Slider

Kolme kertaa...

sunnuntai 17. syyskuuta 2017


Jumper - Jack Wills / Skirt - H&M / Handbag - Louis Vuitton / Shoes - Clark's

3 X Paha tapa:
1. Olen maailman huonoin vastaamaan kaikkiin viesteihin. Oli se tekstari tai sähköposti, vastaan siihen mielessäni, mutta en todellisuudessa vastaa viestiin. Tajuan tämän parin päivän päästä, jolloin vastaan viestiin jälleen päässäni, mutten kirjoita kuitenkaan mitään. Tämä ympyrä jatkuu niin pitkään, etten enää edes kehtaa vastata viestiin.
2. Jätän vaatteitani kaikkialle. Jätän aina vaatteeni juuri siihen missä ne otan pois ja siivoan kaikki kerralla hyvällä tuurilla kerran viikossa. Tämä on erittäin inhottavaa silloin kun vaatekriisi iskee ja kokeilen kymmentä eri asua, jättäen kaikki vaatteet siihen sängylle tai lattialle.
3. Olen lähestulkoon aina myöhässä. Etenkin kavereita tavatessani, tapaan aina tulla vähintään puolituntia myöhässä. Usein jo valmistautuessani ajattelen, että täytyy lähteä yhdeltä tai ehkä puoli kaksi. En yleensä edes pyri olemaan ajoissa. Jos kyseessä on työt tai joku muu tärkeä tapahtuma, niin silloin olen kyllä ajoissa. 

3 X Outo tapa:
1.  Minulla on tapana syödä leivästä ensin kaikki reunat ja edetä kaikkia reunoja myöten keskelle. Keskikohta vaan usein on leivän pehmein ja paras kohta, joten tahdon jättää sen viimeiseksi.
2. Syön myös pizzaa aloittaen reunasta edeten kohti keskustaa. Edelleen, keskusta on paras pala, joten siitä tulee nauttia viimeisenä.
3. En tiedä miksi nämä kaikki nyt liittyvät ruokaan, mutta rakastan sitruunaa! Voin siis juoda ihan suoraan sitruunasta puristettua laimentamatonta sitruunamehua vaikka lasillisen kerralla. Ihan tuli vesikielelle pelkästä ajatuksesta. Tätä en kuitenkaan päivittäin harrasta, sillä en usko sen olevan kovin terveellistä jollekin ph-tasolle tms. (tosin kuka tietää?). Jos kuitenkin vaikka leivontaan tarvitaan ihan vain vähän sitruunamehua, niin yleensä juon loput mitä sitruunasta irtoaa.





3 X Lempivaate:
1. Varmaan Jack Willsin paitamekkoni, joka tosin on vielä sängyn alla laatikoituna kuten muut syysvaatteet. Pian kuitenkin tulee tähän muutos ja se pääsee varmasti pian tänne blogin puolelle! Se on jo kerran vilahtanut tässä postauksessa (alin kollaasi eka kuva).
2. Karen Millenin raidallinen pooloneule, joka on samaan aikaan siisti sekä maailman pehmein ja mukavin. Rakastan pukeutua tähän talvisin mennessäni kaupungille tai syömään ja samalla upottautua sen pehmeään ja lämpimään fiilikseen. Neule tulee varmasti näkymään blogissa tänä talvena, mutta se on mukana myös tällä videolla n. 2:45 kohdalla.
3. Jälleen luottomerkkini Jack Willsin luottohuppari, joka on ihanan oliivin sävyinen sekä muutaman koon liian iso. Huppari on mitä parhain kotona chillailuun tai lentokoneeseen kaveriksi ja sen alle mahtuu vaikka kuinka paljon vaatetta. Tämä huppari löytyy puolestaan tältä videolta n. 2:00 kohdalla.

3 X Paikka johon haluat:
1. Islanti! Islannissa en ole tullut koskaan käyneeksi, mutta siellä olisi upeeta käydä. Islanti on niin upean näköinen, että sinne olen jo pitkään tahtonut matkustaa.
2. Yleisesti itäinen Eurooppa. Olen käynyt Puolassa Comenius-projektin mukana ja Virossa toki pari kertaa, mutta muuten Itä-Eurooppa on mulle vierasta aluetta. Siellä tahtoisin ehdottomasti kierrellä monessakin maassa ja kaupungissa, ennen kuin alue länsimaistuu liikaa.
3. Etelä-Afrikka, vaikka muutkin Afrikan maat kiinnostavat. Olen käynyt Namibiassa kerran ja se oli ehdottomasti yli mieleenpainuvimpia matkojani, joten Afrikka maanosana kiinnostaa. Etelä-Afrikasta olen kuullut paljon hyvää ja eräs kaverini oli siellä vaihdossa, joten paikka on jäänyt siitä erityisesti mieleen.



3 X Paras paikka jossa olet käynyt:
1. Lontoo. Lontooseen ei vaan kyllästy, vaikka siellä on tullut aika monta kertaa pyörittyä. Lontoossa tapahtuu aina niin paljon ja sieltä löytää loputtomasti nähtävää. Jokaiselle jotakin!
2. Namibia. Kuten yllä sanoin, oli matka niitä mieleenpainuvimpia matkoja. Kierrettiin autolla ympäri Namibiaa nähden niin paljon eri paikkoja ja nähtävyyksiä. Siellä oli niin upeita eläimiä sekä auringonlaskuja ja elämä oli niin erilaista.
3. Italia. Italia on myös näitä maita johon meidän perhe palaa uudestaan ja uudestaan. Erityismaininnan saa tällä kertaa Laigueglian kylä, joka sijaitsee Ligurian rannikolla eli "Italian Rivieralla". Kylä on niin suloinen pieni paikka meren sekä vuorten välissä. Ruoka on erinomaista, jäätelöstä puhumattakaan. Monet turistit eivät tänne tietään löydä vaan siellä on lähinnä italialaisia matkailijoita. Kyseessä ei siis todellakaan ole Rooman kaltainen turistikohde, vaan ehkä astetta aidompaa Italiaa.

3 X Lempitavara:
1. Tietokone. Mulla on käytössä iMac 27", joka on nyt noin vuoden vanha ja pelittää yhä (tietenkin) niin kauniisti. Tätä ennen mulla oli käytössä mua hyvin palvellut MacBookPro, jonka elinaikaa oli kyllä venytetty viimeiseen saakka. Videoita editoidessa läppäri meni jumiin jo imovieta avatessa, eikä kahta eri sovellusta voinut ylipäätään pitää samanaikaisesti auki. Kärsittyäni tästä yli vuoden, olen nyt elänyt pian vuoden syvässä kunnioituksessa tietokoneeni toimintaa kohtaan.
2. Kuumavesipullo. Toivoin joululahjaksi Jack Willsin kuumavesipulloa ja sen sainkin. Siitä alkaen on elämäni ollut astetta parempaa. Paleltaa -> kuumavesipullo. Lihakset on jumissa -> kuumavesipullo. Vatsa on kipeä -> kuumavesipullo.   Muuten vaan surkea fiilis -> kuumavesipullo. Sillä saa sängynkin lämmitettyä illalla valmiiksi ja ihan totta elämä on vaan mukavampaa. Lisäksi mun paras ystävä Englannista sai tismalleen saman kuumavesipullon joululahjaksi vanhemmiltaan – meant to be or what?
3. Bluetooth kuulokkeet. Toinen elämääni parantanut joululahja! Mun korvat eivät yhtään tykänneet korvaan sisään menevistä kuulokkeista joten ylipäätään isot kuulokkeet ovat auttaneet jo tässä ongelmassa. Lisäksi kuuntelen yleensä musiikkia tai katson vaikka padista sarjoja liikkuessani ympäri taloa tai leipoessani ja nyt langattomat kuulokkeet eivät tartu tai jää kiinni mihinkään – mikä vapauden tunne! Kerran mm. rikoin iPadini näytön, kun kuulokkeiden johto tarttui johonkin ja laite tippui lattialle... Eipä enää!

Löysin tämän tagin blogien syövereistä, mutta kadotin sen välilehden mistä tämän nappasin. Toteutin tagin itse hiukan lyhennettynä!

12 kommenttia:

  1. Olipa kiva postaus!<3 Oikeesti apua pystyn samaistuun kaikkiin noihin kolmeen pahaan tapaan :'D T. Piti avata liike tänään 10.00 ja saavuin paikalle 10.04 :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäsit! 😍 Hyvä etten oo ainoa näine pahoine tapoineni! Kuulostaa ihan multa 😂

      Poista
  2. Ihana asukokonaisuus!!

    Vitsit kuinka itsekin haluisin käydä Italiassa. Aina olen siitä niin haaveillut, mutta kertaakaan en ole päässyt.

    http://janitakristina.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! 😊 Italia on kyllä aivan ihana maa, eli sinne kannattaa ehdottomasti matkustaa!

      Poista
  3. Oli ihana lukea tätä postausta kun pystyin samaistumaan useampaan kohtaan :) Mulla menee välillä myös kauan tai no ainakin jonkin aikaa viesteihin vastaamiseen :D Lisäksi en oikein osaa hahmotaa ajan kulua vaan aina juoksen paikasta toiseen. Joskus sitten lähden ihan liian aikaisin.. Leivänki syön aina reunoja myöten, mutta sitten taas pizzassa jätän usein reunat syömättä haha :D Mäkin haluan kovasti Islantiin sekä joskus myös Etelä-Afrikkaan <3 Sekä Lontoo on ihan paras :) Tosi kiva postaus tää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla Niina ☺️ Sullahan kohtas tosiaan monta näistä! Islanti ja Etelä-Afrikka ois kyllä niin upeita 😍 Niin kiva että tykkäsit!

      Poista
  4. olipa tosikiva postaus!! heh mä voin niin samaistuia noihin kolmeen pahaan tapaan, kaikkiin!!:D Ihana tuo punainen hame:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saara! Oikeesti hyvä että meitä on monta 😂 Kiitos paljon! ☺️

      Poista
  5. Mulla menee kans ikuisuus viesteihin vastatessa! Se ärsyttää ihan itseänikin niin varmasti myös niitä jotka mua yrittää tavoittaa! :D Mä myös ripottelen mun vaatteita ympäri asuntoo! Paha tapa mistä pitää oikeesti päästä erilleen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tosiaan varmasti myös sille vastapuolelle ärsyttävää, enpä oo ees huomioinut asiaa 😅Mäkin kovasti yritän saada muutosta aikaan molempien näiden kohdalla 😂

      Poista
  6. Älyttömän upea väriyhdistelmä taas tässä sun asussa, sä se vaan osaat!😍 Ja hei mä voisin lähteä sun kanssa Islantiin hahah! Se on ollut mun unelmien matkakohde kolmosluokalta asti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Elli 😍 Nyt ei muuta ku matkoja varaamaan! Islanti ois upee ❤️

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan