Slider

Joulun parhaat lahjat - alle 50€

keskiviikko 6. joulukuuta 2017

The Body Shop Frosted Berries-lahjapakkausIittala Essence olutlasi, Lancôme Hypnose Doll Eyes maskarasetti, Kiomi rannekello, Snö of Sweden korvakorut, Woodwick tuoksukynttilä, Urban Decay Naked Basics 2, Noom villapaita, Iittala ultramariini mariskooliJack Wills kuumavesipullo*, CASA Stockmann Minne-viltti, By Malene Birger puhelinkuoret, Korvakorut (hopeaa), The Body Shop setti miehilleCalvin Klein toppi, Clean Cotton lahjapakkausTed Baker sukat ja bokserit setti*, CASA Stockmann pussilakanaUrban Ears langattomat kuulokkeet, Finnkino leffaliputTed Baker korttilompakko*, Pentik Sydän piirakkavuoka, Kiehls kosteusvoide, Zara jättihuivi, kylpytakki korvilla


Aloitin viime viikolla postailemaan joulun lahjaideoista. Ensimmäisessä osassa esiteltiin parhaita yli 50€ lahjoja (klikkaa tästä postaukseen!) ja tällä kertaa budjettina on 25-50€ välille sijoittuvat ideat. Täältäkin löytyvät ne joulun klassikkolahjat, kuten kosmetiikkapakkaukset, lompakot, viltit ja villapaidat. 
The Body Shopin joulutuotteet ovat jokaisen joulun must. Heidän jouluisat tuoksunsa ovat ihania ja niinpä pakollisia tällaisessa kollaasissa. Lancome puolestaan on yksi kosmetiikan suosikkimerkkejäni ja etenkin merkin ripsarit ovat ihan parhaita. Siispä tuommoinen lahjapakkaus on mitä parhain lahja kaikille kosmetiikasta kiinnostuneille. Urban Decayn luomivärit ovat todella pigmenttisiä, ja tähän hintaluokkaan sopii nuo Urban Decay Naked Basics paletit, joista erityisesti tässä kakkosessa on todella hyvät sävyt. 
Iittalan Suomi 100 kokoelmasta olen valinnut jokaiseen kollaasiin jotain. Ensimmäisessä osassa oli Aalto vaasi, joka koristaa omaakin hyllyäni, siitä kuva täällä. Tähän valitsin puolestaan tuon mariskoolin, josta haaveilen itsekin. Myös Essence olutlasit on toiveissani, sillä ne sopivat erinomaisesti myös ihan juomalaseiksi ja vaikka limuille tai tarjoiluun. 
Ajatelkaapas miten ihanaa olisi jouluna kääriytyä tuommoiseen pörröiseen aamutakkiin (siinä on muuten myös pienet korvat!) ja huovan alle kynttilän palaessa. Jos olet oikea vilukissa kuten minä, niin lisätään komboon vielä kuumavesipullo - ehdottomasti paras joululahja viime vuodelta. Nuo Woodwickin kynttilät ovat sikäli ihania, että niissä on puinen sytytyslanka ja ne pitää ihanaa rahinaa palaessaan. 
Tästäkin kollaasista löytyi ehdottomasti vaikka mitä juttuja, jotka ilahduttaisivat ainakin minua jos ne pukin kontista löytyisivät. Toivottavasti täältä löytyi teillekin jotain inspistä jos joulun lahjat ovat vielä hakusessa!

Mikäs oli tällä kertaa listan paras lahja itselle tai annettavaksi?



Tähdellä (*) merkityt linkit ovat affiliate-linkkejä.

12 kommenttia:

  1. Todella hyvä vinkkejä ja just kohtuuhintaan eli siinä viidenkympin kieppeillä tai oikeastaan alle:) Todellakin on joululahjat vielä hakusessa joten jotain pientä apua tästä varmasti oli;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kata! Päätinkin tänä vuonna jakaa lahjat budjetin mukaan, niin että löytyy jotain kaikkien kukkarolle :) Kiva jos oli apua tästä!

      Poista
  2. Ihana lista! <3 Oon himoinnut noita Suomi100- tuotteita sekä kuumevesipulloa.. toki Lancomen kosmetiikatkin olis kivoja :D Onneks kohta on jo joulu, niin pääsee antaan kaikki ihanat lahjat! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Terhi! ❤️ Tuo Iittalan Suomi100-kokoelma on mielestäni todella onnistunut ja ilman kuumavesipulloa en voisi enää elää! Mustakin on niin ihanaa päästä lahjoja antamaan😄

      Poista
  3. Hyvä lista♥

    https://jasukuvaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Mä olisin ikionnellinen monesta jutusta mitä tässä luettelit<3 Leffaliput meinasin itse kokonaan unohtaa mutta ne on melkeinpä mun suosikkilahjoja joka vuosi, ainakin siis niistä mitä oon itse saanut! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekin kelpais kyllä monta juttua tästä listasta! 😍 Leffaliput on kyllä niin kivoja lahjoja, kun nykyään leffat tuppaa olemaan niin kauhean kalliita!

      Poista
  5. Ihana lista, josta voisin ottaa vaikka kaikki asiat itelleni ♥ Erityisesti noita Naked paletteja oon himoinnut jo kauan aikaa. Mun nykyiset kuulokkeet on myös parhaimmat päivänsä jo nähneet, joten uusille olisi todellakin käyttöä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana juttu Sofia! ☺️ UD:n paletteja löytyy multa kaksi ja en kyllä pistäis pahitteeksi kokoelman kasvusta! Suosittelen ehdottomasti bluetooth kuulokkeita, jos uusia harkitset :)

      Poista
  6. tosihyviä vinkkejä! Ja sopii varmsti monen budjettiin:) leffaliput on kyllä joka vuosi huippu lahja mikä on aina käyttöön pääsee myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saara! Ne on kyllä aina hyvä lahja, sillä kuten juuri yllä totesin, niin leffassa käyminen on nykyään niin kallista lippuineen ja leffaherkkuineen. Aina löytyy leffalipuille kyllä käyttöä :)

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan