Slider

Hei Nouw, Hauska tavata!

lauantai 31. maaliskuuta 2018Kuka on Sara V? 

Sara V Nouw-2
Uusille hei, olen Sara V, pian 21-vuotta ja blogiani kuvailen tyypillisesti tyylipainotteisena lifestylena. Kirjoittelen paljon muodista sekä omasta tyylistäni, mutta myös kauneudesta, sisustuksesta, matkoista, leipomisesta, tv-sarjoista ja kaikesta muusta mitä elämääni mahtuu. Postailen tyypillisesti kolme kertaa viikossa ja aikatauluista vähän lisää alla. Blogini täytti tammikuussa vuoden ja keräsin tähän postauksen kaikkien kuukausin highlightteja, jos niitä haluaa käydä kurkkimassa. Minusta itsestäni vähän lisää tietoa löytyy esimerkiksi seuraavista postauksista: Te kysyitte - minä vastasin, 3 X Mun huonot hyvät puoleni, aikuisten ystäväkirja. 

Sara V Nouw-4
Bloggaamisen lisäksi aikani kuluu kaikkeen muuhun tyyliin ja pukeutumiseen liittyvään, 60-luvulle sijoittuvien tv-sarjojen katsomiseen, indie musiikin etsimiseen ja kuuntelemiseen, neulomiseen ja leipomiseen. Vierailen aika usein Lontoossa, luen liian vähän kirjoja ja keräilen vaatteiden sekä laukkujen lisäksi astioita ja pyyhkeitä sekä vastaavaa. Tavoitteenani on omistaa Chihuahua kahden vuoden sisällä ja joku päivä oppia nypläämään pitsiä. Henkinen ikäni on 60+ ja jos uskoisin edellisiin elämiin, niin olisin varmaan syntynyt 50-luvulla Englannissa ja elän nyt sitten sitä henkistä ikääni. Mutta kun en usko. Lemppari Jane Austen mies kirjoista on Henry Tilney. Tykkään käydä yksin leffojen aamunäytöksissä ja inhoan sitä tunnetta kun pitää lähteä salista ja jatkaa normaalia elämää. Adelen keikalla köpiksessä Adele puhuin minun kanssani. Rakastan kirjoittaa esseitä ja kaipaan lukiosta hissaa sekä yhteiskuntaoppia. Osaan Downton Abbeyn vuorosanat ulkoa ja Harry Potteria ei koskaan voi olla elämässä liikaa. Siinä teille muutama aivan random fakta ja niitä on tulossa parin viikon päästä vähän lisää. Toivottavasti tulette tykkäämään musta ja mun blogista!

Uusi alusta

Sara V Nouw-7 Muhun otettiin yhteyttä Nouwilta tuossa alkuvuodesta ja se oli alustana jo hetken aikaa mietityttänyt. Olin tällöin juuri puhunut Ellin kanssa paljon portaaliin siirtymisestä, mutta olin sitä mieltä, etten tahdo antaa sen sekoittaa mun suunnitelmia keväälle, joka onkin mun asia kaksi. Hetken mietittyäni tulin siihen tulokseen, että jos saan kaikki kevään to do -jutut tehtyä tarpeeksi aikaisin, niin sitten voisi muuton aika koittaa jo huhtikuussa. Siispä pitkän pohdinnan jälkeen päätin vastata myöntävästi ja lähteä mukaan Nouwille. Onnekseni sain kun sainkin kaikki tehtävälistan tehtävät suoritettua.

Kevään aikataulu

Sara V Nouw-5 Heti ensimmäisenä kerronkin, että blogini postaukset seuraavan kuuden ja puolen viikon ajalta ovat kaikki ajastettuja. Lähden Sunnuntaina Lontooseen ja sieltä palattuani alan lähes heti lukemaan pääsykokeisiin. Tämä tarkoittaa, että olen tästä viikosta toukokuun puoleen väliin saakka 90% lukulomalla blogista. Istuin maaliskuussa monta viikkoa aamusta iltaan koneen ääressä ja aikataulujen kanssa panikoiden, jotta saisin kaikki valmiiksi. Onneksi sain! Eli postausten suhteen kaikki jatkuu aivan normaalisti. Minulta ilmestyy postaus joka maanantai, keskiviikko ja sunnuntai kello 17:30. Lontoosta palattaessa yritän vielä keretä tekemään kaksi matkaan liittyvää postausta, mutta mikäli pari keskiviikkoa jää ilman postausta, niin se johtui ajan puutteesta. Toivotaan kuitenkin parasta!

Sara V Nouw-3
Rytmi jatkuu myöskin samanlaisena, sunnuntaina päivitellään asukuvia ja maanantait ovat pääasiassa tyyliin liittyviä postauksia, mutta pari poikkeusta on. Yritän päivitellä näitä myös blogin facebookkiin ja yritän muistaa päivitellä Instagramiakin aina toisinaan. Kommentteihin vastailen niin pian ja paljon kuin vaan pystyn! Teidän kommentteja on varmasti ihana lukea raskaan urakan aikana, varsinkin kun myös postauksen valmiiksi saattaminen ajoissa oli yksi urakka.  Palkintoni tämän tehtävän loppuun saattamisesta olisi teidän tyytyväisyys postauksiin, eli toivottavasti blogista löytyy kiinnostavaa sisältöä myös koko mun loman ajan ❤️


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan