. Taisin tämän Stockalta ostaa kasilla tai ysillä. Käytin tätä silloin usein etenkin kesäisin jos tarvitsin vain lompakkoa ja puhelinta. Olen käyttänyt tätä myös meikkipussina sekä isossa laukussa pienenä pussukkana, jotta sieltä löytää ne tärkeimmät tavarat helposti. Tästä beigestä väristä tykkään yhä paljon ja semmonsena pussukkana voin tätä yhä käyttää, mutta se on sen verran kulunut etten sitä laukkuna käyttäisi. En tosin ole edes yrittänyt näitä jälkiä puhdistaa, mutta ne on siinä jo niin pitkään olleet, etten usko niiden enää pinnasta irtoavan.

 Tämä pikkulaukku on puolestaan Primarkista. Tänkin hinta oli semmosen kympin luokkaa ja tää on siihen suhteutettuna oikeestaan ollut kestävä ja nätti. Tämän sisällä on pieni kultainen ketju, mutta musta tää on parempi kun se on taitettuna sisään. Tää on sopiva semmosiin tilanteisiin joihin värikkäät tai brändätyt laukut (kuten esim. Vuitton) eivät sovi. Käyttöä ei tällä siis ole kovin paljoa ollut, mutta sillä hinnalla ei haittaakaan. Tää on kuitenkin ehkä mun paras clutch-laukku, joka ei edusta mitään merkkiä.

Tämä Skinny Dipin pleksilaukku on maailman söpöin! Eli siis pleksinen boksilaukku, jonka pinnalla on mehiläiskennokuviota sekä pieniä kimaltelevia mehiläisiä. Tässä on pitkä metalliketju jota käyttäessä laukku ulottuu noin lonkalle saakka.  Tämän ketjun saa myös taitettua sisälle laukkuun, jolloin se kyllä rapisee pleksiä vasten aika äänekkäästi. Tähän laukkuun  vaan mahtuu aika vähän, ja mua niin harmittaa kun nappasin vielä jonkun maanantaikappaleen tästä, sillä nää puoliskot helposti loksahtavat sijoiltaan jos laukku on täynnä tai kolahtaa johonkin. Jos tätä kantaa kädessä cluth-laukkuna niin silloin ei ole tätä ongelmaa, mutta arkikäytössä se on turhauttavaa kantaa laukkua vaan kädessä.

Tämmöisen vaaleanpunaisen mekon ostin puolestaan aikoinaan Topshopista. Käytin tätä lukiossa lyhyempinä koulupäivinä. Ongelma tän kanssa vaan on, että se on loppujen lopuksi yllättävän pieni. Se on niin matala ja kapea ettei monet koulukirjat edes siihen mahtuneet, saati sitten useampi kirja kerralla. Toivoin todella saavani tälle enemmän käyttöä ja vaikka monia tämän postauksen laukuista en ole tullut paljoa käyttäneeksi, niin tähän olen kuitenkin todella pettynyt. Olisin todella tahtonut tätä enemmän käyttää, mutta siihen ei vaan mahdu juuri mitään. Vapaa-ajalla vaikka tavarat tähän mahtuisivatkin, niin en tykkää reppua käyttää, sillä esim. kännykkä ja lompakko on paljon helpompi saada esiin käsilaukusta kuin repusta. 

Myönnän - tätä laukkua en ole koskaan käyttänyt. Tämän ostin aikoinaan Lontoosta alennuksesta. Pidän hyvin paljon laukun väreistä ja vaikkei käärmeennahkakuosi suosikkini olekaan, niin tässä pienessä laukussa se ei ole mitenkään häiritsevä. Uskon vakaasti vielä joku päivä käyttäväni tätä laukkua. Ongelma on siinä, että mulla on tapana pukeutua niin värikkäästi, ettei tämä sovi mihinkään juhlamekkoihini. Muutamia mustia mekkoja minulta löytyy, joista ainakin parin kanssa tämä laukku voisikin toimia. Olen vaan aina pukeutunut niihin mekkoihin juuri silloin, kun juhlat ovat olleet kotonamme, eikä laukulle ole tullut tarvetta. Ehkä vielä joku päivä kuitenkin!

Tässä siis oli laukkukokoelmani ensimmäinen osa. Nämä ovat selvästi semmoisia vähän vähemmälle käytölle jääneitä laukkuja ja  kuten sanoin -tätä osaa kokoelmastani olenkin jo moneen otteeseen karsinut. Multa löytyy nytkin yksi laatikko, jossa on myyntiin tarkoitettuja laukkuja, mutta niitä en nyt tähän päättänyt mukaan ottaa, kun olen niistä jo päättänyt luopua. Tästäkin noiden Guessin laukkujen sekä tuon Topshopin repun myyntiä oon toisinaan harkinnut, mutta tahdon niille vielä tarjota mahdollisuuden. 

Mitäs tykkäsitte näistä laukuista?


11 kommenttia:

 1. Nää on kyllä ihania! <3 Omat suosikit ovat toi reppu ja ampparilaukku! Oon melko varma että katselin tuota joskus Asoksella ja harmittelin kun en sitä tilanut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taru! ☺️ Juu tuo ampparilaukku on kyllä aivan omia suosikkejani kanssa! ❤️

   Poista
 2. Ihania laukkuja kaikki, erityisesti toi Topshopista ostettu vaaleanpunainen reppu! 😍 Voisin itekin tehdä jossain vaiheessa tällaisen postauksen, joten kiitos postausideasta! :)

  VastaaPoista
 3. Huippu idea esitellä sun laukut, tää oli tosi mielenkiintoinen postaus tällaiselle laukkuhullulle kuin minä haha :D Ihania nämä kaikki, enkä malta oottaa seuraavaa osaa😍

  VastaaPoista
 4. Toisteks viimenen eli valkonen reppu on mun ehdoton suosikki!! :) ja ps, otsikossa on tullu pieni typo! En tiiä tykkääkö muut jos noista huomauttaa mut ite haluisin mulle sanottavan silmäänpistävistä typoista nii uskallan sanoa eteenpäinkin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaaleenpunanen reppu siis nyt kun vielä tarkemmin aloin ihastelemaan sitä, haha :D

   Poista
  2. Se tuntuu olevan kaikkien suosikki! 😄 Ja hei hyvä kun huomasit tuon typon, ei ne kuitenkaan tarkoituksellisia ole!

   Poista
 5. kivoja laukkuja!:) Tuo reppu on niiiin söpö, harmi jos se on vähän kehnon kokoinen!

  VastaaPoista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan