Slider

Epäonnistuneet asukuvat osa 1

perjantai 3. marraskuuta 2017

Olen nähnyt useammassakin blogissa näitä epäonnistuneita asukuvia. Ideana on näyttää, ettei se bloggaajakaan aina yhtä tyylikkäältä siellä kameran takana näytä. Mullakin blogiin päätyvät kuvat ovat usein valittu kymmenien, ellei satojen vastaavien joukosta. Tänään päätin sitten jakaa teidän kanssanne ne kaikista huonoimmat. Kyseessä on tosiaan osa yksi, eli tästä postauksesta löytyy kuvia blogin alusta kesän puoleenväliin. Lisää saattaa siis olla tulossa!


Blogini aivan ensimmäiset asukuvat kuvattiin Helsingissä eräänä erittäin kylmänä ja tuulisena Helmikuun päivänä. Olin kuitenkin pukeutunut jo keväästä inspiroituneena minihameeseen ja ohueen puseroon. Tuona päivänä siis tuuli hirvittävästi ja hiukset oli silmillä kaiken aikaa. Välillä kuitenkin pilkottuina esiin kevätaurinko, joka ei kyllä lämmittää osannut, mutta sokaistua siitä saattoi. Mukana myös magnificent hair flip. Tästä sessiosta löytyi kyllä enempikin näitä epäonnistuneita yksilöitä, joissa lähinnä oli hiukset silmillä. Tässä kuitenkin kolme parasta, vai huonointa, miten sen nyt ottaa!


Näitä kuvia otettiin kanssa tuossa häikäisevässä kevätauringossa kuten näkyy. Joukossa oli myös monia kuvia, joissa kalpeat kasvoni olivat palaneet täysin. Eivätkä siis palaneet auringossa, vaan kuvassa palaneet valkoisiksi. Tuo ensimmäinen kuva on hiukan epätarkka. Olisihan se kuitenkin muuten ihan kiva, mutta tuo mun käsi häiritsee mua aivan valtavasti! Siis musta se vaan näyttää joltain irralliselta pieneltä kädeltä, eikä lainkaan siltä, että se kuuluisi mun kehoon. Otettiin näitä kuvia Svenska Teatterin kulmalla ja oli aika vilkas spotti. Sain myös yhteen kuvaan kaverin, joka tuli siihen viereen poseeraamaan. Meinasin sen teille jakaa, mutta en nyt kuitenkaan kehdannut, kun en ihmistä tunne! Tuo tais olla eka kerta, kun joku tahtoo päästä kuvaan mukaan, mutta viimeinen se ei ole ollut. Ehkä joka toinen kerta kun Helsingissä asukuvia ottaa, niin tulee joku siihen viereen seisomaan, ja sanoo että otas nyt sit se kuva. Oma reaktio riippuu usei vähän omasta energiatasosta ja siitäkin millaisella sävyllä tämä henkilö läppänsä heittää. Joskus sitten olen ottanut kuvan, mutta joku tais saada pitkän päivän jälkeen vaan tekohymyn ja silmien pyöräytyksen.Villapaitoja ja tyllihameita

Sitten on nämä iänikuiset silmät kiinni ja lagauskuvat. Niitä löytyy aina muutamia joukosta, mutta onneks mulla on yleensä ihan silmät auki. Tuo viimeinen on sikäli myös onnistunut kuva, että siinä tosiaan joku turisti tallustaa. Otettiin näitä Helsingissä Tuomiokirkon ja Espan poikkikadulla touko/kesäkuun vaihteessa. Liikkeellä oli jo paljon kujaa käyttäviä turisteja, joten pysäytellään sai kyllä kaiken aikaa. Objektiivi kun näissä on kuitenkin ollut ehkä joku 60mm (kaverin kamera, joten en tarkkoja tietoja tiedä!), joten kaveri sai siellä kyykkiä keskellä kujaa. Tuo keskimmäinen kuva on sikäli mainio, että taisin olla lähellä kompastua juuri ennen kuvan ottoa. Siinä on jo jalat tukevasti maassa, mutta taisin just päivitellä, että onneks en kaatunut. 

Yleensä näitä lagikuvia on aina pari ensimmäistä, kun otetaan vielä testikuvia asetuksia säädettäessä. Tyypillisesti vaan tuijotan johonkin tai selaan viestejä, mutta tällä kertaa olin hyvin eläväisen näköinen. Tästä kuvauskerrasta tuli aika paljon epäonnistuneita, sekä ihan vaan semmosia, joita en kelpuuttanut. Tykkäsin asusta paljon, mutta käytiin kuvaamassa mun pääsykokeen jälkeen. Tiesin kokeen menneen huonosti, joten fiilis ei ehkä ollut korkein. Taustalla myös viikkojen ajan stressiä ja viimeisen viikon super huonosti nukutut yöt. Meikitkin tein autossa matkallani kokeeseen ja pelkkä muisto siitä ajomatkasta ja stressistä saa mut ahdistumaan. Ehkä siis ihan ymmärrettävää, ettei tullut ihan parasta jälkeä, vaikka olinkin asun kuvausta odottanut. Kokeessa oli kuitenkin jalassa myös mukavammat kengät (huomaa eka kuva!), enkä kyllä ihan tällä asulla siellä istuskellut, vaan vähän oli neutraalimpaa päällä.
En ymmärrä mikä siinä on, kun yritän laittaa aurinkolaseja coolisti päähän, niin näyttää kuin ne menisivät ihan sivuun! Mukana myös väläyttelijä sekä selvästi pääsykokeeseen turhautunut tuoppinsa asettelija. 

Lontoosta ei juuri tullut epäonnistuneita asukuvia kesällä, joten siinä oli varmaan jotain Lontoo-magiaa pelissä! En tiedä mitä tuossa ensimmäisessä kuvassa oikeastaan tapahtuu, mutta toinen onkin klassisten "hair flip" "lagaus" "silmät kiinni" ja "epäonnistunut aurinkolasien asettaminen" elementtien multihuipentuma. Meille piti seuraa myös ihana kissa, jonka kassa piti päästä toki kuvaan.
Näiden kuvat kuuluisivat oikeastaan aikajärjestyksessä tuon Lontoon reissun edelle, mutta mitäpä pienistä. Tämä oli ehkä hauskin kuvauspäivä blogini aikana. Olin pitkään tahtonut kuvata tätä mekkoa juuri näissä maisemissa. Usein kun asuja kuvataan, niin keskityn vaan siihen, että saadaan kuvat otettua, enkä kauheesti juttele tai muuta. Näiden kuvien aikana pidettiin kuitenkin välissä myös hauskaa. Tämmöisiä blogiin päätymättömiä kuvia löytyi siis tältä reissulta astetta enempi, mutta päivä oli tosi mukava ja kyllä bloginkin saatiin materiaalia. Näitä kuviahan otettiin alkuun sateessa ja pariin otteeseen mentiin autoon suojaan pahimmilta kuuroilta. Onneksi autosta löytyi myös mahtava WWF-viltti joka sai kuvien välissä suojata mun kiharrettuja hiuksia ja kuvia otettaessa sitten itse kuvaajaa.

Tälle perjantaille en uusia asukuvia ehtinyt ottamaan, eli tulikin sitten vähän erilaisempi postaus. Ensi viikolla on kuitenkin varmasti taas uusia asuja teille luvassa!

Mitä piditte erilaisesta postauksesta? 
Onko hauska nähdä välillä myös vähän tällaista "behind the scenes" tyylistä materiaalia?

26 kommenttia:

 1. Voi vitsi kuinka ihania ja aitoja kuvia! Tykkään niin paljon tällaisista postauksista *.*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, ihana kuulla Sini! Kiitos kommentistasi 😍

   Poista
 2. Hahhaa en kestä tota sun vilautus kuvaa - vielä noin vakavalla ilmeellä! :-D Ihanaa, tää postaus piristi huomattavasti mun iltaa! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah tuo ilme kyllä sen kruunaa! 😂 Ihana kuulla, tää kommentti piristi huomattavasti mun iltaa ❤️

   Poista
 3. Kiva postaus! :) Mullakin on itseasiassa tulossa tämmönen sunnuntaina! :)

  VastaaPoista
 4. Tällaiset postaukset on aina hauskoja katsoa ja lukea :D Lisää tällaisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sofia! Varmasti tulee tälle vielä jatkoa 😊

   Poista
 5. Nää on kyllä aina ihan parhaita postauksia! :D

  VastaaPoista
 6. Mulla on aina kameran viimeinen kuva, joku ihan järkky :) Mielessä on ollut, että nekin kuvat pitäisi joskus julkaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla se on yleensä puolestaan ensimmäinen! Näistä syntyy kyllä hauskoja postauksia 😊

   Poista
 7. Nää postaukset on kyllä hauskoja! :D <3 Mä en malta olla koskaan hiljaa, joten suurin osa kuvista on sellaisia joissa mulla on suu auki! :D

  Tykkään sun magnificent hair flipistä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taru! 😍 Hahah joo mullakin on joskus tota ongelmaa ollut! Nykyään sitten en sano tyypillisesti mitään session aikana vaikka toinen kuinka jotain selittäis tai vaikka kehuis jotain 😂 Varmaan jollekin tuntemattomalle saattaa vaikuttaa vähän hölmöltä 🙈
   Mahtavaa! 😄

   Poista
 8. Hahaa hauska nähdä sun täydellisten asukuvien takaa näitä epäonnistuneitakin otoksia! 😍😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, oishan se ihanaa jos asukuvani täydellisiä olisivat 🙈 Mutta parempia kuin nämä totta kai! Kiitos Noora! ❤️

   Poista
 9. Nää kuvat oli kyllä ihanan piristäviä 😂 Näistä näkyy niin hyvin aito ilo ja sun positiivisuus ❤

  VastaaPoista
 10. Ahahhah en pysty lopettamaan nauramista, sä oot paras!!😂❤️ Ihan älyttömän mahtavaa että tässä on _oikeasti_ niitä epäonnistuneita kuvia, kun usein näissä näkee sellaisia mitkä kelpuuttaisin tyyliin itselle ihan normiasupostaukseen mukaan... :D Arvostan siis niin suuresti tätä sun postausta, ihan huikea!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apuaaa🙈 Ihanaa Elli!! 😂❤️ Tuo on kyllä niin totta... musta on ihan tylsää tehdä postaus ”epäonnistuneista” otoksista, jos niitä aitoja epäonnistumisia ei sitten jaa! Kiitos ❤️

   Poista
 11. Vähänkö tässä oli hauskoja ja suloisia kuvia! :D Mun mielestä on hyvä kun bloggaajat jakavat myös niitä epäonnistuneita kuvia, onnistuneiden kuvien takana on aina myös niitä epäonnistuneita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina! Siis kyllä, tätä toivoisin itse kyllä lisää myös isoilta bloggaajilta! Niin usein kadehtii sitä kuinka jonkun kuvat ovat täydellistä, mutta eihän kukaan voi onnistua jokaisessa otoksessa :)

   Poista
 12. Vitsit kun hyvä ja aito postaus, pitäisiköhän itseki tehdä jotain tämäntapaista, sillä niitä epäonnistuneita kuvia minulta löytyy kyllä mielinmäärin 🤔😂😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihana kuulla! Ja tämmöiset ovat kyllä musta aina tosi hauskoja postauksia, joten miksikäs ei! 😄

   Poista
 13. Hah, nää on niin hauskoja postauksia! :D Ei todellakaan aina onnistu asukuvat.:D

  VastaaPoista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan