Slider

Blogimiitti Tampereella

keskiviikko 20. syyskuuta 2017
Mainitsinkin perjantain postauksessa olevani matkalla Tampereelle muita bloggaajia tapaamaan. Oltiin juuri saatu porukka kasaan keskustorilla, kun ohi kulkevat yläastepojat tokaisivat, että "noi on varmaan jotain bloggaajia". Kyllähän siinä hiukan nauratti! Aloitettiin päivä syömässä Finlaysonin American Dinerissa. American Dinerissa on tullut syötyä useampaan otteeseen niin Helsingissä, Tampereella kuin Jyväskylässäkin ja aina on ollut hyvää sekä täyttävää. Juteltiin pöydässä siitä sun tästä, blogista ja sen ulkopuolisista asioista. Vatsat täynnä lähettiin sitten kiipeämään Näsilinnalle, joka oli kyllä tosi kaunis paikka. Olis kiva käydä siellä joskus sisälläkin! Sieltä on siis nämäkin kuvat otettu, mutta mun asukuvista tulee vielä oma postaus perjantaina, jossa asu pääsee vähän paremmin näkyville ja kerron taas tuotteista enemmän. Kameran takana oli tällä kertaa super mukava Jenny. Näsilinnalta kun lähdettiin takaisin keskustaa kohti niin jatkoi osa iltaa vielä Torniin. Mulla oli valitettavasti viikonloppuna flunssaa ja tässä vaiheessa päivää oli sen verran kylmä ja uupunut olo, että lähdin itse hotellille lepäilemään. Onneksi lähdinkin, sillä mun olo huononi aika nopeasti. Nyt keskiviikkoon mennessä on olo viimein jo miltei terve. Harmittaa, että olin sitten juuri tänä viikonloppuna kipeenä, sillä musta tuntuu kuin koko päivä ois vaan mennyt ohi jossain sumussa.   Oli kuitenkin mukava päästä tapaamaan muita samoista aiheista kiinnostuneita ihmisiä, ja varmasti tavataan uudestaan! 

18 kommenttia:

 1. Tuollainen blogimiitti ois kyllä niin kiva! Kivoja kuvia!

  VastaaPoista
 2. Voi hitsin flunssa ku sattu just tolle viikonlopulle :/ Onneks kuitenkin pääsit tulemaan, oli kiva nähdä! :) Ihanat kuvat susta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :( Oli kiva nähdä suakin! Kiitos Katja ☺️

   Poista
 3. Ihanat nuo kuvat susta! <3 Oli mukava miitti ja toivottavasti järjestetään vielä uusia.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni ☺️ Varmasti järkätään vielä lisää :)

   Poista
 4. Aivan superupea asukokonaisuus kaikin puolin! Oot niin kaunis ja näyttävä <3

  VastaaPoista
 5. oi miten kivalta teijän miitti kuulosti:)) Ja asu näyttää taas niin tyyllikkäältä!

  VastaaPoista
 6. Tää teidän miitti kuulostaa tosi ihanalta! <3 Harmi että oot ollut kipeenä! :/

  Noi asukuvat on tosi upeet!

  VastaaPoista
 7. Oi miten ihania kuvia susta ja kaunis asu<3 Tosi harmi että sun olo huononi, etkä päässyt enää illemmalla tuleen :( Ois ollut mukavaa törmätä! Mut jos (ja kun!) vielä järkätään uus, niin sit nähään :')
  Hahha, en kestä niiden yläaste poikien kommenttia, niin hauska :D!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia!😍 Muakin harmittaa :( Ens kerralla sit mekin törmätään! Se kommentti oli kyl tosi osuva 😂

   Poista
 8. Hei kuulostaapas ihanalle teidän miitti ja ihania kuvia! <3 Harmi tosiaan, että olet ollut kipeenä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Viivi! ☺️ On kyllä tosi harmi, onneks nyt jo parempi olo!

   Poista
 9. Oon teidän jokaisen blogista lukenut kateellisena postauksia tästä miitistä, koska olisi ollut niin mahtavaa olla myös itse mukana :/ Mutta seuraavalla kerralla sitten oon tulossa kyllä ihan varmana! :) Harmi, että sun olo huononi sitten tuon miitin jälkeen :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hitsit, on kyllä harmi ettet päässyt paikalle! ☹️ Mutta varmasti tulee vielä lisää miittejä ja säkin pääset mukaan!

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan