Slider

Viimeisimmät Lontoon ostokset!

tiistai 14. marraskuuta 2017

Kolmas kerta toden sanoo - eikö? Ainakin tämän videon kohdalla on näin, sillä kolme kertaa piti se tuonne Youtubeen pistää lataamaan, ennen kuin siinä viimein onnistuin. Siellä se nyt kuitenkin on! Ärsyttää vaan itseäni kun viimeisimmät pari viikkoa on ollut ongelmia pysyä aikataulussa. Nyt oisin sitten saanut aikatauluistani kiinni, mutta tietenkin juuri silloin lähti Youtube-temppuilemaan.  No mutta, nyt pitäisi olla ongelmien ohi, toivottavasti ainakin. Vielä tämän viikon postausten kanssa saattaa tehdä vähän tiukkaa, mutta viimeistään ensi viikolla pitäisi olla aikaa tehdä postauksia jopa vähän valmiiksi.

Onko teillä ollut yhtä kiireinen syksy?
Ja mitäs piditte ostoksista?

10 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia jokainen, varsinkin tuo vika kauluspaita! Btw, vaaleenpunanen sopii sulle tosi hyvin, se on ihan sun väris♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sini! Ai että, ihana kommentti❤️

   Poista
 2. Ihania ostoksia :) Varsinkin toi raitatakki on niin söötti!

  VastaaPoista
 3. Kivoja ostoksia - varsinkin toi vihreä villapaita on upean sävyinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! Se on kyllä täydellisin vihreän sävy :)

   Poista
 4. Hahah en kestä sä olit jotenkin erityisen hauska tässä, mä naurahdin pari kertaa oikeen ääneen! :D Varsinkin sukkajutut ja loppu oli mahtavia!😂 Mutta ihanat ostokset jälleen ja erityisesti ootan innolla asua tolla farkkuhaalarilla. Ne on aina miellyttänyt mun silmää, mutta en oo koskaan kuitenkaan hankkinut muuta kuin farkkuisen shortsihaalarin joka on sekin jäänyt kesäisin liian vähälle käytölle, niin ehkä saan susta taas kerran inspistä sen suhteen :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, ihana kuulla! 😄 Mä oon etsinyt semmoista tosiaan niin pitkään ja oon niin iloinen kun nyt sellaisen löysin! Hahah niin ihana kuulla että toivot isnpistä multa 😍 Toivottavasti saan sen kanssa jonkun asun pian toteutettua!

   Poista
 5. En oo koskaan ennen nähny sua videolla, mutta olit jotenkin ihan hurjan luonteva ja sellanen et mielellään katto videon ihan alusta loppuun!! Ihana sinä 8)♥ Tuo karvakauluksinen ruututakki lovelovelove!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ihana ❤️ Se on kyllä niin rakkauspakkaus 😍

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan