Slider

Teknisiä ongelmia

perjantai 17. marraskuuta 2017

Mä en tiedä mikä yhteys-ongelma mun tietokoneessa ja tässä uudessa puhelimessa on, kun jostain syystä tämä ei koskaan tuo kaikkia kuvia tähän tietokoneelle. Nytkin yli sadasta kännykällä otetusta asukuvasta 25 näkyy koneellani. Näitä ongelmia on nyt sitten riittänyt. Yritin kysellä asiasta applen support sivulla, mutta se taas ei jostain ihmeellisestä suostunut julkaisemaan kysymystä. Yritin nyt kirjautua koneella icloudiin, mutta se vaatii tuplavarmennusta sähköpostilla, eikä se koodi vaan sähköpostiini tupsahda. Eikä sitä löydy myöskään roskapostista. Uutta pyydettäessä iCloud sanookin "tapahtui tuntematon virhe".

Osaisko joku teistä auttaa ja sanoa mikä on vikana? 

Edellisenkin postauksen kuvat jouduin nimittäin lähettämään sähköpostilla tietokoneelleni. Ah niin ihanan vanhanaikainen sähköposti... Siinä vaiheessa kun lähetettäviä kuvia on tuo sata, niin se ei kuitenkaan enää ihan yhtä hyvin pelitä. Nyt kuitenkin rättiväsyneenä jätän tämän taistelun tekniikkaa vastaan ja yritän saada nämä asukuvat ulos viikonlopun aikana. Ensi viikolla mulla on muutenkin vähän enempi aikaa blogijutuille, joten toivottavasti pääsen tosiaan normaaliin rytmiin ja saan nämä mun tekniset ongelmatkin selvitettyä. 

Hauskat perjantait ja viikonloput kaikille!

8 kommenttia:

 1. En osaa kyllä yhtään auttaa, hitto näitä teknisiä ongelmia aina:D Itse jos törmään tällaisiin niin saan painia asian kanssa pitkään mutta jollain tapaa ne aina ratkeaa, joko miehen avulla tai itse sumplin asiat auki, tai keksin jonkun toisen keinon. Tsemppiä ja toivottavasti joku osaisi auttaa tai saat ratkottua ongelman! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu että nää ongelmat tulee aina pahimpaan aikaan! Mäkin oon yleensä saanut kaiken ratkaistuksi, mutta nyt en vaan löydä sitä ongelman syytä 😩 Toivotaan! Täytyy pian ottaa johonkin appleen yhteyttä, kun tän tietokoneen mukaan noita kuvia ei oo olemassakaan 🙄 Kiitos tsempeistä ❤️

   Poista
 2. Itse laitan kuvat sähköpostiin, ja sitä kautta blogiini jos kuvat on otettu puhelimella.

  Tsemppiä!

  http://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sähköposti toimii kyllä sillon kun kuvia ei oo niin paljoo, mutta täältä mun tietokoneelta puuttuu ainakin yli 100 kuvaa, joten niiden lähettäminen veis ikuisuuden 😩 Kiitos!

   Poista
 3. Mä itse teen niin, että siirrän kännykällä otetut kuvat Flickriin ja sitten kirjaudun koneella Flickriin :D Toivottavasti saat kuitenkin tuohon ongelmaan jonkinlaisen ratkaisun mahdollisimman pian. Kivaa viikonloppua myös sulle! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Flickriä en ookaan käyttänyt, täytyy sitäkin siis harkita jos ei muu pian auta! Kiitos Sofia! ❤️

   Poista
 4. Hei koita Dropboxia tai Google Kuvia! Itse varmuuskopioin nykyään kaikki kuvat aina Google Kuviin, ja sieltä ne on mulla saatavilla niin puhelimeen, tablettiin kuin mihin tahansa tietokoneeseen mitä satun käyttämään. Dropboxilla on vähän sama periaate, mutta siellä on rajallinen ilmainen tila kun taas Google Kuviin saa rajattomasti kuvia sillä hyvällä laadulla mikä riittää ainakin mulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dropboxia oonkin käyttänyt aikaisemmin, mutta mulla on sieltä se ilmainen tila täynnä. Google kuvat kuulostaa siltä että siitä vois olla apua! Kiitos Elli :)

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan