Slider

Kesän viimeiset arkikuvat

keskiviikko 30. elokuuta 2017


Käytiin kesän aikana Suomenlinnassa. Mun oli aluksi tarkoitus tehdä päivästä erillinen postaus, sillä hyviä kuvia tuli ihan kohtuullisesti. Tunsin kuitenkin, ettei mulla ollut mitään sen suurempaa sanottavaa päivästä, kuin että käveltiin ympäriinsä, oli nättiä ja käytiin syömässä. 

Mansikoita ja jäätelä on tullut syötyä kesällä paljon ❤ Työkavereiden kanssa Fiskarsin Lukaalissa syömässä ❤ Jos joku keksii mitä tässä kuvassa tapahtuu, niin ansaitsee kymmenen pistettä ja aplodit. Siitä ehkä blogissa lisää vähän myöhemmin!

Paljon mustikoita mustikkamaitoon ja -piirakkaan ❤ Cafe Antiquen korvapuustit on rakkautta ❤ Oon etsinyt seilorimekkoa vuosia ja ette arvaa kuinka ketutti löytäessäni tämän, kun siitä olikin vaan aivan liian iso koko jäljellä!!

 Ihana rentoutumisilta yksin kotona 
Tästä asusta piti tulla enempiki kuvia blogiin, mutta eipä ollutkaan kameran muistikorttia mukana... ❤ Siivosin huoneen ja vaihdoin taas "asetelmia", joten sen kunniaksi piti kukkiakin ostaa❤ 


En aluksi välittänyt näistä, mutta nyt olen aivan hurahtanut näihin Lakrids karkkeihin ❤ Vietin päivää Helsingissä kampaajalla ja shoppaillen ❤ Ihana kesäillan sumu

Vaikka kuinka vannoin ottavani tänä kesänä enemmän kuvia, niin ei niitä lopulta oo niin paljoa kertynyt. Yritän oikeesti koota näitä arkiräpsyjä useammin, mutta viimeaikoina en oo edes juurikaan snapchattiä tai instagramia päivittänyt. Instagramin puolella mun ongelmana on se, että mun ig on tällä hetkellä niin ihanan vaaleanpunainen ja nätti, etten tahdo tuhota sitä vielä syksyn synkillä sävyillä - haha. 

Mitäs kaikkea on teidän kesäänne mahtunut?

12 kommenttia:

 1. Vaikka kuvia ei kertyisi paljoa, niihin yleensä ikuistuu ne tärkeät asiat <3 mielettömän ihania kuvia sun kesästä!

  https://nooramaijakatariina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Ihania arkikuvia, voi että kun kesä menee aina niin nopsaan! :( Ja hei sun uus tukka!! ♥♥ Mielettömän ihana !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää kesä kyllä oikein hurahti! Kiitos Emilia❤️

   Poista
 3. Kivoja kuvia sun arjesta :) Nuo Suomenlinnasta otetut kuvat sekä tuo kesäillan sumu ovat vaan niin nättejä <3 Mä tykkään myös kovasti Lakridsin karkeista, nam!

  VastaaPoista
 4. oi uus tukka, ihana!! Ja kivoja kuvia oot ikuistanut ja kiva tuo asu, milloin muistikortti jäi:))

  VastaaPoista
 5. Mäkin bongasin uuden tukan, siis aivan ihana!!<3 sopii sulle täydellisesti :)

  VastaaPoista
 6. Wau, upean näköinen sun uusi tukka! ♥ Haluaisin itekin tehdä jotain uutta mun hiuksille, mutta en oikein tiedä mitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sofia! Uus kampaus kyllä aina piristää vähän arkea :)

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan