Slider

Uusi vuosi ja uudet aikataulut

maanantai 1. tammikuuta 2018Blazer - Monki I Polo neck - French Connection I Skirt - New Look I Bag - Louis Vuitton
(Päätin hyödyntää nämä julkaisemattomat asukuvat syksyltä!)

Huh huh.. Nyt on taas joulukuu taputeltu! Musta tuntuu, että viimeiset kaksi kuukautta ovat vain vilahtaneet ohi silmien. Nyt viimeiset päivät olen puolestaan suunnannut silmäni jo hiukan pidemmälle tulevaisuuteen. Tein nimittäin suunnitelmat blogiani varten huhtikuun puolessavälistä toukokuun puoleenväliin ja vähän yli.

Mulla on keväällä taas luku-urakka edessä, jolloin aikaa blogin kirjoittamiselle ei jää aikaa. Siispä kuten viime vuonna, olen suunnitellut kaikki postaukseni etukäteen ja alan nyt niitä valmistelemaan. Viime keväänä videoita tuli joka toinen viikko ja postauksia aina video-viikolla yksi ja muuten kaksi. Tänä keväänä yritän panostaa postauksien laatuun ja määrääkin vähän parantaa. Yritänkin saada teille valmiiksi kolme postausta per viikko, niin että joka viikko ilmestyisi ainakin yhdet asukuvat, eikä koko kevät olisi pelkkiä kollaaseja. En tiedä miten järjestelen kommentteihin vastaamisen, varaanko siihen aina muutaman minuutin päivästä vai miten. Mutta voi että voin kuvitella kuinka kivat kommentit silloin piristäisivätkään päivää. Onneksi tässä on vielä kuitenkin aikaa tuohon luku-urakkaan ja aikaa näitä postauksia valmistella.

Vaikka ideoita mulla riittäisi useampaankin postaukseen viikossa, niin neljän postauksen ja töiden kanssa on tehnyt todella tiukkaa. Etenkin kuvaus-treffejä on ollut toivotonta yrittää arkeen ja valoisaan aikaan mahduttaa. Siispä tästä viikosta Toukokuun loppuun voitte odottaa kolmea postausta viikossa. Jos tuntuu, että aikaa riittää, niin sitten saatan tehdä ylimääräisiä postauksia. Postauspäivät tulevat olemaan maanantai, keskiviikko ja sunnuntai. Tilastoja tutkiessani ovat sunnuntai ja maanantai mun luetuimpia päivä. Vaikka sunnuntain postaukset ovatkin olleet mun "rennompia" postauksia, niin ne ovatkin olleet yllättävän luettuja. Kun teiltä lukijoilta olen kysellyt mitkä postaukset ovat suosikkejanne, niin asupostaukset ovat olleet eniten teidän mieleenne. Siitä huolimatta perjantait ja perjantaisia asukuvia seuranneet lauantait ovat olleet suhteellisen hiljaisia päiviä blogissani. Siispä jätän tuon perjantain vapaapäiväksi ja asukuvat siirrän sunnuntaille. Toivottavasti tämä on myös teille lukijoille paras ratkaisu, jolloin teidän intressit sekä lukutahti kohtaavat parhaiten. 

Nähdään siis tämän kevään ajan maanantaisin, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin! Suunnitelmani on alustava, joten jos teillä on toiveita tälle keväälle, niin niitä otetaan avoimin mielin vastaan! :)

Ja hei - sain/muistin viimein lisätä tuon linkin blogini facebook-sivuille, joten olisi tosi kiva jos kävisitte tykkäämässä!

14 kommenttia:

 1. Sun tyyli on kyllä ihana :) Vaikka se on jonkinverrankin erilainen kuin omani, niin silti se inspiroi muakin tosi paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Henna! Nää kommentit piristää aina niin paljon ❤️

   Poista
 2. Ei sitä aina vain ehdi postaamaan niin usein kuin haluaisi ja usein postaustahti hieman hidastuu talvisin pimeällä ajalla. Itseänikin oikein ärsyttää tämä aika vuodesta, kun aamuvuoron jälkeen on jo niin pimeää, ettei voi harkitakaan mitään kuvia :/.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juurikin näin. Päivälläkin kun pitäisi vielä olla ”valoisaa” niin joka päivä on taivas pilvessä ja välillä vettäkin sataa. Päivälläkin on niin hämärää, että kuvien ottaminen on kyllä tosi tylsää 🙄

   Poista
 3. Tää aika on kyllä sitä ettei niitä asukuvia tahdo oikeen paljoa saada. Ainakin vähemmän sitä blogimaailmassa näkee niitä kun on pimeä aika. Onneks nyt lähetään valoo kohti 8) Sun asuja katselen mielelläni, mahtavaa että saat tehtyä meille luettavaa vaikket sillä ajalla ehdi luku-urakaltasi postailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että se kevään aurinko pian palasi tuolta pilvien takaa! On nimittäin ollut kyllä niin harmaata ja hämärää. Ihanaa että asut ja postaukset kiinnostaa! :)

   Poista
 4. Kuulostaa oikein hyvältä aikataululta! Ymmärrän hyvin, ettei keväällä vaan ehdi postailemaan - jos siis oikeasti tähtää kouluun. Itelläni jäi koko viime kevät melko vaisuksi blogin suhteen, joka johtui ihan vaan siitä, että aikaa ei ollut muulle, kuin pääsykoekirjoille. Sun asupostaukset ovat kyllä aina inspiroivia, ihanasti oot huomioinut meidän lukijoiden suosikkeja! ♥ Tsemppiä luku-urakkaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanni! Joo en kyllä viime keväänä tainnut blogiani avata parin kuukauden aikana kertaakaan, ennen kuin vasta vikana iltana kun tarttin jotain muuta ajateltavaa. Pääsykokeisiin lukiessa ei kyllä jää aikaa millekään muulle. Ihana kuulla että ne inspiroi, kiitos paljon Sanni ❤️

   Poista
 5. Tosi hyvät suunnitelmat ja tarkkaan oot ne tehny! Mua kiinnostaa paljon kosmetiikka, joten ois kiva lukea siitä sunki blogista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini! Kosmetiikkaa on tuossa ainakin yks postaus tämänkin kuun puolella 😉 Luku-ajalle on yks kanssa suunniteltu, mutta katotaan jos sais toisenkin sinne ujutettua!

   Poista
 6. tuo on kyllä hyvä kun suunnittelee valmiiksi, itse pitäisi siinä petrata!! Ihana asu<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saara! ❤️ Joo mä oon semmonen suunnittelija ja kontrollifriikki että mulla on pakko olla aina vähintään kaks seuraavaa viikkoa tiedossa ja nytkin on oikeastaan alustavasti lähes koko kevät suunniteltu, mutta kyllä sielläkin vielä muutama aukko on ja muuttujia voi aina tulla vastaan 😄

   Poista
 7. Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta! :) Ja mun mielestä sä suoriuduit enemmän kuin kunnioitettavasti viime keväästäkin, joten mulla on täysi luotto suhun tänäkin vuonna! Ja nyt kun tuun Suomeen, täytyy treffailla ennen sun luku-urakkaa niin saadaan sit matskuja valmiiksi😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että oot sitä mieltä! Ja kiitos tosi paljon siitä, että sulla on niin paljon luottoa ja lupaudut auttamaan ❤️

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan