Slider

Blogin muutto ja lukuloma

perjantai 30. maaliskuuta 2018

Heipä hei ja kivaa perjantaita kaikille! Tänään onkin vuorossa ilmoitusluonteinen asia tai oikeastaan kaksi.

Sara V Nouw-9
1. BLOGI MUUTTAA
Muhun otettiin yhteyttä Nouwilta tuossa alkuvuodesta ja se oli alustana jo hetken aikaa mietityttänyt. Olin tällöin juuri puhunut Ellin kanssa paljon portaaliin siirtymisestä, mutta olin sitä mieltä, etten tahdo antaa sen sekoittaa mun suunnitelmia keväälle, joka onkin mun asia kaksi. Hetken mietittyäni tulin siihen tulokseen, että jos saan kaikki kevään to do -jutut tehtyä tarpeeksi aikaisin, niin sitten voisi muuton aika koittaa jo huhtikuussa. Siispä pitkän pohdinnan jälkeen päätin vastata myöntävästi ja lähteä mukaan Nouwille. Blogger on alustana mua jo pitempään ärsyttänyt ja aiemmissa blogeissani blogger on myös aina ollut osasyy siihen, että bloggaaminen on hiipunut. Mulla on ollut aika paljon kaikenlaisia ongelmia tämän järjestelmän kanssa, joten on aika lähteä kokeilemaan jotain uutta. Tiedän, että aika monet myös mun lukulistan blogit ovat siirtyneet Nouwille, joten nyt on aikamoinen muuttoaalto käynissä. Tästä syystä vähän emmin, onko nyt aika siirtää omaa blogiani. Kuitenkin suurin osa bloggaajatutuistani on nykyään Nouwin puolella, joten tuntui ihan järkevältä blogata samalta alustalta.  Portaalit ja eritoten Nouw olivat kiinnostaneet jo pidemään, joten nyt vaan tuntui olevan hyvä aika lähteä.

Sara V Nouw 2. JÄÄN LUKULOMALLE
Lähden Sunnuntaina Lontooseen ja sieltä palattuani alan lähes heti lukemaan pääsykokeisiin. Tämä tarkoittaa, että olen tästä viikosta toukokuun puoleen väliin saakka 90% lukulomalla blogista. Tämä ei kuitenkaan tarkoita täyttä hiljaisuutta. Istuin Maaliskuussa monta viikkoa aamusta iltaan koneen ääressä ja aikataulujen kanssa panikoiden, jotta saisin kaikki valmiiksi. Onneksi sain! Eli postausten suhteen kaikki jatkuu aivan normaalisti. Minulta ilmestyy postaus joka maanantai, keskiviikko ja sunnuntai kello 17:30. Lontoosta palattaessa yritän vielä keretä tekemään kaksi matkaan liittyvää postausta, mutta mikäli pari keskiviikkoa jää ilman postausta, niin se johtui ajan puutteesta. Toivotaan kuitenkin parasta!
Rytmi jatkuu myöskin samanlaisena, sunnuntaina päivitellään asukuvia ja maanantait ovat pääasiassa tyyliin liittyviä postauksia, mutta pari poikkeusta on. Yritän päivitellä näitä myös blogin facebookkiin ja yritän muistaa päivitellä Instagramiakin aina toisinaan. Kommentteihin vastailen niin pian ja paljon kuin vaan pystyn! Teidän kommentteja on varmasti ihana lukea raskaan urakan aikana, varsinkin kun myös postauksen valmiiksi saattaminen ajoissa oli yksi urakka.  Palkintoni tämän tehtävän loppuun saattamisesta olisi teidän tyytyväisyys postauksiin, eli toivottavasti blogista löytyy kiinnostavaa sisältöä myös koko mun loman ajan ❤️

Sara V Nouw-8 Tämä on siis viimeinen postaukseni bloggerista! Huomenna postailen ensimmäisen postaukseni Nouwiin, osittain samalla sisällöllä ja sunnuntaina jatketaan taas normaaliin malliin asukuvilla. Toivottavasti mahdollisimman moni teistä jatkaa blogini lukemista muutoksista huolimatta, sillä itse uskon ainakin alustan vaihdon johtavan vain parempaan bloogiin!

Uusi blogi löytyy siis osoitteesta Nouw.com/sarav
Huomisesta alkaen myös tämä osoite uudelleenohjautuu automaattisesti Nouwin puolelle :)

6 kommenttia:

 1. Tässä tulee itsellekin muuttofiilis kun kaikki blogit ympärillä muuttaa portaaleihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, totta! Nyt on ollut aika paljon muuttoja, mutta kuule lähet säkin vaan muuttamaan! :)

   Poista
 2. Onnea portaaliin muuton johdosta <3 Menenkin heti laittamaan linkin talteen omalle lukulistalle! :)

  VastaaPoista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan