Slider

Pilkkua, ruutua, raitaa - ja sukellusveneitä

sunnuntai 7. tammikuuta 2018
Coat - Jack Wills I Shirt - Jack Wills I Dress - Dorothy Perkins I Earrings - Mulberry I Scarf - Mulberry I Belt - Gant I Socks - Happy Socks I Shoes - Jack Wills

Nämä kuvat meinasin jättää julkaisematta valotuksen takia, mutta tykkäsin tästä asusta niin paljon, että tulipa kuitenkin jaettua nämäkin. Kuvasin tässä asussa myös viimeisimmän videoni, eli mitä sain joululahjaksi. Tykkäsin tästä yhdistelmästä niin paljon, että tahdoin kovasti saada siitä kuvat, mutta ulkona alkoi uhkaavasti pimenemään. Yritettiin saada kuvia hämärässä, mutta lopulta ainoa ratkaisu oli paikallisen kirkkomme spottivalot, mutta suuri osa kuvista näytti siitä huolimatta heilahtaneilta tai epätarkoilta, tai niissä oli huomattavia varjoja. Tähän valikoitui nyt parhaimmat huonoista, ihanassa asussa.

Asu lähti liikkelle tuosta Jack Willsin malliin leikatusta flanellipaidasta, johon mulla oli monta vaihtoehtoa yhdistettäväksi. Olin juuri katsellut uudestaan Doctor Whon jaksoa Under the Lake, jossa Clara Oswaldilla on ruudullinen pinafore mekko (outfit goals! - katso kuva tästä). Vaatekaapistani löytyi vähän samankaltainen vaihtoehto, joten valitsin sen ylleni. Tämä mekko on kuitenkin aika suora, se ei ole A-linjainen, eikä siinä ole vyötäröllä mitään kiristystä. Siispä lisäsin asuun tämän Gantin vyön, joka hiukan muistuttaa viime vuosina muotiin nousseita Guccin vöitä.

 Koska pilkkujen, ruutujen ja raitojen yhdistelmä ei koskaan ole tarpeeksi, niin tarvittiin asuun vielä jotain hauskaa. Siispä ei muuta kuin The Beatles kokoelmaan kuuluvat Happy Socksin Yellow Submarine sukat chelsea bootseista pilkottamaan! 

Tämän asun tosiaan loin videota varten, mutta kuvissa myös miten yhdistäisin siihen takin ja huivin kylmän päivän varalle. Vaikka asusta löytyy useampaakin kuosia, niin se on mielestäni siitä huolimatta melko hillitty. Värimaailma on tässä nimittäin pehmeän harmaa ja ruskea, pientä punaista ja keltaista lukuunottamatta. Lisäksi mekon ja paidan materiaalit ovat hyvin samanlaisia, joten ne sopivat luontevasti yhteen senkin puolesta. Tämä oli mielestäni ihanan pehmoinen asu!

Itse tykkään ainakin paljon, mutta onko monta kuosia yhdessä asussa jo teistä liikaa?

12 kommenttia:

 1. Noi sukat on kyllä ihana piristyslisä tohon asuun! Muutenkin tosi nätin näköinen eikä erilaisia kuoseja oo vielä liikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini, kiva kuulla että oot sitä mieltä! 😊

   Poista
 2. Ihana asu! Nuo sukat on tosiaan hauska lisä :)

  VastaaPoista
 3. Oi kiva asu ja musta kuvat on hyvät :)) hauska lisänuo sukat!(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah hyvä kuulla ettei ainakaan kaikki pidä kuvia huonoina 😄 Kiva että tykkäsit, kiitos!

   Poista
 4. Eri kuosien yhdisteleminen tuntuu ainakin musta tosi vaikealta, sellaiset lookit myös iskee vähän vähemmän muhun. Olet kuitenkin onnistunut tässä, ei näytä lainkaan pahalle! Tohon vois natsata myös jotkin kuviolliset sukkiksetkin eikä vieläkään olis paha;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä eri kuosien yhdisteleminen on yleensä joko tosi tyylikästä tai sitten aivan järkyttävää 😅🙈 Kiva kuulla että tästä tykkäsit! Vois tosiaan semmoset sopia tähän 😊

   Poista
 5. Toi punainen vyö näyttää niin kivalta tässä asussa! Tykkään tästä muutenkin! :) Ja kuvissa ei oo mitään vikaa, älä huoli! :)

  VastaaPoista
 6. Mä kattelinkin siinä sun videossa että mitäs ihanaa sulla onkaan taas päällä, ja tässähän se nyt on! Aivan ihanan säväyksen tuo toi punainen vyö ja noi sukat :) Ihan napakymppi taas tää asu Sara<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla Elli, kiitos tosi paljon! 😍❤️

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan