Slider

Fuze Tea - Tee omaa aikaa

keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

Fuze tea -jäätee, coca cola finland-9 Fuze tea -jäätee, coca cola finland-2 Fuze tea -jäätee, coca cola finland-7 Fuze tea -jäätee, coca cola finland-4 Fuze tea -jäätee, coca cola finland-8 Fuze tea -jäätee, coca cola finland-12 Fuze tea -jäätee, coca cola finland-11 Fuze tea -jäätee, coca cola finland-14 Fuze tea -jäätee, coca cola finland-13

Nykyään  olemme kaiken aikaa teknologian ympyröimänä ja niin työ- kuin arkielämä häiriintyy. Usein työtä ja arkea voi olla jopa vaikea erottaa toisistaan nykypäivänä. Itsekin huomaan, kuinka vaikeaa on välillä keskittyä rentoutumiseen, kun on miljoona asiaa to do -listalla. Vaikka illalla yrittäisi rentoutua esimerkiksi tv:n äärellä, niin katsoessa tulee samalla selattua instagramia ja facebookkia, kommentoitua blogeja ja ikään kuin "työskenteltyä" erityisesti blogijuttujen parissa. Semmoinen ihan oikea minä aika tuppaa olemaan vähissä ja välillä on hyvin vaikea rentoutua ja keskittyä ihan vain olemiseen. 

Coca-Cola Finland toi viime viikolla Suomeen uuden jääteen nimeltä Fuze Tea. Fuze tea jääteet on ikään kuin fuusio, sillä niissä yhdistyy teeuutteet, hedelmämehut ja yrttiainesosat. Lisäksi niiden mauissa on pyritty sekoittamaan erilaisia ja uudenlaisia aromeja. Fuze Tea on jo maailmalla tunnettu, mutta nyt se on saatavilla myös suomesta. Maailmalla makuja on enempikin, mutta suomessa on lähdetty liikkeelle kolmesta eri mausta. Mukana on kaksi mustaa teetä: sitruuna sekä persikka & hibiskus. Lisäksi mukana on myös vihreään teehen tehty jäätee mango & kamomilla. Juomat ovat vähäkalorisia, vastuullisesti tuotettuja ja niiden pakkaukset ovat kierrätettäviä. Kirjoitin yllä arjen hektisyydestä. Fuze Tea:n lanseerauksessa puhuttiin paljon mikroajasta, eli oman ajan lisäämisestä pieninä hetkinä päivän mittaan. Ideana jääteessä onkin, että sen ääressä voi pitää pienen hetken minä-aikaa. Keskellä kiireistäkin päivää voi istua alas, kaataa itselleen juotavaa ja keskittyä hetkeksi ihan vaan siihen hetkeen. 

Tilaisuudessa puhuttiin paljon kiireestä ja stressistä ja se iski itseeni aika syvälle. Olen tehnyt aika paljon töitä saadakseni blogini kaikki postaukset valmiiksi tälle keväälle, ja välillä on tullut aika paljon stressattuakin. Muutaman viimeisen viikon aikana to do listallani on ollut muutama lanseeraustilaisuus, blogimiitti, töitä. ja kahdeksan valmista postausta joka viikko. Se on tarkoittanut pientä karsimista esimerkiksi ystävien näkemisestä ja siitä oikeasti tärkeästä minä ajasta.  

Oli siis mukava päästä välillä pois tietokoneen edestä blogipostauksia kirjoittamasta ja vähän rentoutumaan. Elli lähti mukaani, niin en yksin joutunut uuteen tilaisuuteen lähtemään. Pääsimme tosiaan paikan päällä kuulemaan lisää Fuze Tea:sta, sen tarinasta sekä tarkoituksesta, maistelemaan kaikkia teitä, ihastelemaan talven keskelle luotua trooppista paratiisia sekä tietenkin rentoutumaan. Tapahtumaan kuului 20 minuutin pituinen rentoutumishetki joogastudio Shalassa. Ajattelin ihan totta, että osaanko edes rentoutua kahdenkymmenen minuutin ajan, jaksanko olla tuon ajan tekemättä mitään? Sen verran kuormittunut todella olin, joten tuo hetki tuli ihan tottta tarpeeseen. Oli ihanaa kun oli ihan totta lupa vaan maata viltin alla ja hengitellä omaan tahtiin!

Näitä juomia voisin hyvinkin kuvitella ostavani kaupasta. Jääteetä tulee ainakin kesäisin juotua jonkin verran. Lempparini oli ehkäpä tuo persikka & hibiskus, mutta tykkäsin myös vihreästä mango & kamomillasta. Tuo vihreä oli vähän erilainen, sillä siinä ei ollut sitä samaa jääteehen yhdistämääni tyypillistä makua, juurikin kun se oli tehty vihreään teehen. Se muistutti vähän esimerkiksi vitamiinivettä, mutta pidin mausta paljon.

Koetko saavasi arkena tarpeeksi minä aikaa? Mitä tykkäät tehdä tuolla ajalla?
Ovatko uudet Fuze Tea -jääteet jo teille tuttuja?4 kommenttia:

 1. Uuu näistä en ollut ennen kuullutkaan! Täytyy kyllä harkita testiin pistämistä :) Oma aika uhkaa kyllä jäädä aika vähäiseksi, mutta yritän arkisin aina kuuden jälkeen heittää kouluhommat pois ja keskittyä vain siihen, mitä itse haluan tehdä.

  VastaaPoista
 2. Pakko maistaa, rakastan jääteetä ja kesällä se onkin ehdotonta herkkua! :D Yleensä sitruuna on se paras, mutta menee persikkakin. Mango kamomilla pakko maistaa koska nykyään juon enemmän vihreää/valkoista teetä muutenkin :)
  Mulla on aika hyvin omaa aikaa tällä hetkellä, ehtisin hyvin jopa bloggailla mutta ei vaan oo ollut inspistä ja halua. Itselle oma aika on todella tärkeää ja palan helposti loppuun, blogista haluan viimeisenä ottaa stressiä, koska muuten tämä homma menee jäihin jos stressaan siitä liikaa :D

  VastaaPoista
 3. Kivan kuuloisia makuja noissa, mutta ovatko kovin makeita? Kaupan jääteet harvemmin miellyttävät ja siksi yleensä haudutan jääteeni itse :)

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa ja näyttää kyllä niin kivalta tuo tapahtuma missä olitte. Mä en tykkää jääteestä, mutta voisin kuitenkin yrittää maistaa ja antaa mahdollisuuden noille :D

  VastaaPoista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan