Slider

Tyyli-inspistä syksyyn

sunnuntai 10. syyskuuta 2017


Tässä ensimmäisenä on muutamia kuvia mun tämän syksyn pinterest boardilta. Tämän syksyn kaksi pääteemaa mulle ovat siis kerrospukeutuminen ja 60-luku. Vaikka 60-luku aina tyyliäni inspiroi, koen sen usein painottuvan syksyllä ja talvella. Nyt vielä kun olemme katsoneet useita 60-luvulle sijoittuvia tv-sarjoja, niin inspiraatio siihen pukeutumiseen sen kun kasvaa. Haluisin ikään kuin vielä lisätä sen vaikutusta tyyliini ja tuoda sitä paremmin esille. Syksy on myös mielestäni parasta aikaa kerrospukeutumiselle, joten yritän ottaa siitä kaiken irti. Näitä molempia pääteemoja yhdistää myös yksi pienempi teema eli erilaiset ruudut. Olen aina ruutuja rakastanut, mutta tänä syksynä kuosi on myös muodissa. Aionkin ottaa kaiken irti kauppojen valikoimasta toivottavasti niin löytöjen kuin ihan vaan inspiraationkin muodossa.  Mulla on myös muutamia erityisiä tuotteita etsinnässä ja niistä lisää alla...Korkeakauluksiset villapaidat! Kaulukset siis kiinnostavat, oli se oikein poolokaulus tai ihan vaan astetta korkeampi semmoinen, kunhan niitä senttejä pari löytyy. Korkeat kaulukset tukevat 60-luvun vaikutelmaa, näyttävät todella kivoilta monien mun takkien kanssa, luovat usein kiinnostavampia tyylejä ja suojaavat myös vähän kaulaa syksyn ja talven tuulilta! Miksi siis ei pukeutuisi korkeakauluksiseen villapaitaan? Muutamia poolopaitoja ja neuleita multa löytyy, mutta tahtoisin oikein muhkean villapaidan!


Yritän nyt syksyllä panostaa vähän kiinnostavampiin alaosiin. Tähän oon pyrkinyt jo hetken aikaa kiinnittämään enemmän huomiota sillä kivakin paita näyttää tavanomaiselta tavallisten mustien farkkujen kanssa. Hameita multa löytyy jonkinverran, mutta monet niistä ovat aika kesäisiä, joten syksyisempiä hameita oisin etsimässä. Erityisesti samettihameet kiinnostavat, mutta viimeaikoina oon alkanut myös lämpeämään farkkuhameille. Ruutuun oon niin rakastunut ja toivon tämän trendin tuovan myös ruutuhousuja liikkeiden valikoimaan! Tähän kollaasiin onnistuin kyllä löytämään useita kivoja vaihtoehtoja, mutta näitä täytyis päästä sovittamaan. Erityisesti tuo vihreä mokkahame (Vilasta?)  ja alarivin ruudulliset Monkin housut ovat ihanat.


Oon aikaisemminkin myöntänyt olevani huono ostamaan kenkiä. Erityisesti syys- ja talvikenkiä multa löytyy todella vähän. Tahtoisin löytää edes yhdet uudet nilkkurit tai saappaat tänä syksynä. Tykkään usein muista kuin mustista kengistä, joten erityisesti etsin punaisia, vihreitä tai harmaita kenkiä. Kenkien tulee kuitenkin olla käytännölliset, joten aivan piikkikorkoja en tahdo. Harmi vaan, sillä nuo ekan rivin kolmannet olisivat aivan upeat! Toivoisin kenkien olevan ennemmin jotain muuta materiaalia kuin mokkanahkaa, sillä mokkanahkaiset kengät eivät tunnu mulla parhaiten kestävän. Nuo Ted Bakerin vihreät kengät toisella rivillä kuitenkin materiaalista huolimatta paljon houkuttavat.

Mikä teitä inspiroi tänä syksynä?
Onko teillä jotain tiettyjä tyylejä tai tuotteita hakusessa?

Kuvat Atlantic Pacific, Pinterest ja Google

8 kommenttia:

 1. Oih ihana postaus, tällaista oonkin odotellut! :) Korkeita kauluksia haluan itsellenikin paljon syksyn pukeutumiseen😍😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elli! Kaulukset ovat niin ihania syksyllä 😍

   Poista
 2. Kiva postaus! Ihania juttuja olet kerännyt <3 Mua kiehtois tänä syksynä ainakin sellaiset "sukkakengät" ja harmaa maksipitkä takki olis ehdottomasti hakusessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria! ☺️ Semmoset sukkakengät ois kyllä tosi mageet!

   Poista
 3. Ihana postaus! Korkeat kaulukset on ihan must syksyisin, sekä tyylikkäitä että lämpimiä :) Oon kans kuolannut noiden Ted bakerin nilkkureiden perään, harmi kun korko ja hintalappu ei molemmat ihan sovi tämän hetkiseen tilanteeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Salli ☺️ Oot oikeessa kauluksista! Mäkin vähän pelkään samaa, etenkin ton koron puolesta, mutta kauheesti vaan kutkuttais käydä niitä sovittelemassa...😝

   Poista
 4. todella inspiroiva postaus!:) Itse juuri pari syyshametta ostin, ettei tarvitse heti vetää farkkuja jalkaan :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja kiitos! Oi ihanaa, niitä mä vielä metsästän (tai ainakin niitä lisää)!

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan