Slider

Asukuvia iPhonella itahämärissä

tiistai 21. marraskuuta 2017

Ilmottelinkin jo aiemmin tällä viikolla kärsiväni pienistä teknillisistä ongelmista. Jostain syystä kuvien tuonti tietokoneeseeni ei toimi normaalisti, eikä toimi vieläkään. Monia keinoja on käytetty ja nyt sain tekohengitystä tyhjentämällä dropboxini ja käyttämällä sitä väliaikaisena järjestelynä. Huomenna olisi tarkoitus kuitenkin ottaa yhteyttä Appleen, sillä kyllähän näiden laitteiden pitäisi keskenään pelata täydellisesti. Näiden ongelmien tähden mulla ei siis ole nyt ollut kuvamateriaalia blogia varten käytettävänä, joten pari postausta on jäänyt välistä. Toivottavasti huominen puhelu Applen kanssa kuitenkin selvittäisi asian!

Vertailin tämän mun uuden iPhone 8+ ja entisen iPhone 5S:n kuvanlaatua aikaisemmassa postauksessa. Uusi puhelin pääsi testiin myös Lontoossa, kun kuvailtiin sillä asukuvia. Näiden joukosta löytyy myös muutama Olympus Pen ep-l7 kameralla otettu kuva, joten näitäkin laitteita pääsee tässä postauksessa hiukan vertailemaan. Sen verran täytyy vielä taustoittaa, että näitä otettiin illalla kujalla, jolla oli yksi katuvalo. Harkitsin jo koko asukuvien unohtamista, kun valoa oli enää niin vähän, eikä asukaan mikään kunnollinen. Kuvat tuli kuitenkin napsittua, ja päätin julkaista nämä nyt sitten enempikin tämän puhelin aspektin tähden kuin mitenkään super onnistuneen asun. Reissaan tyypillisesti Lontooseen tyhjällä matkalaukulla, joka täyttyy sitten reissun aikana. Asut eivät siis tästä syystä ole mitenkään ennalta harkittuja vaan kasattu niistä vaatteista mitä käytössä sillä hetkellä on. 
Coat - Jack Wills / Jumper - Jack Wills / Dungarees - Jack Wills / Handbag - Mulberry / Glitter socks - Topshop / Shoes - Clarks

Tämmöisiä head to toe Jack Wills asuja mulla esiintyy arkena aika usein "vahingossa", mutta blogikuvia ottaessani yritän yleensä tuoda asuihin vähän jotain vaihtelua haha. Nyt oli kuitenkin vaan Willsin takki mukana ja siellä lähinnä tuli shoppailtua, eli se pääsi nyt dominoimaan mun asua. Puhuin aiemmin siitä kuinka glitter ei oikein ole mun juttu, mutta nyt ihastuin glitter-sukkiin! Mun mielestä ne on aika hauska tapa ujuttaa pieni pala kimalletta arkipäiväiseenkin asuun. Normisti oisin varmaan nuo haalarin lahkeet käärinyt, mutta nyt piti suojella nilkkoja tuulelta. Tästä tuli tämmönen ihan kiva arkiasu, vaikka se syntyikin siitä ettei muuta puettavaa ollut.

Noh, osaatteko te siellä sanoa, mitkä näistä oli kännykällä ja mitkä kameralla kuvattuja? Nämä kuvat on järjestetty niin, että joka toinen kuva on kamerasta ja joka toinen kännykästä. Ensimmäinen kuva on siis Olympuksella otettu ja viimeinen iPhone 8+ puhelimella. Mun on itse vaikea valita, kummasta jäljestä tykkään itse enemmän. Mun mielestä molemmat kamerat onnistuvat eri osa-alueilla paremmin. Olympus on iPhonea tarkempi, minkä huomaa erityisesti kasvoista ja haalarin pinnasta. Värejähän näissä on säädetty aika paljonkin kiitos keltaisen katulampun ja tuon haalarin sävy on tästä muuttunut ehkä eniten. Haalari on mukana tässä videolla, mistä sen oikean sävyn näkee parhaiten. iPhone kuitenkin onnistui nuo oikeat sävyt säilyttämään paremmin kuin Olympus. Ehkä kiitos Live-tilan, olivat hämärässä napatut iPhone kuvat vähempi tärähtäneitä kuin Olympus kuvat. Kummalla lähtisin ensi kerralla kuvailemaan? Hämärällä kuvaisin varmaan iPhonella ihan sen tähden, että kuvat ovat tärähtäneitä harvemmin. Tahtoisin päästä vertailemaan vielä päivänvalossa otettuja asukuvia, vaikka kyllä enempi tulen yhä kameraa blogikuvissa todennäköisesti käyttämään. 

Kummat kuvat oli teistä paremmat, kameran vai puhelimen?
Entäs mitä tykkäsitte tämänkertaisesta asusta?

10 kommenttia:

 1. Kännykän näytöltä katsottuna ei kyllä juurikaan huomaa eroa kännykällä ja kameralla otettujen kuvien välillä. :) Ja voi että tuo haalari on söpö, ja olet yhdistänyt sen tosi kivasti muihin vaatteisiin ja asusteisiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei niissä hirveen suurta eroa ole, hiukan on tarkempia nuo kameran kuvat! Kiitos paljon Ilona, ihana kuulla että tykkäsit siitä :)

   Poista
 2. Musta tuntuu että onnistuneimmat asut eivät oo niitä tarkkaan harkittuja, vaan niistä mitkä vaan sattuu nyt kasaamaan syntyy just ne parhaimmat. Kuten tämänkin asun kohdalla, aivan ihana! Kokofarkkuhaalaria itse en pysty käyttämään, oon niin lyhyt että fiilis on kun lapsella, tai ei fiilis vaan näytän siltä...:( Sinä taas näytät ihan todella upeelta, ihan kun jostain mainoslehdestä taas:D
  Koneella katsottuna kuvien ero on todella pieni, eroa ei lähes ollenkaan huomannut, mutta heti kun luki alaspäin ja sanoit mitkä on mitäkin niin sit alkoi eron huomaamaan, jännä:'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin voi olla! Hahah, nyt en kyllä usko 😄 En usko mainoslehdeltä näyttäväni, enkä usko että näyttäis huonolta sun päällä! Mäkin oon suht lyhyt (160cm), joten rohkeesti vaan kokeilemaan! ☺️ Kiitos kuitenkin ihanasta kommentista ❤️
   Mustakin tuntuu, ettei sitä kuvien eroa niin tarkkaan huomaa jos ei tiedä kummat on kumpia! 😄 Sitten vasta osaa katsoa niitä tarkemmin ja etsiä niitä eroja :)

   Poista
 3. Ihana asu!❤👌

  Mun lempparikuvat olivat ensisilmäyksellä kameralla otetut, ennen kun edes tiesin että olit ne kameralla ottanut! Kuitenkin, ainakin puhelimen näytöllä nuo iPhonella otetut kuvat ovat todella hyvälaatuiset, eikä eroa ole kauheasti kameralla otettuihin kuviin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nea ❤️
   Haha, hauska juttu! Aika pieni ero niissä loppujenlopuksi on :)

   Poista
 4. Hyviä kuvia kun otettu vielä iltahämärällä ja kiva tuo sun asu :)<3 Mä itse tykkään ottaa blogiin vain kameralla kuvia, mutta vaihteluahan se on ottaa myös välillä puhelimellakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina :) ❤️ Kännykkä on ihan kätevä kun se aina mukana kulkee, mutta kyllä mäkin pääasiassa kameraan luotan!

   Poista
 5. Ihana sinä taas<3 ja damn toi harkkuhaalari näyttää niin upealta!! Tätä postausta odottelinkin tosiaan jo ja oli kyllä mielenkiintoinen. Juurikaan eroa en huomannut myöskään tästä puhelimen näytöltä, joten yllätyin kyllä positiivisesti tosta iPhonen jäljestä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elli ❤️ Tää farkkuhaalari on mun aaaivan lemppari vaate just nyt 😍 Tää uus iPhone on kyllä ylittänyt munkin odotukset!

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan