Slider

4 kasvonaamiota kokeilussa

keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Kivat keskiviikot kaikille! Kaipaatteko te vähän rentoutumista näin keskellä viikkoa? Täältä sitä tulee kasvonaamioiden muodossa.  Tarjolla olisi muutama sananen kolmesta Soap & Gloryn naamiosta sekä myös yhdestä YesTo maskista. Soap & Glorya ei valitettavasti ainakaan toistaiseksi täältä Suomen kaupoista löydä, mutta nämä kannattaa painaa mieleen mahdollisia matkoja varten! Olis se vaan kiva kyllä saada tuo merkki myös tänne Suomeen. Mua aina blogia kirjoitellessanikin harmittaa, kun käytän kuitenkin paljon sellaisia tuotteita, joita ei Suomesta saa. Ostin kuitenkin myös I Love Me -messuilta muutamia kasvonaamioita ja niistä on kanssa tulossa blogiin myöhemmin.

 Tässä kasvonaamiossa oli makea, mutta raikas tuoksu. Olen niin huono kuvailemaan tuoksuja, mutta mulle tuli tästä mieleen ehkä kirsikka ja greippi? Tuoksu oli pakettia avatessa yllättävän vahva, muttei enää kasvoilla häirinnyt. Tässä pidin erityisesti siitä, että maski oli kaksiosainen. Se oli helpompi asetella kasvoille ja pysyi myös mielestäni paremmin. Tämä oli myös aika "kuivan" tuntuinen, joka myöskin helpotti sen asettelua. Tässä oli semmoinen  rakennetta antava muovinen kuori, joka piti poistaa, kun oli saanut naamion kasvoille. Oon säilyttänyt näitä naamioita ihan huoneen lämmössä, mutta nämä ovat silti ihan jäätävän kylmiä iholla! Tätä ohjeistettiin pitämään kasvoilla noin puolituntinen, eli vähä pidempään kuin useimpia naamioita. Tuossa ajassa tämä ehti kyllä imeytyä ihoon täysin. Useimmista sheet maskeista jää todella paljon sitä ainetta (en todella keksi sille limaa parempaa sanaa, mutta ei tuo lima kauhean kivalta kuulosta) kasvoille, mutta tästä ei todella jäänyt! Se oli suuri positiivinen yllätys. Tästä todella jäi niin vähän ainetta ihon pinnalle, että sen pystyi oikeasti hieromaan ihoon. Tämä oli toinen maskin suuri plussa. Maskin jälkeen kasvot tuntuivat viileiltä ja raikkailta. Joskus jos sitä ainetta maskista jää iholle paljonkin, voi se mielestäni saada ihon tuntumaan hiukan tukkoiselta. Tässä ei kuitenkaan ollut kyseistä ongelmaa. Kokonaisuutena tämä oli mielestäni tosi kiva ja kohtuullisen kosteuttava maski. Ostaisin tämän uudelleen!

Toisin kuin edellinen, niin samaisen Soap&Gloryn Pore-Refining  maski oli taas perinteiseen tapaan super kostea ja "limainen". Auki taitteleminen oli tästä syystä myös hankalampaa. Tämä ei ollutkaan kaksiosainen, mutta pysyi silti kasvoilla hyvin. Kasvoilla naamio tuntui todella kylmältä ja kutkutteli alkuun hiukan. Paketissa kuitenkin luki pienen kutittelun olevan normaalia, joten annoin maskin olla. Käyttöajaksi ohjeistettiin tässä 15-20 minuuttia. Tässä ajassa eivät kyllä ehtineet kaikki maskin aineet ihoon imeytyä ja sitä jäi tyypilliseen tapaan kunnon kerros kasvoille. Sen hierominen ihoon ei tullu kuuloonkaan, vaan suurin osa piti vaan vanulapulla poistaa. Ihohuokkosia tämä oli todella ehkä hiukan supistanut ja kasvot tuntuivat raikkaalta kylmän naamion jälkeen. Ihoni kuitenkin myös punoitti hiukan poskien alaosasta. En tiedä johtuiko tämä sitten kylmästä vai mistä, sillä muuten ihoni ei näyttänyt ärtyneeltä. Tuo punoitus jäi hiukan häiritsemään, mutta ostaisin tämän varmaankin ainakin kerran uudestaan. Jos punoitusta ei sitten esiintyisi, niin voisin käyttää jatkossakin.

Viimeisenä S&G:n kasvonaamioista oli vuorossa tämä Radiance Boosting Mask. Tässä oli jälleen aika raikkaan hedelmäinen tuoksu, mulle tuli ehkä mieleen joku appelsiini tai muu sitrushedelmä, mutta voin olla aivan väärässä. Tämä oli enempi tuon Pore-Refiningin kaltainen, eli hyvin kostea ja jätti myös kasvoille kiitettävän kerroksen ainetta. Itse en kauheasti tykkää siitä tunteesta, enkä aineen pyyhkimisestä vanulapuilla. Tuo Miracle Moisture oli kuitenkin ensimmäinen kerta, kun kaikki aine todella imeytyi ihooni. Tämän naamion jälkeen en huomannut mitään huomattavaa eroa ihossani, mutta ihoni tuntui virkistyneeltä kylmän naamion jälkeen. Voisin harkita tämän ostamista uudestaan, mutta tahdon varmasti verrata tätä ensin YesTo:n vastaavaan naamioon.

Ensimmäinen YesTo-merkin naamion olikin tämä YesTo Tomatoes kaksiosainen naamio. Ensimmäinen osa koostuu Charcoal Clenseristä, eli geelimäisestä puuhiilestä, jonka levittämiseen tuli paketin mukana vähän kuin valtava vanupuikko. Sillä sai geeliä hyvin hierottua ja sitä riitti myös muualle kuin nenän ympärille, esim itse käytin sitä myös leuan ihollla. Tällä sai mielestäni todella hyvin ihoa puhdistettua ja kuorittua. Geeli oli tosiaan hyvin riittoisaa ja loput olisi varmasti voinut säilöä pienessä purkissa, jos sellainen olisi ollut lähettyvillä. Toinen osa oli puolestaan Charcoal Nose Strip ja niitä tuli paketissa yksi. Mielestäni geelin ja vain yhden nenä-liuskan suhde oli tässä hiukan huono, sillä geeliä riittäisi useampaankin käyttökertaan. Toki sitä voi käyttää ihan yksinäänkin! Tässä oisi kuitenkin voinut tulla vaikka kaksi liuskaa. Liuskassa oli aluksi epäselvää mikä osa piti vetää irti ja mikä kiinnittää ihoon, mutta itse asettelu oli helppoa. Tämä ei mitenkään kivistellyt kasvoilla missään vaiheessa, ei edes irroittaessa. Kyllä tämä kanssa jonkinverran sai niitä huokosia puhdistettua, mutta itse oikeastaan tykkäsin ekasta osasta enemmän. Tämän ostaisin kuitenkin varmasti uudestaan!

Eli tuo Miracle Moisture oli erittäin positiivinen yllätys! Vähän harmittaa, että siitä aloitin, sillä se varmasti vaikutti mielipiteeseeni noista kahdesta muusta. Sen ostaisin ehdottomasti uudestaan, samoin kuin tuon YesTo Tomatoes -maskin. Noita kahta muuta Soap & Gloryn naamioita saatan päätyä uudestaan kokeilemaan, mutta en ainakaan ole heti hankkimassa lisää. Seuraavaksi aionkin kokeilla I Love Me -messuilta ostamiani naamioita. 

Huomenna olisi taas luvassa lento Lontooseen. Viikonlopun postaukset ovat kuitenkin vielä luonnoksissa. Toivotaan, että kerkiän niitä vaikka lentomatkalla kirjoittelemaan, mutta jos tällä tai ensi viikolla postaukset myöhästelevät, niin pahoittelen jo etukäteen. Palaillaan taas pian!

10 kommenttia:

 1. Nää naamiot kuulostaa kyllä ihanilta, varsinkin just tuo eka! En oo pitkään aikaan käyttänyt kasvonaamioita kun ei oo tullu ostettua/tehtyä, mutta tästä postauksesta tuli kyllä himo saada kasvonaamioita ja vähän hemmotella itseä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo eka kyllä nousi selkeesti omaksi suosikikseni näistä! 😊 Kasvonaamiot on kyllä ihana tapa pitää pieni hemmotteluhetki ihan vaikka arjen keskellä! Ja totta, aina ei tarvitse ostaa, vaan voi tehdä ihan itsekin. Aina on hyvä hetki hemmotella itseään :)

   Poista
 2. Vähän kivoja! Yleensä käytän itse vain tiettyä samaa kuorivaa naamiota kerran viikossa, mutta mun kyllä pitäis kokeilla muitakin merkkejä! Kiva postaus 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nea! Mäkin käytän samaa kuorivaa naamiota aina tarvittaessa, mutta sen lisäksi on kiva koittaa välillä vähän muutakin! 😊

   Poista
 3. Soap & Glory on merkkinä sellainen joka kiinnostaa paljon! Tuo miracle moisture tulis niin tarpeeseen talvella! :)

  Kivaa Lontoon matkaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niiltä löytyy kyllä erityisesti kaikkia ihania body tuotteita! 😍 Ja se kyllä tosiaan tulis!
   Kiitos Taru❤️

   Poista
 4. Tuo ensimmäinen naamio näyttää aika kivalta :) Itse ostaisin näitä jo pelkästään paketin ulkonäön vuoksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä niin kivan näköisiä! S&G tuotteissa on aina söpöt pakkaukset 😊 Tuo eka oli kyllä oma lempparini!

   Poista
 5. Tosi kivasti toteutit tän!😍 Tää oli muutenkin kivan hyödyllinen kun en oo itse testannut noita merkkejä mutta täältä Englannistahan niitä voisi koittaa metsästää :) Lisää ruusuja annan sulle ehdottomasti tosta kattavasta kerronnasta, se tekee tästä vaan enemmän hyödyllisemmän<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elli, ihana kuulla 😍 Näitä tosiaan löytyy varmaan jokaisesta Bootsista ja Superdrugista niin ei tarvii paljon metsästää! Kiva myös että oli susta kattavasti kerrottu! 😌❤️

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan