Slider

Hupparissa Helsingissä

sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

Jack Wills, farkkuhaalari, oliviin vihreä huppari, karvahattu Jack Wills, farkkuhaalari, oliviin vihreä huppari, karvahattu-12 Jack Wills, farkkuhaalari, oliviin vihreä huppari, karvahattu-5 Jack Wills, farkkuhaalari, oliviin vihreä huppari, karvahattu-8 Jack Wills, farkkuhaalari, oliviin vihreä huppari, karvahattu-10 Jack Wills, farkkuhaalari, oliviin vihreä huppari, karvahattu-2 Jack Wills, farkkuhaalari, oliviin vihreä huppari, karvahattu-7 Jack Wills, farkkuhaalari, oliviin vihreä huppari, karvahattu-14 Jack Wills, farkkuhaalari, oliviin vihreä huppari, karvahattu-11 Jack Wills, farkkuhaalari, oliviin vihreä huppari, karvahattu-4 Jack Wills, farkkuhaalari, oliviin vihreä huppari, karvahattu-13 Jack Wills, farkkuhaalari, oliviin vihreä huppari, karvahattu-9 Jack Wills, farkkuhaalari, oliviin vihreä huppari, karvahattu-15Bag - Louis Vuitton I Gloves - Ted Baker I Shoes - DR. Martens  I Everything else - Jack Wills

Suunnattiin Ellin kanssa Coca-Cola Suomen uuden tuotemerkin Fuze Tea jääteen lanseerauksen viime viikolla ja siitä on tulossa omaa postausta keskiviikkona. Tahdoin kuitenkin päästä julkaiseman nämä asukuvat ensin, sillä asu näkyy myös keskiviikon postauksessa vilaukselta. Eli suunnattiin tuonne tilaisuuteen ja kutsussa oli ilmoitettu sen sisältävän joogastudiossa pidettävän rentoutumistuokion. Koska en yhtään tiennyt mitä odottaa, päätin lähteä rennolla meiningillä matkaan. 

Ylle päätyi siis tuttu ja turvallinen Jack Willsin farkkuhaalari, joka kyllä taipuu moneen. En osannut myöskään sanoa, olisiko villapaita liian kuuma tai t-paita liian kylmä. Siispä puin ylleni t-paidan ja sen päälle vielä hupparin. Kyseessä on ehkä lemppari hupparini, sillä se on ihanan iso ja rento sekä tietenkin kivan värinen. Ainoa heikkous on vaan se, että se on aikas ohut. Jostain syystä en myöskään katsonut lämpötilaa ennen kuin lähdin kaupunkiin, sillä muutoin olisin varmaan pukeutunut toppatakkiin. Tässä ohuessa kevytuntuvatakissa tuli nimittäin pikkaisen viileä, etenkin kun unohdin kaulahuivinkin kotiin. 

Kyseessähän on aika yksinkertainen asu - huppari ja haalari. Lisäsin asuun kuitenkin tuon hatun tuodakseni siihen hiukan lisää kiinnostavuutta. Tämä kuitenkin toimii hyvänä mallina siitä, millaisia asuja mulla on yleensä kotona yllä. Mikäli en poistu kotoa koko päivänä, niin silloin se on tyypillisesti joko haalari tai verkkarit sekä huppari tai villapaita. Olen alkanut viime vuonna aina kiristämään ja solmimaan hupparin nauhoja. Se näyttää minusta kivalle ja tuntuu myös mukavammalta, kun painava huppu ei roiku niskassa.

En tosiaan katsonut lämpömittariin (kylmämittariin more like) lähtiessäni kotoa, eli nappasin kiireessä mukaani vain tämän ohuen talvitakin, joka oli kyllä aivan liian kylmä vielä. Ajattelen aina takin olevan vihreä, mutta hupparia vasten se näyttää lähes ruskealta. Multa löytyy samanlainen Willsin takki myös vaaleanpunaisena ja nämä ovat parhaita takkeja autossa istuessa, sekä keväällä ja syksyllä lämpötilan ollessa nollan ja plus viiden välillä. Vaikka kyseessä on kevytuntuvatakki, niin nämä ovat todella todella ohuita, eivätkä siksi niin hirveän lämpimiä. Lisäksi palelen itse aina ja ikuisesti, joten sekin saattaa vaikuttaa asiaan.

Vaikka kyseessä olikin aika hätävara asu, niin tykkäsin tästä aika paljon. Oli jotenkin todella outoa liikkua kaupungilla näin rennoissa vaatteissa, mutta ei se mitenkään paha juttu ollut. Mukana myös varmaan ensimmäistä kertaa asukuvissa mun Vuittonin Neverfull. Tämähän on todellisuusdessa ollut mulla jo kohta kuusi vuotta ja on kaikista mun laukuista varmaankin eniten päivittäisessä käytössä. Siitä huolimatta blogia on tullut kirjoiteltua jo yli vuosi, ennen kuin se pääsi ensimmäistä kertaa mukaan asukuviin. Tässä hatussa ja vihreässä on muuten myös jotain. Hattu on nimittäin blogissa esiintynyt kerran aikaisemmin ja silloinkin yllä oli aika samanlaista vihreää sävyä oleva mekko. Ne kuvat löytyvät täältä ja ovat muuten yksiä suosikeistani! Nämäkin kuvat onnistuivat jotenkin yllättävän hyvin ja siitä on iso kiitos Ellin!

Onko tällainen rennompi asu kivaa vaihtelua? 
Tuleeko teidän käytettyä huppareita vaan kotona vai myös kaupungilla?

5 kommenttia:

 1. Wow mitä kuvia, upea olet! ♥ Ja ihanasti oot yhdistänyt ton farkkuhaalarin ja hupparin! Harvemmin käytän huppareita, enempi kotona tulee niitä pidettyä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanni ❤️ Mullakin huopparit tuppaa olemaan vaatteita, joita käytän vaan kotona. Kivaa vaihtelua välillä käyttää sellaista ihan kaupungillakin!

   Poista
 2. Huppari ja haalari näyttää kyllä tosi kivalta yhdessä vaikka ei mulle olis tullut ikinä mieleen yhdistää niitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Taru, ihana kuulla että tykkäät! ☺️

   Poista
 3. mä kyllä tykkään tästä asusta, sopivan rento mutta silti kivannäköinen!! mulla on pari huppari mitä käytän kaunpungilla mutta sitten myös mitä ei tuu pidettyä ku kotona ja treenatessa:D

  VastaaPoista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan